Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(Finna @ 2009 04 04, 14:49)
Vakar Akropoly tikrai buvo šampūnų mirksiukas.gif Pati sau žiūrinėjau, tik dabar neapsisprendžiu kokio man labiau reikia- ar purinančio plaukus, ar pažeistiems plaukams g.gif

Ir pažiūrėjau ar tikrai dar tebėra levandų acto biggrin.gif Lentynoj buvo šeši buteliukai, kaina 39Lt 4u.gif

oj, aciu del acto smile.gif labai gerai bigsmile.gif

emula, slamuciu linija ir yra mazinti "age spots", tiksliau ji padeda tai daryt apart, kad yra anti ageing linija...atkuria calogena X6, o raukles mazeja akimirksniu..jeigu jusu oda jau su raukslemis, tai aisku nera ko tiketis, kad kremas jas isnaikins visiskai, gal tik kiek susvelnins, taciau naudojant TIK krema ir tai abejotina... Kremus reikia pradeti naudoti anksciau. Tada bandykit "non surgical face lifting" arba botox.

Del alyvuogiu kaukes sutinku su ESLAUDA, man ji labai patiko...pirksiu dar. Va apie eteriniu alieju kauke nieko negaliu pasakyti, nes dar nebandziau..turbut reiketu, kad galeciau palyginti smile.gif reikes tustinti pinigine doh.gif
Atsakyti
Tikiuosi nepasikartosiu - šiandien aptikau, kad

visą balandžio mėn. Pramonės pr. maximoj esančiam salone visoms prekėms nuolaida 25% thumbup.gif
Atsakyti
gyga Paskelbta Šiandien, 13:37
  Tikiuosi nepasikartosiu - šiandien aptikau, kad

visą balandžio mėn. Pramonės pr. maximoj esančiam salone visoms prekėms nuolaida 25% 

Nu šaunu bigsmile.gif O įdomu kaip kitose pardėse? g.gif
Atsakyti
Gal kuri esate bandziusi persiku lupu balzama? ax.gif Ar patiko?
Atsakyti
QUOTE(ESLAUDA @ 2009 04 04, 23:24)
Keista, kad po tos kaukes plaukai kaip stagarai  blink.gif  Man tai ji laaabai suminkstina plaukus, jie slidus, svelnus, puikus  wub.gif  Gal trumpai laikete? As kaukes laikau iki valandos, su maiseliu ir ranksluosciu  biggrin.gif

Man irgi jinai labai suminkstina, kadangi mano plaukai labai ploni, tai kiek per daug biggrin.gif Tai mastau pasilikt ar nest i isparduotuve smile.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 05, 19:16)
Man irgi jinai labai suminkstina, kadangi mano plaukai labai ploni, tai kiek per daug  biggrin.gif Tai mastau pasilikt ar nest i isparduotuve smile.gif

jus cia kalbat apie alyvuogiu? ne apie eteriniu alieju?? g.gif
^^liutuke, jei ka man pranesk del kaukes mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 05, 18:39)

Oi, dabar labiau isigilinau, as apie kauke su 5 eteriniais aliejais kalbu, alyvuogiu dar nebandzius blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 04 05, 19:52)
Gal kuri esate bandziusi persiku lupu balzama?  ax.gif Ar patiko?

bandziau bet man nelabai patiko.. smile.gif neskanus biggrin.gif labiau medaus ir citrinos patinka
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 05, 20:13)
Oi, dabar labiau isigilinau, as apie kauke su 5 eteriniais aliejais kalbu, alyvuogiu dar nebandzius  blush2.gif

aaa biggrin.gif man tai netiko jinai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Spicas @ 2009 04 05, 20:27)
aaa biggrin.gif  man tai netiko jinai schmoll.gif

Man tai nuo jos sakau per daug suminksteja plaukai, o gal cia per daug purina jinai? g.gif Koks tau efektas nuo jos pasireiske?
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 05, 21:29)
Man tai nuo jos sakau per daug suminksteja plaukai, o gal cia per daug purina jinai? g.gif Koks tau efektas nuo jos pasireiske?

plaukai mano labai ilgi, ju daug. tai man isvis nejo sepecio ikist kad issukuot, nesvelnus, neminksti, tik blizgejo wub.gif
saiip man tas balzamas geresni ispudi paliko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 05, 19:16)
Man irgi jinai labai suminkstina, kadangi mano plaukai labai ploni, tai kiek per daug  biggrin.gif Tai mastau pasilikt ar nest i isparduotuve smile.gif

QUOTE(Spicas @ 2009 04 05, 19:39)

QUOTE(^^liutuke @ 2009 04 05, 20:13)
Oi, dabar labiau isigilinau, as apie kauke su 5 eteriniais aliejais kalbu, alyvuogiu dar nebandzius  blush2.gif

As tai irgi kalbu apie kauke, su 5 eteriniais aliejais. Man ji patinka. Siuo metu turiu Alyvuogiu sampuna ir kondicionieriu, tai labiau us siuos patiko pries tai turetas verbenu sampunas ir kondicionierius.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ESLAUDA: 05 balandžio 2009 - 20:39