Noreciau parekomenduoti labai fainus santechnikus Kaune(siaip dirba ir visoj Lietuvoj),kurie mums dare sildymo sistema(katilas,sildomos grindys,radiatoriai,keite vamzdyna ir tt). Likau labai patenkinta ir kaina,ir ne chamai kokie,nesugadino nieko ir siukslyno nepaliko, tad likau tikrai labaipatenkinta. Tel 860061309.
QUOTE(MausMa @ 2013 01 16, 09:38)
Labas, mielos mergaites:) parekomenduosiu ir as savo meistreli, dirbanti VILNIUJE.
kiu stebuklu. Bet kai maniskis nedaro nieko remonto reikaluose, tai man cia wwaaaaaaauuuu:)
mes truputi laukem, kol jis kitur darbus baigs, duodu nr, gal neuzpyks.
867099268
kiu stebuklu. Bet kai maniskis nedaro nieko remonto reikaluose, tai man cia wwaaaaaaauuuu:)
mes truputi laukem, kol jis kitur darbus baigs, duodu nr, gal neuzpyks.
867099268
kokia plytelių klojimo kaina?
Gal kas žino kur galima KAUNE rasti l. gerus meistrus nemažam plotui, kapitaliniam remontui (virtuvė ir drabužinė) nuosavame name. Šiam pavasariui ar vasarai.

QUOTE(Kirkė @ 2013 01 02, 16:32)
Sveiki,
pas mus klijavo plyteles. Dirbo tvarkingai, kruopščiai ir taupiai. Jų kontaktai 865661621., Kaune. Jei kam įdomu, galiu atsiųsti nuotraukas.
P.S. kontaktus gavau iš SM.
pas mus klijavo plyteles. Dirbo tvarkingai, kruopščiai ir taupiai. Jų kontaktai 865661621., Kaune. Jei kam įdomu, galiu atsiųsti nuotraukas.
P.S. kontaktus gavau iš SM.

Mane domina plytelių klijavimo darbai , todėl butų malonu jeigu įkeltumėte nuotraukas. Galite į AZ Dėkoju
QUOTE(ritno @ 2013 04 16, 11:16)
Mane domina plytelių klijavimo darbai , todėl butų malonu jeigu įkeltumėte nuotraukas. Galite į AZ Dėkoju
pagal si telefono Nr. paieskokite skelbiu . lt rasite pavyzdziu prie jo skelbimo...
Apdailininkas.
www.apdailininkai.weebly.com
www.apdailininkai.weebly.com
Sveiki,gal kas parekomenduotu meistra vidaus sienu griovimui

Rekomenduoju super gerus tinkuotojus
Istinkavo sienas super gerai, jokiu pretenziju neturim, dirbo dvi dienas labai intensyviai, nepaliko bardako, viska susitvarke. Zodziu liux
kontaktai per az

Ieškau meistro(ų) Kaune. Kuris atliktu vieno kambario remonta. Darbai: išrinkti baldus, išlupti kiliminę dangą, išlyginti grindis, nulupti tapetus, peršpakliuoti lubas ir nudažyti, išklijuoti naujus tapetus, patiesti laminatą, ir vel surinkti baldus.
Darbus reiktų pradėti kuo greičiau.
Pasiulymus į až arba elena.survilaite@gmail.com
Darbus reiktų pradėti kuo greičiau.
Pasiulymus į až arba elena.survilaite@gmail.com
QUOTE(awietea @ 2011 08 22, 18:04)
Rekomenduoju ir aš
labai tvarkingas, kruopštus meistras.labai patenkinti jo darbu
Tik, deja labai užimtas.

labai tvarkingas, kruopštus meistras.labai patenkinti jo darbu

Tik, deja labai užimtas.
O kuriam mieste čia vyksta veiksmas.