Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 07, 23:59)
na, tai cia apie tas mazas bonkes kalbi, o tie visi kiti rinkinukai po 7.50 kuriuos galima isigyti uz mazdaug 90lt ,o va s factpor uz pacioa kaina zymiai mazesnis kiekis...kaip bebutu daug isbandziau ir nieko nebenoriu..

Jei sausi ne tik galai bet ir daugiau plauko,tai moisture maniace per mazai drekins...mano plaukai kietoki siurkstoki nuo jo buvo nors balzama laikiau 20min),bet saknims super,neplaudavau net 4 dienas kartais smile.gif
Dar saknu neriebina visai Control freak ir ilgai svaruma laiko.

Wella sp kauke maitinancia turiu nebepatinka visai,ir girdejau is keliu tapati...

Dilgelyt, nesupyk, bet man kartais atrodo kad tu perfekcionizmu sergi lotuliukas.gif niekas tau is tavo turimu priemoniu nepatinka. o gal jau atrada kazka kas patinka tongue.gif ? siaip mano plaukai nera siurkstus,jie is prigimties slidus ir tiesus, ju minkstint per daug ir nereik, tik noriu truputi padrekint. ai jauciu nesigundysiu as tom akcijom daugiau, pirma reik sulaukt tu priemoniu kur jau uzsisakiau kruva doh.gif bet vis knieti isbandyt kokia nors neisplaunama priemone, uztai tuo S factor moisture serumu ir buvau susidomejus, bet tam tinklapy kai pradedi ziuret, tai ir to ir to noris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ne mama @ 2009 01 08, 00:10)
Dilgelyt, nesupyk, bet man kartais atrodo kad tu perfekcionizmu sergi lotuliukas.gif  niekas tau is tavo turimu priemoniu nepatinka. o gal jau atrada kazka kas patinka tongue.gif  ? siaip mano plaukai nera siurkstus,jie is prigimties slidus ir tiesus, ju minkstint per daug ir nereik, tik noriu truputi padrekint. ai jauciu nesigundysiu as tom akcijom daugiau, pirma reik sulaukt tu priemoniu kur jau uzsisakiau kruva doh.gif  bet vis knieti isbandyt kokia nors neisplaunama priemone, uztai tuo S factor moisture serumu ir buvau susidomejus, bet tam tinklapy kai pradedi ziuret, tai ir to ir to noris doh.gif

na bet tik tobulumo siekiant visur ir visada, daug pasieksi... mirksiukas.gif
Na man nepatinka kai skirtingos priemones, nieko nesiskiria viena nuo kitos,man nepatinka kai kokybe neatitinka kainos. Nieko blogo man tigi nepadare,bet kiek isikabinus bandziau viska is eiles nesupratau kuo skiriasi nuo kitu tarkim pigesniu priemoniu.
S factor tiesinamieji man patiko, tikrai patiko, del plauku minkstumo, bet tokiu pinigu jie tikrai neverti,nes plaukai minksti buna ir po daugelio kaukiu(naminiu pvz). Headshot irgi laaabai pridrekina labai minkstina, ir kainuoja normaliai, bet net mano nelabai riebios saknys susiriebaluoja nuo ju vos nesekancia diena.
Beja visur giriu ir girsiu s factor kauke,s factor seruma ir s factor aliejuka, gal nepastebejai? smile.gif
Is dabartiniu turimu priemoniu patinka Joico, Hempz ir Matrix sleek look
Jeigu tavo plauaki slidus ir tiesus is prigimties tai normalu kad mano bedu nesupranti smile.gif Imk maniaka drasiai, arba kokias brunetes, jos purina ir blizgina. jei plaukai ir taip slidus bei tiesus, bijau kad gali nepajusti s factor serumo,nes jo berods pagrindine funkcija -slidininimo glotninimo
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dilgelyt: 07 sausio 2009 - 23:59
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 08, 00:37)
na bet tik tobulumo siekiant visur ir visada, daug pasieksi... mirksiukas.gif
Na man nepatinka kai skirtingos priemones, nieko nesiskiria viena nuo kitos,man nepatinka kai kokybe neatitinka kainos. Nieko blogo man tigi nepadare,bet kiek isikabinus bandziau viska is eiles nesupratau kuo skiriasi nuo kitu tarkim pigesniu priemoniu.
S factor tiesinamieji man patiko, tikrai patiko, del plauku minkstumo, bet tokiu pinigu jie tikrai neverti,nes plaukai minksti buna ir po daugelio kaukiu(naminiu pvz). Headshot irgi laaabai pridrekina labai minkstina, ir kainuoja normaliai, bet net mano nelabai riebios saknys susiriebaluoja nuo ju vos nesekancia diena.
Beja visur giriu ir girsiu s factor kauke,s factor seruma ir s factor aliejuka, gal nepastebejai? smile.gif
Is dabartiniu turimu priemoniu patinka  Joico, Hempz ir Matrix sleek look
Jeigu tavo plauaki slidus ir tiesus is prigimties tai normalu kad mano bedu nesupranti smile.gif Imk maniaka drasiai, arba kokias brunetes, jos purina ir blizgina. jei plaukai ir taip slidus bei tiesus, bijau kad gali nepajusti s factor serumo,nes jo berods pagrindine funkcija -slidininimo glotninimo

