Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(dzoniene @ 2008 12 27, 12:39)
ACIU uz atsakyma  4u.gif . o tu tik krema turejai ar visa ryziu serija?
gal dar kas bande?daugiau gal atsiliepimu yra  blush2.gif
Papildyta:

As turejau tik ta fluida. Bet ji pabandzius ir odai pajutus diskomforta, nebenoriu meginti nieko is tos serijos. O dar kai prisimenu, kai konsultante ant rankos tryne ta sausa sveitikli-pudra brrrr.... net nupurto fear.gif

Beje, o migdolu-obuoliu kremas man per riebus buvo, blizgejo labai.
Patarciau paciai kantriai issibandyti viska, kas domina. Juk meginukus duoda.
Atsakyti
[quote=Ramintėlė 24,2008 12 27, 23:12]
kokie atsiliepimai butu apie levandu serija? ji kiek supratau misriai-riebei? ar nesausina prausiklis, tonikas? kaip kremukas? aciu 4u.gif
[/quote

gavau dovanu kuno pieneli levandu tai skaniai kvepia ir kas man patinka gerai ir greitai susigeria smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 28, 00:42)
o kas butent tau netiko kai naudojai ta krema?

Nu ten matai jis su alyvuogiu aliejum..gal per daug mano odai tu alyvuogiu buvo..nes arba cia tik sutapimas arbe mane po jo pabere.. doh.gif unsure.gif seip siulyciau pabandyt is pradziu.. nes pvz as naudoju Dolivos alyvuogiu krema ir man viskas normaliai.. 4u.gif
Atsakyti
Labas vakaras smile.gif
Dėl raudonųjų ryžių,tai tikriausiai žiūrint kaip kam.Kieno oda yra linkusi labiau į sausumą/mišrumą tai gal ir nelabai patartinta,bet jei miršrumas odos linkęs į riebumą arba pati veido oda yra riebi ir labai riebi,tai ši serija yra tobula.
Pati esu mėginusi (kol kas) tik fliudą, tačiau atsidžiaugti negaliu. Tikrai oda ir matinę,ir neblizga ir jokio riebumo nepasilieka. Ir jei po to dažotės,tai ir makiažas laikosi žyyyymiai ilgiau.
Dėl alyvuogių,tai tikriausiai vėlgi.Kas kokį jausmą "mėgsta". Tarkim mano prioritetas geriau sausesnė oda(pojūtis pats),tad alygvuogės man ne itin patiko,nes vis vien jaučiasi riebumas, bet tų,kurių veidelio oda yra normali,sausa arba jautri,tai tikrai pats tas. Ir apsaugo ir maitina.
Su migdolų-obuolių toniku ir pieneliu atsargiai,ypaš tos,kurių veidelio oda yra jautresnė. Taip šios serijos produktai yra taip pat pasakiški,bet jautriai odai nepatartinta. Tinka labiau normaliai odai. Malonus kvapas,stangrina,matina,ko daugiau ir reikia smile.gif
Dėl levandų,tai levandų actas yras tobulas. Džiovina spuogelius,padeda jiems greičiau išnykti ir pan. O kitko nesu bandžiusi,bet tarkim losjono,rankų ar kokio kito kremo nepirkčiau vien dėl kvapo schmoll.gif Bet vėlgi,tai priklauso nuo žmogaus. Arba labai patinka,arba labai nepatinka kvapas,bet abejingų levandoms nėra smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Porker @ 2008 12 29, 01:31)
Labas vakaras smile.gif
Dėl raudonųjų ryžių,tai tikriausiai žiūrint kaip kam.Kieno oda yra linkusi labiau į sausumą/mišrumą tai gal ir nelabai patartinta,bet jei miršrumas odos linkęs į riebumą arba pati veido oda yra riebi ir labai riebi,tai ši serija yra tobula.
Pati esu mėginusi (kol kas) tik fliudą, tačiau atsidžiaugti negaliu. Tikrai oda ir matinę,ir neblizga ir jokio riebumo nepasilieka. Ir jei po to dažotės,tai ir makiažas laikosi žyyyymiai ilgiau.
Dėl alyvuogių,tai tikriausiai vėlgi.Kas kokį jausmą "mėgsta". Tarkim mano prioritetas geriau sausesnė oda(pojūtis pats),tad alygvuogės man ne itin patiko,nes vis vien jaučiasi riebumas, bet tų,kurių veidelio oda yra normali,sausa arba jautri,tai tikrai pats tas. Ir apsaugo ir maitina.
Su migdolų-obuolių toniku ir pieneliu atsargiai,ypaš tos,kurių veidelio oda yra jautresnė. Taip šios serijos produktai yra taip pat pasakiški,bet jautriai odai nepatartinta. Tinka labiau normaliai odai. Malonus kvapas,stangrina,matina,ko daugiau ir reikia smile.gif
Dėl levandų,tai levandų actas yras tobulas. Džiovina spuogelius,padeda jiems greičiau išnykti ir pan. O kitko nesu bandžiusi,bet tarkim losjono,rankų ar kokio kito kremo nepirkčiau vien dėl kvapo  schmoll.gif Bet vėlgi,tai priklauso nuo žmogaus. Arba labai patinka,arba labai nepatinka kvapas,bet abejingų levandoms nėra smile.gif

