Įkraunama...
Įkraunama...

TIGI

Mergaites patarkite, kokias priemones pasirinkti, baisiai nusausejo galai, visai be gyvybes zenklu atrodo verysad.gif
Perskaiciau visa tema ir dar labiau pasimeciau doh.gif

Kad pirksiu metu kauke, jau apsisprendziau, rekonstruktoriu turejau, bet poveikio nepajutau, kietino plauka... siaip ne taip per prievarta sunaudojau ax.gif
Atsakyti
Gal kam reikia Tigi burbulo ir Tigi apimtį didinančio losjono iš Tigi Superstar ?Po 30 Lt 4u.gif
Atsakyti
aš tai užsisakiau va tokį
user posted image

gal turit kokių atsiliepimų ax.gif įdomu būtų išgirst
Atsakyti
gal kasnors noretu keistis? turiu Tigi Bed Head Self Absorbed Mega Nutrient sampuna (is 400 ml like apie 300 ml) ir balzama (is 250 ml liko apie 100 ml tikrai), noriu keist i kita rusi, gali but ir garbanem ir blondinem ir bet kokia kita rusis 4u.gif galima ir su priemoka smile.gif
Atsakyti
Norėčiau sužinoti apie Tigi bed head šampūną blondinėms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 20, 14:24)

kai buvau pasisviesinusi sruogelemis plaukus ir jie labai nutriuso, nualinti buvo tai sis sampuniukas su rekonstrukstoriumi labai juos atsatate, atgaivino, tapo svelnius, glotnus, man labai patiko....na aisku buvo neapseita be galiukams aliejuko bei metines+sokoladines (pakaitom) kaukyciu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 24 @ 2009 03 20, 15:34)
kai buvau pasisviesinusi sruogelemis plaukus ir jie labai nutriuso, nualinti buvo tai sis sampuniukas su rekonstrukstoriumi labai juos atsatate, atgaivino, tapo svelnius, glotnus, man labai patiko....na aisku buvo neapseita be galiukams aliejuko bei metines+sokoladines (pakaitom) kaukyciu smile.gif

Ačiū labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 20, 16:40)
Ačiū labai 4u.gif

As taip pat tik pagyrimus ,naudoju ta porele ,plius kaukyte ,plius aliejuka ,dar neilgai ,bet jau esu po truputi patenkinta sawo plaukuciais ,palygint kas buvo pries tai.... 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ingkariuke: 20 kovo 2009 - 19:35
QUOTE(Gilberta @ 2009 03 20, 13:24)

Pavyzdžiui man, tai neužtenka drėkinimo, maitinimo, atstatymo is Tigi Dumb Blonde poreles, nors plaukai tik sruogom šviesinami. Dabar bandysiu Kerastase seriją ax.gif
Atsakyti
QUOTE(just_angel @ 2009 03 20, 21:43)
Pavyzdžiui man, tai neužtenka drėkinimo, maitinimo, atstatymo is Tigi Dumb Blonde poreles, nors plaukai tik sruogom šviesinami. Dabar bandysiu Kerastase seriją ax.gif

Mano plaukai atstatyti ir sveiki,bet vis dar ieskau stebuklu biggrin.gif
Atsakyti
Kokie atsiliepimai apie Spoil me priemone? Temoje "Sausas sampunas" skaiciau, kad ji galima naudoti kaip priemone, kuri padaro plaukus kaip katik isplautus,jei nera laiko greit issiplauti, ar tiesa?
user posted image
Atsakyti
Nereali firma, tik brangoka. smile.gif
Atsakyti