Apie kuri is Sfactor seruma kalbi?
Atsakyti
as uzsisakiau lietuviskoj svetaines TIGI self absorbed samp 400ml+250ml kond. su nemokiamu pristatymu per 24 val ir supakavimu ( lotuliukas.gif ) tai laukiu nesulaukiu..
beje, sumokejau 88 Lt 4u.gif
kazkur skaiciau gerus atsiliepimus apie self absorbed, gal yra kokiu naujesniu naujienu? biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vesela: 08 sausio 2009 - 15:22
QUOTE(*padushkele* @ 2009 01 08, 15:11)
Apie kuri is Sfactor seruma kalbi?

tik vienas s factor serumas yra,kitas- aliejukas smile.gif abudu geri
user posted image
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 01 08, 16:20)
as uzsisakiau lietuviskoj svetaines TIGI self absorbed samp 400ml+250ml kond.  su nemokiamu pristatymu per 24 val ir supakavimu ( lotuliukas.gif ) tai laukiu nesulaukiu..
beje, sumokejau 88 Lt  4u.gif
kazkur skaiciau gerus atsiliepimus apie self absorbed, gal yra kokiu naujesniu naujienu?  biggrin.gif

o is kokios cia lietuviskos svetaines siuntei? smile.gif ir dar toks nevykes klausimelis, o pristato i namus ar i pasto skyriu? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 08, 17:00)
o is kokios cia lietuviskos svetaines siuntei? smile.gif ir dar toks nevykes klausimelis, o pristato i namus ar i pasto skyriu? blush2.gif

i namus, gali pristatyti ir i darba, ir kitam asmeniui kaip dovana 4u.gif 4u.gif per kurjerius... bet va, galvoju ar tas ku rjeris nepaprasys pinigiuku 4u.gif siandien turetu atvezti tai bus matyt 4u.gif tik kad as ne namie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 01 08, 17:03)
i namus, gali pristatyti ir i darba, ir kitam asmeniui kaip dovana  4u.gif  4u.gif  per kurjerius... bet va, galvoju ar tas ku rjeris nepaprasys pinigiuku  4u.gif  siandien turetu atvezti tai bus matyt  4u.gif  tik kad as ne namie  biggrin.gif

man kitus daiktus kurjeriai atnesa,ten buna tokie piemenukai berniukai nieko jie nepraso..pries ateidami dar paraso sms "La,cia siuntu tarnyba,kada busi namie" kaip draugeskai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(dilgelyt @ 2009 01 08, 17:05)
man kitus daiktus kurjeriai atnesa,ten buna tokie piemenukai berniukai nieko jie nepraso..pries ateidami dar paraso sms "La,cia siuntu tarnyba,kada busi namie" kaip draugeskai biggrin.gif

geras doh.gif o tarkim sesuo gali paimt jei bus namie?
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 01 08, 17:03)
i namus, gali pristatyti ir i darba, ir kitam asmeniui kaip dovana  4u.gif  4u.gif  per kurjerius... bet va, galvoju ar tas ku rjeris nepaprasys pinigiuku  4u.gif  siandien turetu atvezti tai bus matyt  4u.gif  tik kad as ne namie  biggrin.gif

o sakykit is kurios svetaines siunti? as noreciau tigi s factor aliejiuka atsisiust, bet nzn is kur pigiausia butu ax.gif aciu
Atsakyti
QUOTE(vesela @ 2009 01 08, 16:20)
as uzsisakiau lietuviskoj svetaines TIGI self absorbed samp 400ml+250ml kond.  su nemokiamu pristatymu per 24 val ir supakavimu ( lotuliukas.gif ) tai laukiu nesulaukiu..
beje, sumokejau 88 Lt  4u.gif
kazkur skaiciau gerus atsiliepimus apie self absorbed, gal yra kokiu naujesniu naujienu?  biggrin.gif

kai is pasto atnesa pastininke tai gali kiti pasirasyt ,tai ir cia manau gales.. nes jie dirba tik iki 16h berods tai koks normalus dirbantis zmogus sedes namie taip anksti...
Atsakyti
QUOTE(shineT @ 2009 01 08, 17:18)
o sakykit is kurios svetaines siunti?  as noreciau tigi s factor aliejiuka atsisiust, bet nzn is kur pigiausia butu ax.gif aciu

S factor deje nera verysad.gif
http://www.kosmetika...ampunai/?lang=2
Atsakyti