labai aciu uz toki issamu atsakyma 4u.gif .mano odele tokia gan i riebuma ypac T zonapo poros valandu pradeda riebaluotis ir blizget doh.gif , ko as nekenciu, o tas ryziu pakankamai drekina?tai jauciu tas alyvuogiu nelabai patiktu man, nes jau riebalo tai nemegstu ant veido schmoll.gif
Atsakyti
Na matot, sakau,ta serija su ryžiais linkusi "sausinti" oda,tad jei nemėgstate sausumo pojūčio,geriau rinkitės midolų-obuolių serija. Beje,dėl fluido,tai parduotuvėjė paprašykite pasimėginti tą fliudą,tikrai nors vieną duos mėginuką smile.gif
Atsakyti
gal zinot kadsa siemet bus akcijos kai perki kelis produktus?
labai jau sudominot su ryziais blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2008 12 26, 13:45)
Aš dabar purškiuos Medaus ir citrinos kvapu, man jie nerealūs wub.gif  wub.gif  wub.gif , bet atrodo,kad greit nesijaučia, bet vyras sako,kur jau,kur praeini visur tavo kvapas, iš tolo gali pajusti,kad tu ateini lotuliukas.gif Svarbiausia, kad man jie super thumbup.gif ir vyras gyrė,kad patys skaniausi iš visų mano turėtų wub.gif

oj, zinok tikrai laikosi, pati juos turiu. Paprasciausiai pripranti pati prie to kvapo. Tarkim as visada purskiuosi salika , tai jis kvepia or kvepia biggrin.gif tikrai neissivedina...eisku EDP daug geriau laikosi. Va isigijau Jasmine kvapa...vistik Myrtle labiau patinka kolkas biggrin.gif
dar nusipirkau Verbena namu purskikli, tai negaliu atsidziaugti. Turiu dar vynuogiu body rwap, bet dar nebandziau g.gif idomu ar bus kokiu rezultatu
Papildyta:
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 27, 15:13)
uk as to sviesto nebematau  verysad.gif . o misriai odytei koks kazin geriau ryziu ar alyvuogiu tas g.gif ?
gal kas ir ta ir ta bande ir galetu palygint?

tikrai yra mirksiukas.gif bent jau Londone tai tikrai, pas mane pacia butike dar pilna ju smile.gif tik kvepaliuku tik dvi dezutes jau liko verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Berazume @ 2008 12 27, 18:02)
Ar galetumete pakartoti kokia geriausia plauku kauke?  blush2.gif Pirmos temos jau nebera, o antroje yra tik kazkokios uzuominos  4u.gif

Tikriausiai kalba eina apie šitą kaukę iš aromatologijos. Kaina 84 Lt

user posted image
Atsakyti
Auksuole, labai dekoju uz atsakyma yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2008 12 28, 00:12)
kokie atsiliepimai butu apie levandu serija? ji kiek supratau misriai-riebei? ar nesausina prausiklis, tonikas? kaip kremukas? aciu 4u.gif

Levandų veido seriją yra pakeitusi raudonųjų ryžių linija. Kiek mačiau yra likęs tik levandų actas.

Pati bandžiau ryžių veido prausiklį, labai patiko konsistencija ir gerai viską nuprausia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(dzoniene @ 2008 12 26, 22:46)
norejau paklaust gal kas bandes ta ryziu serija misriai veido odytei?kokie atsiliepimai. skaiciau, kad nuo to fluido odyte lieka matine, o kazin ar gerai drekina?nes man kazkaip atrodo jei lieka matine tai, kad nepakankamai drekina  blush2.gif

Mano mišri į riebumą oda su ryžių fluidu matiškumą išlaiko beveik visą dieną. Iki šiol nebuvau turėjus tokio kremo ar fluido, kuris išlaikytų matiškumą tiek laiko (o išbandyt, turint tokią odą, teko nemažai). Kad odą sausintų nepastebėjau.
Tikrai pirksiu dar ax.gif

QUOTE(Porker @ 2008 12 29, 00:31)

drinks_cheers.gif

QUOTE(dzoniene @ 2008 12 29, 12:28)
labai aciu uz toki issamu atsakyma  4u.gif .mano odele tokia gan i riebuma ypac T zonapo poros valandu pradeda riebaluotis ir blizget  doh.gif , ko as nekenciu, o tas ryziu pakankamai drekina?tai jauciu tas alyvuogiu nelabai patiktu man, nes jau riebalo tai nemegstu ant veido  schmoll.gif

Pabandykit nusipirkt mažą kiekį ir pažiūrėsit tinka ar ne smile.gif
Atsakyti