Gal kas rekomenduotu gerai atliekancius savo darba remonto meistrus - irengti pilnai vonios kambari, bei kai kuriuos kitus darbus (dazymas, grindu klojimas...). Vilniuje.
QUOTE(*Selena* @ 2014 09 28, 14:53)
Galu gale ir mes jau su savo bustu, irengtu taip, kaip mes ilgai svajojome. Esame dekingi siai narei uz rekomendacija ir dar labiau dekingi siam meistrui uz atliktus darbus.
Busta mums irenginejo galima sakyti nuo A iki Z. Darbu kokybe tikrai likome patenkinti. Ir is tiesu sulaukeme daug jo pagalbos, patarimu kaip ka geriau daryti, o ko geriau nereikia, vengti (buvome pora ideju sumaste, bet po jo paaiskinimu, patarimu - atsisakeme ir dabar tuo tikrai labai dziaugiuosi), kokios medziagos geresnes ir t.t. Net motina stebejosi, kad tiek pagalbos is jo sulaukeme.
Tiems, kas VILNIUJE dar iesko meistru, siulyciau atkreipti demesi i si. Na mes kiek turejome palaukti kol jis atsilaisvins nuo kitu darbu, bet mums tai jokiu problemu nesukele.
VILNIUS, 860 48 23 58
Dabar net nezinau, rasyti varda ar ne..., nes ir taip nesiklausus skelbiu numeri. Ai tiek to gal, kas susisieks, sutars bendradarbiauti tai ir susipazins.
P.S. anksciau vyras i mano lankymasi siame forume kreivai ziurejo, BET poto kai pagal rekomendacijas suradau sicia meistra, kuriuo likau patenkinta ne tik as, bet ir vyras, tai jis ir mano lankymasi sicia uzskaite
Busta mums irenginejo galima sakyti nuo A iki Z. Darbu kokybe tikrai likome patenkinti. Ir is tiesu sulaukeme daug jo pagalbos, patarimu kaip ka geriau daryti, o ko geriau nereikia, vengti (buvome pora ideju sumaste, bet po jo paaiskinimu, patarimu - atsisakeme ir dabar tuo tikrai labai dziaugiuosi), kokios medziagos geresnes ir t.t. Net motina stebejosi, kad tiek pagalbos is jo sulaukeme.
Tiems, kas VILNIUJE dar iesko meistru, siulyciau atkreipti demesi i si. Na mes kiek turejome palaukti kol jis atsilaisvins nuo kitu darbu, bet mums tai jokiu problemu nesukele.
VILNIUS, 860 48 23 58
Dabar net nezinau, rasyti varda ar ne..., nes ir taip nesiklausus skelbiu numeri. Ai tiek to gal, kas susisieks, sutars bendradarbiauti tai ir susipazins.
P.S. anksciau vyras i mano lankymasi siame forume kreivai ziurejo, BET poto kai pagal rekomendacijas suradau sicia meistra, kuriuo likau patenkinta ne tik as, bet ir vyras, tai jis ir mano lankymasi sicia uzskaite

o kokios kainos? gal pamenate kiek uz sienu paruosima ir dazyma mokejote?
Greitai ir kokybiškai, už sutartinę kainą griauname sienas, pertvaras, kabinas blokiniuose, mūriniuose ir nuosavuose namuose. Parengiame pilną projektą kapitaliniam remontui, paruošiam visus leidimus griovimo darbams. Montuojame sutvirtinimo sąramas. Darbus atliekama Kauno mieste ir aplinkiniuose rajonuose. Statybines šiukšles po atliktų darbų išsivežame patys. PM arba +37069564159
Labai daug šiame forume prirašyta apie namo statybas, tačiau dauguma pasisakymų yra apie tai, kaip žmonės patys statosi namus. Mes patys su vyru namo nepasistatysim, nes išmanymo apie tai visai neturim, bet labai norim nuosavo namo. Jau turim projektą ir dabar atsirado pagrindinis galvos skausmas - kam patikėti statybas. Jau domėjomės apie keletą statybos firmų, tačiau labai mažai atsiliepimų (tiek gerų, tiek nelabai) galima surasti.
Tad būtų įdomu, ar atsiras čia tokių, kurie savo namą patikėjo statybų firmai ar kokiam patikimam darbų vadovui?
Tad būtų įdomu, ar atsiras čia tokių, kurie savo namą patikėjo statybų firmai ar kokiam patikimam darbų vadovui?
Sveiki, ieskau namu tvarkytojos darbo. Esu trejus metus dirbusi viesbucio tvarkytoja, bei namu ir butu valyme. Esu patikima, sazininga, punktuali, atidi bei kruopsti. Turiu rekomendacija. Tad jeigu neberandate laiko susitvakyti namucius rasykite man:-) i az arba 867486003
Sveiki. Noriu pasiūlyti gerą meistrą Vilniuje, kuris klijuoja plyteles ir atlieka kitus panašius darbus. Dirbo tiek mums, tiek mūsų draugams. Esam labai patenkinti. Jei kam reikia kontaktai: 861367426