QUOTE(cipciukas @ 2008 10 16, 19:11)
Taip , jeigu obuoliai saldesni , buna per saldu
, o viena karta su antaniniais kepiau tai vo
skonis buvo , tai as dabar jei jauciu , kad obuoliams truksta rugsties , jos truputi iberiu


man irgi per saldus gavosi, o kiek laiko jį kepti reikia? nes jaučiu, perkepiau... ir kokia temp.?
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 09:45)
Iš pradžių man pasirodė kitaip
Nu tiek prisižvengiau iš jūsų, sėdžiu visa apsiašarojus
, nors nuotaika blogu oru pasikėlė 
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam
, nors nuotaika blogu oru pasikėlė 
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam
QUOTE(RiMami @ 2008 10 17, 13:09)
Nu tiek prisižvengiau iš jūsų, sėdžiu visa apsiašarojus
, nors nuotaika blogu oru pasikėlė 
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam

, nors nuotaika blogu oru pasikėlė 
Srove, o pyragiukai tai laaabai skaniai atrodo ar su kepimo milteliais ar be jų, niam niam

As irgi jau Sroves pyragiukus nusiziurejau
QUOTE(cipciukas @ 2008 10 17, 11:54)
Na kepu as ji 200C. , o laikas
na gan ilgai , kokia valanda tai tikrai , cia matot nuo storio priklauso
Musele
tu kuo mane laikai , a ???
Kudlotos tavo mintys

Musele
Kudlotos tavo mintys
o ką tu ten kepi tokį storą
QUOTE(lapute33 @ 2008 10 17, 14:00)
As irgi jau Sroves pyragiukus nusiziurejau
cipciuko pyragas suvalgytas taigi tesiam toliau obuoliu naikinima 
Čia ne Srovės pyragėliai jeigu ką ..
Nuuuu, ir kas čia per pornografijos
tiesiog erotinis obuoliukų skyrelis







