sveikos mielosios padekite man!man daktare israse utrogestan nestumuj palaikyti.kas tai per vaistas ar esate ji vartojusios?as kazkaip bijau kad nepakenktu.pasidalinkit savo patirtim.dekoju.
QUOTE(@rita@ @ 2008 12 14, 15:52)
sveikos mielosios padekite man!man daktare israse utrogestan nestumuj palaikyti.kas tai per vaistas ar esate ji vartojusios?as kazkaip bijau kad nepakenktu.pasidalinkit savo patirtim.dekoju.
Gali naudoti drasiai, jei gydytoja israse,
as ji naudojau iki 12 nestumo savaites, tai vaginalines kapsules, progesterono hormonas
QUOTE(Mika... @ 2008 12 15, 15:37)
Gali naudoti drasiai, jei gydytoja israse,
as ji naudojau iki 12 nestumo savaites, tai vaginalines kapsules, progesterono hormonas
o as maniau kad jas reikia gerti man daktare liepe 2kartus i diena jas naudot.o kiek kartu i diena tu jas naudojai?
QUOTE(@rita@ @ 2008 12 16, 18:44)
o as maniau kad jas reikia gerti man daktare liepe 2kartus i diena jas naudot.o kiek kartu i diena tu jas naudojai?
nejuokauk
o kokia kalba bendrauji su gydytoja, turbut ne Lietuvoje? juk ji turejo paaiskinti... Siaip ar taip yra aprasymo lapelis prie vaisto, paskaityk ir issiversk, kokios tai tabletes
As pirkdavau Utrogestan 200 mg, man buvo gydytojo paskirta 3 tabl. per diena- 1 dedavausi ryte ir 2 vakare
QUOTE(Mika... @ 2008 12 16, 14:57)
nejuokauk
o kokia kalba bendrauji su gydytoja, turbut ne Lietuvoje? juk ji turejo paaiskinti... Siaip ar taip yra aprasymo lapelis prie vaisto, paskaityk ir issiversk, kokios tai tabletes
As pirkdavau Utrogestan 200 mg, man buvo gydytojo paskirta 3 tabl. per diena- 1 dedavausi ryte ir 2 vakare
aciu tau!
dar norejau paklausti o tau pries israsant siuos vaistus ar kokius tyrimus dare del hormonu trukumo?ar svoris nepadideja nuo ju?klausiu del to kad esu ir taip ne is kuduju
QUOTE(@rita@ @ 2008 12 17, 02:39)
dar norejau paklausti o tau pries israsant siuos vaistus ar kokius tyrimus dare del hormonu trukumo?ar svoris nepadideja nuo ju?klausiu del to kad esu ir taip ne is kuduju 
tai svarbiausia pagalvok ar tau svoris svarbu ar issaugoti nestuma
ne, man svoris tikrai nuo ju nedidejo, didejo tik nuo augancio
QUOTE(Mika... @ 2008 12 17, 08:00)
tai svarbiausia pagalvok ar tau svoris svarbu ar issaugoti nestuma
pilvo, jokiu tyrimu nedare, bet tiesiog pastojau ir buvau rizikos grupeje del gresiancio persileidimo, vartojau si hormona, kuris palaiko nestuma 
na aciu tau uz suteikta informacija.aisku man svarbiau vaikutis man taip pat jokiu tyrimu nedare.kai pasakiau kad turejau persileidyma tai ir israse man ju.
niekur nerandu info,kiek kainuoja pokelis?100m 90 vnt?
anglijoj ir Airijoj Utrogestan skiriamas gerti uzsigeriant stikline vandens, net anotacijoj taip parasyta, kitose salyse to pacio pavidalo ir sudeties Utrogestano tabletes skiriamos i maksti. As pati geriau jas tol kol nepasiskambinau savo VS i Lietuva
QUOTE(Mika... @ 2008 12 16, 16:57)
nejuokauk
QUOTE(Žvėriukė @ 2010 08 06, 18:18)
as ir toliau juos geriu, nes UK visi juos geria ir parasyta kad gerti, bandziau nakciai isideti i maksti kaip Lt VS sake, bet jauciausi ne kaip, po nakties viskas iskrito ir visa diena nemaloniai jauciaus, tai toliau geriu