Įkraunama...
Įkraunama...

L'Occitane kosmetika

QUOTE(jurguze @ 2009 01 04, 15:15)
O visose parduotuvese ipila megineliu? Man teko apsilankyt  Panevezy,tai jau nedrisciau nieko prasyt kai toks tragiskas aptarnavimas biggrin.gif biggrin.gif  biggrin.gif

QUOTE(DKNight @ 2009 01 04, 23:18)
jums ipyle sitos "Shea butter gentle face buff". O as kalbu apie "Shea and organic cotton ultra comforting mask"  smile.gif
as labai stebiuosi Lt L'occitane butikais  unsure.gif  kaip jie gali pilstyti produktus megineliams i indelius, kai turi duoti supakauotus testerius...

Labai maloni mergaitė buvo, šiaip atsiprašė kad dabar neturi mėginėlių, tai pasiūlė įpilt. Tik truputį sumaišė (ar tiksliai nepasakiau kurio noriu), nes norėjau tos kaukės su medvilne ir taukmedžiu. Na nieko, išbandysiu ir šią, čia kaip suprantu šveitiklis-kaukė.
Atsakyti
Isbandziau Olive face scrub mud. Na,dar tik viena karta buvau uzsitebus, bet patiko. Tik vat man keista,kad l'occitane tinklapy raso,kad pamasazuot ir iskart nuskalaut,o ant lietuviskos instrukcijos,kuri yra uzklijuota ant pakuotes,kad palaikyt kelias minutes.
Atsakyti
Na, gal ir kvailai klausimas nuskambes, bet kur galima isigyt sios produkcijos? Visa tema perskaiciau, susidomejau, o kur pirkt - nezinau. Aciu.
Atsakyti
L'occitane kosmetika tiesiog dievinu.

Isbandziau medaus serija kunui ir krema rankoms labai patiko, skaniai kvepejo, oda tokia svelni buvo....
Vasara naudojau roziu serija; irgi duso zele, krema kunui ir rankoms.

Dabar nusipirkau migdolu serija, kuno pilinga, krema ir dar medvilnes kauke veidui thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(zilvine @ 2009 01 05, 18:50)
Na, gal ir kvailai klausimas nuskambes, bet kur galima isigyt sios produkcijos? Visa tema perskaiciau, susidomejau, o kur pirkt - nezinau. Aciu.

O kokiam mieste gyveni?

Vilniuj:

Traku g-ve 17
Gedimino prospektas 33
Prekybos centras 'Europa'

Kaune:

Akropoly
Hyper maxima savanoriu 255
Laisves aleja 46

Klaipedoj:

Vytauto 28

Panevezy:

Prekybcentry Babilonas

Atsakyti
Klaipedoj dar PC "Akropolis", PC "Studlendas" 4u.gif As naudoju sita kosmetika kunui, nes veidukui issirinkus kitokia, profesionalia linija, bet jau kuno odai tai fantastiski dalykai wub.gif Paskutiniu metu pirkau vysniu ziedu linija ir apelsino linija, tai ta apelsinine tokia kaledine... wub.gif wub.gif siluma skleidzianti, tiek duso kremas, tiek kuno pienelis wub.gif
Atsakyti
va apelsinine linija butent mano pati nemylimiausia is visu L'occitane schmoll.gif nezinau kodel, ji tokia saldoka man, gal todel.

Siandien deginu visa diena Candied Fruit zvake, tai jauku namie ir kvepia blush2.gif
Atsakyti
Turiu sita ranku krema, tikrai geras, sausoms rankoms ypac!
[img]http://img.loccitane.com/P.aspx?l=en-US&s=265&e=jpg&id=01MA150KA[\img]
Papildyta:
http://usa.loccitane...?prod=01MA150KA
Atsakyti
turiu ir as sita ranku kremuka, tikrai labai geras thumbup.gif nes mano ranku oda buvo labai issausejus, tai jau dabar po truputi atsigauna, nors naudoju dar tik kokia savaite...
taip pat nusipirkau sampuna ir kondicionieriu Aromachologie Repairing, tai irgi lab ai dziaugiuos, nes plaukuciai labai mieli pasidare. reiks dar kauke is tos serijos nusipirkti, nes dabar dave meginuka, tai reiks isbandyti sekanti karta.
ir dar turiu Cherry Blossom Shimmering Lotion thumbup.gif nerealiai skaniai kvepia ir taip graziai svelniai blizga...labai dziaugiuosi nusipirkusi... biggrin.gif ir kvapas ilgai issilaiko ant odos biggrin.gif
ir per kaledas gavau dovanu zvake Spicy Orange stikliniame indelyje, tai irgi fainas daiktas.. si savo kvapa skleidzia degdama, visas kambarys kvepia!!! biggrin.gif
vienu zodziu, uzsikreciau as L'occitane kosmetika bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2009 01 06, 00:20)

Dabar nusipirkau migdolu serija, kuno pilinga, krema ir dar medvilnes kauke veidui thumbup.gif

nagi labai idomu,o kokiai odai tinka? bigsmile.gif
gal kas galit parekomenduot kokiu priemoniu MISRIAI ODAI? 4u.gif
Atsakyti
[quote=~FSCG~,2009 01 05, 23:51]
O kokiam mieste gyveni?

Dekui labai uz issamia informacija. Tinka tiek Kaunas, tiek Vilnius.
Atsakyti
Gal kas žinot kaip L'occitane rašo galiojimo datą? ar pagaminimo ar galiojimo?
pas mane parašyta 2006/11/15 g.gif
Atsakyti