Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Finna @ 2009 03 31, 15:52)
Jei klausiat apie losjoną kūnui, tai 250ml kaina 74Lt 4u.gif
Papildyta:
O jei specializuojasi kažkurioj vienoj srity, tai visos kitos priemonės bus nebeveiksmingos? Kam tada jas išvis gamint, jei jos neveiks ir nieko nedarys g.gif

Ar pati išbandėt priemones brandžiai odai, kad taip įsitikinus, jog neveikia? smile.gif

tAM IR KURIAMOS NAUJOS LINIJOS KAD UZDIRBTI PINIGU IR NESTOVETU TOS PACIOS LINIJOS, KLIENTUI REIKIA PASIRINKIMO
Atsakyti
QUOTE(emula @ 2009 04 01, 10:36)
tAM IR KURIAMOS NAUJOS LINIJOS KAD UZDIRBTI PINIGU IR NESTOVETU TOS PACIOS LINIJOS, KLIENTUI REIKIA PASIRINKIMO

Taip ir neatsakėt, pati bandėt ar ne liniją brandžiai odai? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KRLN @ 2009 03 31, 22:26)
Esu bandziusi veido masaza pas masaziste Neringa. Gavau kupona dovanu ir labai likau patenkinta dovana. ir daug naudingu patarimu dave apie veido prieziura ir labai maloni, o procedura is vis i dausas nukelianti ;-) . Man patiko.

dekui uz atsakyma 4u.gif pati ruosiuosi eiti sia savaite tik tai kuno masazo.tikiuosi patiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Finna @ 2009 04 01, 12:39)
Taip ir neatsakėt, pati bandėt ar ne liniją brandžiai odai? biggrin.gif

biggrin.gif turbut nenori atsakyti cool.gif
Atsakyti
Aš čia radau Facebook'e L'Occitane puslapį sukurtą lietuvių kalba. Įdėti keli filmukai, jaučiu gal kokias naujienas dės smile.gif Tai gal ir tuoj www.loccitane.lt atsiras biggrin.gif

pasižiūrėti galite čia
Papildyta:
Beje, kaip tik vienas filmukas apie tiek diskusijų sukėlusius šlamučius biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 01, 20:39)
biggrin.gif  turbut nenori atsakyti  cool.gif

Aš irgi taip pat pagalvojau tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Finna: 01 balandžio 2009 - 21:31
Auksuole, dar daugiau tu filmuku youtube.com yra smile.gif
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 01, 23:01)
Auksuole, dar daugiau tu filmuku youtube.com yra  smile.gif

Žinau smile.gif tik man keista kaip taip ilgai nėra lietuviško puslapio, gi ne pirmus metus jau Lietuvoj L'Occitane smile.gif Tai ir galvoju gal čia gera pradžia lotuliukas.gif
Atsakyti
Nusipirkau šampūną su eteriniais aliejais sausiems plaukams ir dabar galvoju, ar pirkti balzamą, nes po vieno plovimo pasirodė pernelyg sudrėkinti plaukai ir jau antrą dieną norėjosi plovimo. Svarstau,ar nebūtų per daug dar ir balzamo g.gif
Atsakyti
mano asmenine nuomone, isvis neisivaizduoju kaip galima naudoti sampuna ir nenaudoti kondicionieriaus..Juk taip pat kaip veido valymai darai..su valikliu valai, o su toniku uzdarai pores. Tai taip pat ir su kondicionieriumi, jis labai svarbus plauku galiukams, apsaugo, kad neskilinetu ir uzdeda toki kaipo apsaugini sluoksni... smile.gif
as naudoju viska...ir sampuna, ir kondicionieriu ir seruma galiukams ir kontrolini mista(nes nenaudoju jokiu butu ar laku) nenaudoju tik kaukes, nes tai butu jau kaip gydymas, man nereikia.

Norejau paklausti, ar Lietuvoje parduotuvese dar galima rasti Levandu acto(vinegar)? Paprasyciau mamos, kad atsiustu. Pats geriausias dalykas nuo randeliu ir demeliu likusiu po spuogu.Ir apskritai spuogams dziovinti.
Atsakyti
QUOTE(DKNight @ 2009 04 02, 16:45)
mano asmenine nuomone, isvis neisivaizduoju kaip galima naudoti sampuna ir nenaudoti kondicionieriaus..

Aš beje jau geras pusmetis jei nedaugiau naudoju tik šampūną, aišku renkuosi ne bile kokį. Ir apsieinu be kondicionieriaus ax.gif
Beje plaukus dažau. Goldwell dažais. Net kirpėja stebėjosi, kai pasakiau , kad taip darau tongue.gif Nes plaukai tfu tfu tfu nėra nei išsausėję, nei pažeisti, nei skilinėja.
Atsakyti
na bet koki ne bet koki, bet kiekvienas atrandam sau tinkama linija. Naudojant L'occitane man plaukai apskritai nustojo slinkti, nors visa gyvenima sita beda kankino. O nenaudoti kondicionieriaus net i galva nesove...tiesa sakant net nebandziau, taip kad nezinau ar mano plaukams tai patiktu ar ne. O ir is saves gal labai gera plauka turi..kaip mano mama sakydavo, kad galejus butu plauti ir su ukisku muilu, ant kiek plaukai stiprus ir zvilgantys. smile.gif
Atsakyti