Įkraunama...
Įkraunama...

Ką žinote apie Utrogestan?

QUOTE(sraiges @ 2010 08 08, 12:53)
as ir toliau juos geriu, nes UK visi juos geria ir parasyta kad gerti, bandziau nakciai isideti i maksti kaip Lt VS sake, bet jauciausi ne kaip, po nakties viskas iskrito ir visa diena nemaloniai jauciaus, tai toliau geriu  4u.gif kaip ir parasyta, juolab kad iki tol kol pasiskambinau i Lt jau 3 savaites as jas butent ir geriau ir man gerai buvo  mirksiukas.gif , o galva ir man sukasi, bet manau kad nuo nestumo  4u.gif

Man tai tikrai ne nuo nestumo sukas, nes tas sukimasis uzeina butent po kokiu poros valandu po vaistu isgerimo biggrin.gif Ir gydytoja sake,kad gali but galvos sukimasis...ir jei reikes sest uz vairo, tai tada geriau kist tas tabletytes i maksti. Esu bandzius, bet kaip ir pati rasei, man viskas is ten isbego...o ir i WC per daznai lakstau, tai kazi kiek tu vaistu ir patenka per neilga laika unsure.gif
Atsakyti
SVeikos,

turiu klausimu apie situs vaistus. Labai ilgai vartojau kontraceptines, ir pries pora menesiu nustojau. Prasidejo skausmai desineje puseje. Nuejau i privacia lietuviu klinika (irgi UK). Nesu nescia, viena kiauside padidejusi,kitoje cistu yra. Sake nieko rimto. Daktare israse utrogestan 10mg vaistus, gerti 3 menesius po 10 dienu tarp ciklu. Pasiskaiciau informacini lapeli ir nusigandau. labai jau ten rimtai viskas skamba. unsure.gif Ka tos kapsules tiksliai daro????
Atsakyti
Sveikos. Gal kuri girdejote apie Utrogestan vaginalines kapsules? Gine israse vartoti jas 5 menesius, paaiskino, kad visos nesciosios turi ji vartoti ir nerizikuoti leliuko sveikata blink.gif Nezinau, pirmaji nestuma buvau Lietuvoje, gine jokiu vitaminu neliepe gerti, tuo labiau kazkokiu hormonu. Dabar ieskau informacijos kas cia per vaistas, bet info - nulis! Bijau, kad cia Rusijoj su nestukem truputi kitaip g.gif LT tai demokratija, nori geri - nori ne, o cia pasake ir turi vartoti. Niekaip nesuvokiu, kodel papildomai turiu vartoti hormonus, jei visi tyrimai labai geri ir jauciuos puikiai. Apsvieskit prasau mane, jei kas galit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Clotilde#1 @ 2011 10 16, 11:58)
Sveikos. Gal kuri girdejote apie Utrogestan vaginalines kapsules? Gine israse vartoti jas 5 menesius, paaiskino, kad visos nesciosios turi ji vartoti ir nerizikuoti leliuko sveikata  blink.gif Nezinau, pirmaji nestuma buvau Lietuvoje, gine jokiu vitaminu neliepe gerti, tuo labiau kazkokiu hormonu. Dabar ieskau informacijos kas cia per vaistas, bet info - nulis! Bijau, kad cia Rusijoj su nestukem truputi kitaip  g.gif LT tai demokratija, nori geri - nori ne, o cia pasake ir turi vartoti. Niekaip nesuvokiu, kodel papildomai turiu vartoti hormonus, jei visi tyrimai labai geri ir jauciuos puikiai. Apsvieskit prasau mane, jei kas galit  4u.gif

Pas mane irgi viskas buvo gerai su hormonais, o poto persileidimas, del to kad del neaiskios priezasties progesteronas nukrito. verysad.gif Nors jis po ovuliacijos budavo virs normos visada, ir pirma nestumo savaite irgi viskas gerai ir sirdele plake, bet .....
Tai geriau gerk, kad po to nebutu skaudu.....
Atsakyti
dabar visai susisuko galva doh.gif ..tai jas gerti reikia ar i maksti?? blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2012 01 04, 19:45)
dabar visai susisuko galva  doh.gif    ..tai jas gerti reikia ar i maksti??  blink.gif

Kiek as zinau ir taip ir taip jas galima naudoti rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 01 04, 20:03)
Kiek as zinau ir taip ir taip jas galima naudoti  rolleyes.gif

aciu 4u.gif
Atsakyti
Visada prasom 4u.gif

QUOTE(Bonama @ 2012 01 04, 20:50)

Atsakyti
noriu dar paklausti...kai isgeriu tablete, po kokios valandos man taip sukasi galva, kad atrodo tuoj atsijungsiu unsure.gif ..negi taip turi buti? gal kazkas negerai? ...vakar vakare kai buvau viena namie taip issigandau, kad nenualpciau blink.gif ..ispradziu nesupratau nuo ko, bet sendien ryte vel tas pats blink.gif ..gal kam nors taip buvo ir galite pasidalinti patirtim g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lolitusik @ 2012 01 04, 20:03)
Kiek as zinau ir taip ir taip jas galima naudoti  rolleyes.gif

Tik galimas šalutinis poveikis, tai jei geri - gali, bet nebūtinai migdyti, tai ryte geriau į makštį 4u.gif
Atsakyti
Šaruniuke sakai cia migdo mane g.gif .. nu eina sau ..gerai tada migdo , kad einant net uz sienos reikia laikytis blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Bonama @ 2012 01 06, 10:03)
noriu dar paklausti...kai isgeriu tablete, po kokios valandos man taip sukasi galva, kad atrodo tuoj atsijungsiu  unsure.gif ..negi taip turi buti? gal kazkas negerai? ...vakar vakare kai buvau viena namie taip issigandau, kad nenualpciau  blink.gif ..ispradziu nesupratau nuo ko, bet sendien ryte vel tas pats  blink.gif ..gal kam nors taip buvo ir galite pasidalinti patirtim  g.gif

Aš taip pat gėriau šį vaistą ir rytais galva sukdavosi, taip, kaip aprašei. Aš stengdavausi išgert jas porą valandų po pusryčių ir vandens kuo daugiau gert. Vėliau, matyt, organizmas priprato prie poveikio ir to sukimosi nebeliko 4u.gif
Atsakyti