Jei kam reikia galiu labai gera rekomenduoti Kaune, be zalingu iprociu auksarankis!!!

Reikalingi rimti apdailininkai Vilniuje atlikti pilna apdaila

Sveiki,
kadangi tenka savo namus atnaujinti po vaiku piesimo ant sienu ir grindu
zinau viena gera ir patikima grindu meistra. Net duoda garantija
gal jis ir nera labai pigus, bet darbas tikrai kokybiskas.
Taip pat turiu kontaktus ,kurie atlieka vidaus apdaila. Su jais galima deretis
Gal kas nors turite kontaktus, baldu atnaujinimo, meistro. Aisku isbandyto
Man reiketu pervilkti svetaines baldus.
kadangi tenka savo namus atnaujinti po vaiku piesimo ant sienu ir grindu

zinau viena gera ir patikima grindu meistra. Net duoda garantija

gal jis ir nera labai pigus, bet darbas tikrai kokybiskas.
Taip pat turiu kontaktus ,kurie atlieka vidaus apdaila. Su jais galima deretis

Gal kas nors turite kontaktus, baldu atnaujinimo, meistro. Aisku isbandyto

Laba visiems
Labai reiketu sienu tinkuotoju kontaktu. Gal kas galite kokius rekomenduoti? Nedideliam plotui ir Kaune
Dr reiketu ir grindu betonuotuju. Kol kas gal ir tiek iki ziemos reikalinga

Labai reiketu sienu tinkuotoju kontaktu. Gal kas galite kokius rekomenduoti? Nedideliam plotui ir Kaune
Dr reiketu ir grindu betonuotuju. Kol kas gal ir tiek iki ziemos reikalinga

gal kas pasidalintu meistru kontaktais, kurie klotu plyteles ir uzsiimtu santechnikos darbais? Kaune

Kauno mieste ir rajone galiu rekomenduoti labai kruopsciai ir visai nebrangiai dirbanti betonuotoja, santechnika ir laiptininkus.
Kontaktus i az.
O man paciai reiketu meistru dedanciu gipso kartona bei senu baldu aptraukimo meistru. Kaune
Kontaktus i az.
O man paciai reiketu meistru dedanciu gipso kartona bei senu baldu aptraukimo meistru. Kaune

Ieškau meistro nebrangininko vidaus apdailos darbams. taip pat žmogaus, kuris galėtų padaryti stumdomą spintą. Klaipėda. Rašyti į AŽ
Ieškomas patikimas smulkių vidaus darbų meistras Vilniuje. Reikalingi darbai: sienų/lubų dažymas, "plintusų" sutvarkymas, laidų laidelių "paslėpimas" ir kiti. AŽ
Kaune galiu rekomenduoti nebrangininka ir gera meistra vidaus apdailai, kontaktu klauskite i a.z.