Įkraunama...
Įkraunama...

Kaip atsidūrėme namie tik po 2 savaičių...

sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif ar potokiu cirku nebaisu bus dar viena turet?ar idomu galima daryt 4-ta cezari?man taip pat dare ir galvoju kad jei noresiu susilaukt dar vieno tai skaudes ta randa nestumo metu..kaipjum?
Atsakyti
Tokia grazi istorija wub.gif Dziaugiuosi uz jus visus. Aukit sveiki ir diduciai thumbup.gif
Atsakyti
Sveikinimai, Nikki 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Kaip gerai, kad viskas gerai wub.gif wub.gif wub.gif Aukiut sveiki ir laimingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Lera @ 2008 12 17, 15:06)
tiesiog kažkoks sutapimas kad BAKe vien nelaimes kažkokios...
svarbu dabar viskas gerai - sveikiinu smile.gif

Jei ne BAK, tai gal ir nebeturėčiau savo pagranduko.
O gal ir manęs nebebūtų. RK kai buvau nuėjusi pasakė ateiti po gerų trijų savaičių gimdyti ir dar pačiai ("sėdintis" lelius ir antroji CPO "sokas")
QUOTE(aulodija @ 2008 12 17, 16:30)
sveikinimai nuosirdziausi 4u.gif ar potokiu cirku nebaisu bus dar viena turet?ar idomu galima daryt 4-ta cezari?man taip pat dare ir  galvoju kad jei noresiu susilaukt dar vieno tai skaudes ta randa nestumo metu..kaipjum?

Nebaisu. Galima. Bet man tai būtų ne 4, o 3 cezaris, nes pirmą vaiką gimdžiau natūraliai.
Rando per visą nėštumo laiką neskaudėjo, tik į pabaigą, prieš gimdymą. Randas gali išplonėti, o tada gresia gimdos plyšimas, todėl operuoja anksčiau laiko.
QUOTE(Lity @ 2008 12 17, 16:47)
Tokia grazi istorija  wub.gif  Dziaugiuosi uz jus visus. Aukit sveiki ir diduciai  thumbup.gif

Labai ačiū, Lity. 4u.gif
QUOTE(Natali @ 2008 12 17, 22:41)
Sveikinimai, Nikki 4u.gif  4u.gif  4u.gif

Kaip gerai, kad viskas gerai  wub.gif  wub.gif  wub.gif Aukiut sveiki ir laimingi  4u.gif

Nataly, ačiū! 4u.gif Ir tave sveikinu sulaukus antros dukrytės! 4u.gif wub.gif
Atsakyti
Apsizliumbiau blush2.gif ,ojei mamuk kiek tu pergyvenai,bet svarbu,kad viskas taip gerai baigesi thumbup.gif ,dziaugiuosi uz jus wub.gif wub.gif wub.gif
Aukit dideli,sveiki ir laimingi.
O maziukas nuo pat gimimo parode,kad kovos uz save thumbup.gif mirksiukas.gif

P.S.kodel nebeuzeini i musu temuke g.gif ?
Atsakyti
Sekmes Jusu graziai seimynai 4u.gif
Atsakyti
:kaip sunku mamai matyti serganti vaikeli...
Labai smagu,kad viskas taip gerai ir graziai baigesi thumbup.gif wub.gif
Sekmes Jusu visai seimynelei 4u.gif
Atsakyti
Svarbiausia viskas baigesi gerai 4u.gif
Laimes ir sveikatos visai Jusu didelei seimynai 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Tai jau tikrai ne aplinka svarbiausia, o gydytoju kompetencija, nuovokumas, gebejimas priimti teisingus lemiamus sperndimus.
Dziaugiuosi uz jus, kartu su jumis 4u.gif
Aukit sveiki ir laimingi.
Atsakyti
4u.gif wub.gif
Atsakyti
Tyna4, Pasimetusi, Šypsenėle, Ingušonkai, Daluzenik, Vilikaa, ačiū Jums už gerus linkėjimus. 4u.gif
Visiems mažiukams ir mes linkime daug sveikatytės ir užaugti sveikiems ir laimingiems! wub.gif
Atsakyti
Aciu uz istorija! labai graziai parasyta!!! smile.gif
sveikatytes augant!
iki susitikimo ir susiskambinimo!!!
Atsakyti