Kokia grazi ir idomiai padaryta snaige

QUOTE(Ridma @ 2009 11 07, 13:10)

tikra grazuole

Gal kas pasinaudosit šia idėja -
žaisliukai iš karoliukų:

Na ka gi, siandien nusipirkau karstu kliju, pistoleta, ir bandysim rast bendra kalba su makaronais
nors dar reiketu kokiu "aksesuaru" papuosimui nusipirkti, kad fantazijos geriau atsiskleistu

QUOTE(serpent @ 2009 11 08, 19:14)
Na ka gi, siandien nusipirkau karstu kliju, pistoleta, ir bandysim rast bendra kalba su makaronais
nors dar reiketu kokiu "aksesuaru" papuosimui nusipirkti, kad fantazijos geriau atsiskleistu 

o aš taip norėjau išbandyti tą eglutės darymą iš makaronų kad radusi namie moment klijų iškart ėmiausi darbo ir vaje vaje kiek vargau, kitą eglutę tikrai darysiu su karštais klijais

QUOTE(rita7777 @ 2009 11 08, 21:14)
o aš taip norėjau išbandyti tą eglutės darymą iš makaronų kad radusi namie moment klijų iškart ėmiausi darbo ir vaje vaje kiek vargau, kitą eglutę tikrai darysiu su karštais klijais
nes ši tokia terliota priterliota gavosi
nu gal kai nusipurkš dažais bus geresnis vaizdas 

Įsivaizduoju su moment tai nekas turejo buti

QUOTE(serpent @ 2009 11 08, 19:14)

Vis mąstau ir aš apie pistoletą.Jis kiek skaičiau apie 15 Lt kainuoja, o klijai kiek.Gal pasakysi ?

Papildyta:
QUOTE(Ridma @ 2009 11 07, 13:10)

Šaunuolė. Eglučių virusas tave jau užpuolė

QUOTE(Juračiuks @ 2009 11 08, 21:28)
Vis mąstau ir aš apie pistoletą.Jis kiek skaičiau apie 15 Lt kainuoja, o klijai kiek.Gal pasakysi ?
Ačiū 
Papildyta:
.Labai gražu.Niekaip neturiu laiko nubėgt tą pistoletą ir klijus nusipirkt, o laikas bėga... 

Papildyta:

Aha uzpuole virusiukas jau mane

As tai perku dideles lazdeles vienetais, jos yra apie 20cm. ir kainuoja 0.50 Lt