Įkraunama...
Įkraunama...

Skelbimai

Jei kam reikia galiu labai gera rekomenduoti Kaune, be zalingu iprociu auksarankis!!! rolleyes.gif
Atsakyti

Reikalingi rimti apdailininkai Vilniuje atlikti pilna apdaila ax.gif
Atsakyti
Sveiki,
Galiu rekomenduoti gerus meistrus is Klaipedos,dirba vyras kartu su savo zmona,atlieka visus statybos darbus.Mums pastate nama(kai reikia pasiima pagalbinius) nuo A iki Z.Esu labai patenkinta.Dirba labai saziningai ir tvarkingai.
Kam reikia kontaktu rasykite man i AZ.
Atsakyti
Sveiki,
kadangi tenka savo namus atnaujinti po vaiku piesimo ant sienu ir grindu doh.gif
zinau viena gera ir patikima grindu meistra. Net duoda garantija smile.gif
gal jis ir nera labai pigus, bet darbas tikrai kokybiskas.
Taip pat turiu kontaktus ,kurie atlieka vidaus apdaila. Su jais galima deretis biggrin.gif

Gal kas nors turite kontaktus, baldu atnaujinimo, meistro. Aisku isbandyto smile.gif Man reiketu pervilkti svetaines baldus. 4u.gif
Atsakyti
Laba visiems 4u.gif
Labai reiketu sienu tinkuotoju kontaktu. Gal kas galite kokius rekomenduoti? Nedideliam plotui ir Kaune
Dr reiketu ir grindu betonuotuju. Kol kas gal ir tiek iki ziemos reikalinga smile.gif
Atsakyti
gal kas pasidalintu meistru kontaktais, kurie klotu plyteles ir uzsiimtu santechnikos darbais? Kaune 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rocco: 21 spalio 2012 - 19:36
Kauno mieste ir rajone galiu rekomenduoti labai kruopsciai ir visai nebrangiai dirbanti betonuotoja, santechnika ir laiptininkus.
Kontaktus i az.

O man paciai reiketu meistru dedanciu gipso kartona bei senu baldu aptraukimo meistru. Kaune smile.gif
Atsakyti
GAL KAS ZINOT GERU SANTECHNIKU KAUNE? REIKIA SKUBIAI PAJUNGTI KATILA IR ISVEDZIOTI VAMDZIUS... IESKOM PATIKIMO ZMOGAUS. ACIU VISIEMS KAS RYSIS PAGELBETI!
Atsakyti
Ieškau meistro nebrangininko vidaus apdailos darbams. taip pat žmogaus, kuris galėtų padaryti stumdomą spintą. Klaipėda. Rašyti į AŽ
Atsakyti
Ieškomas patikimas smulkių vidaus darbų meistras Vilniuje. Reikalingi darbai: sienų/lubų dažymas, "plintusų" sutvarkymas, laidų laidelių "paslėpimas" ir kiti. AŽ
Atsakyti
Kaune galiu rekomenduoti nebrangininka ir gera meistra vidaus apdailai, kontaktu klauskite i a.z. 4u.gif
Atsakyti
Ieškau patyrusio meistro Vilniuje vidaus darbams: sienų / lubų tinkavimas, dažymas. LABAI SKUBIAI REIKIA. ACIU. az.
Atsakyti