Mergaites patarkite, kokias priemones pasirinkti, baisiai nusausejo galai, visai be gyvybes zenklu atrodo Perskaiciau visa tema ir dar labiau pasimeciau
Kad pirksiu metu kauke, jau apsisprendziau, rekonstruktoriu turejau, bet poveikio nepajutau, kietino plauka... siaip ne taip per prievarta sunaudojau
gal kasnors noretu keistis? turiu Tigi Bed Head Self Absorbed Mega Nutrient sampuna (is 400 ml like apie 300 ml) ir balzama (is 250 ml liko apie 100 ml tikrai), noriu keist i kita rusi, gali but ir garbanem ir blondinem ir bet kokia kita rusis galima ir su priemoka
kai buvau pasisviesinusi sruogelemis plaukus ir jie labai nutriuso, nualinti buvo tai sis sampuniukas su rekonstrukstoriumi labai juos atsatate, atgaivino, tapo svelnius, glotnus, man labai patiko....na aisku buvo neapseita be galiukams aliejuko bei metines+sokoladines (pakaitom) kaukyciu
kai buvau pasisviesinusi sruogelemis plaukus ir jie labai nutriuso, nualinti buvo tai sis sampuniukas su rekonstrukstoriumi labai juos atsatate, atgaivino, tapo svelnius, glotnus, man labai patiko....na aisku buvo neapseita be galiukams aliejuko bei metines+sokoladines (pakaitom) kaukyciu
As taip pat tik pagyrimus ,naudoju ta porele ,plius kaukyte ,plius aliejuka ,dar neilgai ,bet jau esu po truputi patenkinta sawo plaukuciais ,palygint kas buvo pries tai....
Pavyzdžiui man, tai neužtenka drėkinimo, maitinimo, atstatymo is Tigi Dumb Blonde poreles, nors plaukai tik sruogom šviesinami. Dabar bandysiu Kerastase seriją
Pavyzdžiui man, tai neužtenka drėkinimo, maitinimo, atstatymo is Tigi Dumb Blonde poreles, nors plaukai tik sruogom šviesinami. Dabar bandysiu Kerastase seriją
Kokie atsiliepimai apie Spoil me priemone? Temoje "Sausas sampunas" skaiciau, kad ji galima naudoti kaip priemone, kuri padaro plaukus kaip katik isplautus,jei nera laiko greit issiplauti, ar tiesa?