Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai

Noreciau parekomenduoti labai fainus santechnikus Kaune(siaip dirba ir visoj Lietuvoj),kurie mums dare sildymo sistema(katilas,sildomos grindys,radiatoriai,keite vamzdyna ir tt). Likau labai patenkinta ir kaina,ir ne chamai kokie,nesugadino nieko ir siukslyno nepaliko, tad likau tikrai labaipatenkinta. Tel 860061309.
Atsakyti
QUOTE(MausMa @ 2013 01 16, 09:38)
Labas, mielos mergaites:) parekomenduosiu ir as savo meistreli, dirbanti VILNIUJE.
kiu stebuklu. Bet kai maniskis nedaro nieko remonto reikaluose, tai man cia wwaaaaaaauuuu:)
mes truputi laukem, kol jis kitur darbus baigs, duodu nr, gal neuzpyks.
867099268

kokia plytelių klojimo kaina?
Atsakyti
Gal kas žino kur galima KAUNE rasti l. gerus meistrus nemažam plotui, kapitaliniam remontui (virtuvė ir drabužinė) nuosavame name. Šiam pavasariui ar vasarai. ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetu parekomenduoti tikrai gera meistra Kaune grindu plyteliu klojimui? Reikia prieskambaryje isimti laminata ir sudeti plyteles, plotas nemazas. Jau pavargom nuo kreivarankiu meistru verysad.gif todel laukiu rekomendaciju tik tikrai kruopstaus meistro, kuris dirba kaip SAU 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Kirkė @ 2013 01 02, 16:32)
Sveiki,
pas mus klijavo plyteles. Dirbo tvarkingai, kruopščiai ir taupiai. Jų kontaktai 865661621., Kaune. Jei kam įdomu, galiu atsiųsti nuotraukas.
P.S. kontaktus gavau iš SM.  smile.gif

Mane domina plytelių klijavimo darbai , todėl butų malonu jeigu įkeltumėte nuotraukas. Galite į AZ Dėkoju
Atsakyti
QUOTE(ritno @ 2013 04 16, 11:16)
Mane domina plytelių klijavimo darbai , todėl butų malonu jeigu įkeltumėte nuotraukas. Galite į AZ Dėkoju

pagal si telefono Nr. paieskokite skelbiu . lt rasite pavyzdziu prie jo skelbimo...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Troliautoja: 16 balandžio 2013 - 12:45
Apdailininkas.

www.apdailininkai.weebly.com
Atsakyti
Sveiki,gal kas parekomenduotu meistra vidaus sienu griovimui 4u.gif
Atsakyti
Rekomenduoju super gerus tinkuotojus mirksiukas.gif Istinkavo sienas super gerai, jokiu pretenziju neturim, dirbo dvi dienas labai intensyviai, nepaliko bardako, viska susitvarke. Zodziu liux 4u.gif kontaktai per az mirksiukas.gif
Atsakyti
Ieškau meistro(ų) Kaune. Kuris atliktu vieno kambario remonta. Darbai: išrinkti baldus, išlupti kiliminę dangą, išlyginti grindis, nulupti tapetus, peršpakliuoti lubas ir nudažyti, išklijuoti naujus tapetus, patiesti laminatą, ir vel surinkti baldus.
Darbus reiktų pradėti kuo greičiau.
Pasiulymus į až arba elena.survilaite@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(awietea @ 2011 08 22, 18:04)
Rekomenduoju ir aš  thumbup.gif
labai tvarkingas, kruopštus meistras.labai patenkinti jo darbu thumbup.gif
Tik, deja labai užimtas.

O kuriam mieste čia vyksta veiksmas.
Atsakyti
Sveiki,

rekomenduoju patikimus klinkerio klijavimo ir plytelių klijavimo meistrus Vilniuje. Meistrai specializuojasi tik šių darbų atlikime - todėl darbus atlieka iš tiesų kokybiškai.

Kontaktinis asmuo:

Ramūnas
+370 640 191 40
Atsakyti