Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai

QUOTE(marimara @ 2013 09 18, 10:18)
Labas rytas smile.gif pabandykite paskambinti Sauliui del plyteliu klojeju,jis turi lb gerus meistrus.. smile.gif thumbup.gif
Papildyta:

Neparasiau tel nr..nors cia ne viena jau parasiusi wink.gif +37061200500 4u.gif

Sveiki,

pasinaudojau rekomendacijomis, tiek Sauliaus, tiek Juliaus (ta pati firma), kuri ne viena rekomendavo kaip turincius liux plyteliu klojejus - reziume - gal ir greitaisuorganizavo plyteliu klijavima, bet kokybe tai labai vidutiniska, gal nera ko skustis, nes tikrinom kokybe ant katilines, tai plyteles kreivokos, kaip sake meistras - plyteles kreivos, bet prastam sokejui juk irgi batai spaudzia smile.gif
Atsakyti
mes irgi perskaite daug cia geru atsiliepimu apie ta sauliaus firmele, pasikvietem juos pas save sudet plyteles. atejo kolkas tik apsiziuret dar, atejo tryse - vienas vid amziaus vyras (gal tas saulius, nzn, kazkiap vardo neklausem) ir du tokie jauni pacaniukai, jie ir des mums tas plyteles. atejo visi tokie pasipuose, kvepiantys, nepanasus i meistrus biggrin.gif

norejau paklaust, gal tas saulius turi keleta tu klojeju, ar tik tuos du jaunus vyrukus (man jie kokie apie 20m pasirode) gal klystu, nzn, gal tik jaunai atrodo doh.gif

pas mus brangios plyteles, tai nesinoretu kad sudetu belekaip 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Justina121 @ 2013 10 01, 09:01)
Sveiki,

pasinaudojau rekomendacijomis, tiek Sauliaus, tiek Juliaus (ta pati firma), kuri ne viena rekomendavo kaip turincius liux plyteliu klojejus - reziume - gal ir greitaisuorganizavo plyteliu klijavima, bet kokybe tai labai vidutiniska, gal nera ko skustis, nes tikrinom kokybe ant katilines, tai plyteles kreivokos, kaip sake meistras - plyteles kreivos, bet prastam sokejui juk irgi batai spaudzia smile.gif

sveiki man dare remonta likau labai patenkinta darbininkais, tik ju ten labai daug pas Sauliu.vat tik del pliteliu nezinau nes neklijavo. o del pliteliu klijavimo idomu suzinot varda vyruko, nes drauge nori klyjot plyteles
Atsakyti
lesi1 ir marimara tai reklama, turbut jusu vyras ir yra tas Saulius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Kisinka @ 2013 10 03, 19:36)
lesi1 ir marimara tai reklama, turbut jusu vyras ir yra tas Saulius biggrin.gif

ne tikrai ne mano vyras.as perskaicaiu cia labai daug atsilepimu geru buvo apie Sauliu firma.Tikrau daro gerai , bent man ir ne tik man kaip matau.Tik va greit reikes plyteles klyjot tai paziuresim kaip bus.Nes ten labai daug darbuotoju ir kiekvienas daro savo darba.Tai pas mus dirba Romas glaistytojas ir mes su vyru labai patenkinti
Atsakyti
Labai reikia meistro plytelems Kaune sudeti. Dejimo nedaug apie 3kv.m. tarp spinteliu virtuveje, viena eile reiktu pjauti ..Gal galit parekomenduoti?
Atsakyti
QUOTE(*Urtėja* @ 2013 10 08, 13:27)
Labai reikia meistro plytelems Kaune sudeti. Dejimo nedaug apie 3kv.m. tarp spinteliu virtuveje, viena eile reiktu pjauti ..Gal galit parekomenduoti?

Mes kolkas nerandam, nors plotai zymiai didesni (vonios kamb. pilnai ir virtuves grindys+dalis sienos). smile.gif Mistika kazkokia man tos meistru paieskos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lesi1 @ 2013 10 03, 21:40)
ne tikrai ne mano vyras.as perskaicaiu cia labai daug atsilepimu geru buvo apie Sauliu firma.Tikrau daro gerai , bent man ir ne tik man kaip matau.Tik va greit reikes plyteles klyjot tai paziuresim kaip bus.Nes ten labai daug darbuotoju ir kiekvienas daro savo darba.Tai pas mus dirba Romas glaistytojas ir mes su vyru labai patenkinti

kokiu geru atsiliepimu? naujai prisiregistravusiu neaiskiu dalyviu? nejuokaukit, seniai aisku kas ir kaip cia.
galit daugiua nebereklamuot, nes darot ANTIREKLAMA biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki, yra toks reikaliukas. Turiu plyteles, turiu išgriautą vonią, bet neturiu MEISTRO. Taigi, gal kas galit parekomenduoti tokį patikimą meistrą, kuris sudėtų plyteles vonioje. Veiksmas vyktų Vilniuje. Ačiū begalinis, nes baisiai nieko nerandu. wink.gif)

Atsakyti
Sveiki gyvi,
parekomenduokit kruopštų ir nebrangų meistriuką tavrkyti sodo namelio vidų smile.gif
labai dėkoju iš anksto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(incultino @ 2013 10 08, 16:19)
kokiu geru atsiliepimu? naujai prisiregistravusiu neaiskiu dalyviu? nejuokaukit, seniai aisku kas ir kaip cia.
galit daugiua nebereklamuot, nes darot ANTIREKLAMA  biggrin.gif

tai niekas cia nereklamoja, labai jau klistat.O kad as naujoke tai taip.Tai ir kazkadaisi buvot tokia cia .Ar ne taip?turi but jum geda taip apkalbet zmones
Atsakyti
Laba diena gal kas gali parekomenduoti gerą stalių Kaune. Ties varžtais išlūžo laminuotų durų varčia. Reikėtų tokio , kuris gal būt sugebėtų pataisyti,ar pagaminti vien tik duris be staktų ir ttt..nes firmose daugima tik standartai.
Atsakyti