Įkraunama...
Įkraunama...

Mamytės, gyvenančios Mančesteryje...

Nebera bendraujanciu visai verysad.gif
Galvojau rasiu bendraminciu mamyciu ax.gif
Atsakyti
Tikrai,kad jau mirtina tyla... ax.gif
Ar yra dar Mancesteryje gyvenanciu,dirbanciu seimu norinciu bendradarbiauti smile.gif Kazkuri laika gyvenu su draugu ir dviem vaikais Mallorcoje,jo mamos namuose,tikedami susirasti darba blush2.gif mokomes kalbos...ieskomes darbo,bet cia su darbai...tik sezoninis.Noretume vaziuoti i Anglija isitvirtinti,taciau neturime tokiu pazystamu,kad galetu pagelbeti,patardami del darbo ar tiesiog pasiulydami kokius variantus.taip pat ir su gyvenamaja vieta kol isitvirtinsime,skolingi neliksime.Su kalba problemu nera. 4u.gif Lauksiu bet kokiu ziniu..
Atsakyti
Labas rytas, noriu prisijungt! Ko cia tylu ramu? smile.gif
Mes ne is Mancesterio, bet gan daznai ten nulekiam pasishopint ar siaip pasivaiksciot, valanda kelio iki jo.Noreciau cia prisijungt papliurpt smile.gif
Atsakyti
Sveikos manchesterio mamykes 4u.gif turi klausyma jums, net ne klausyma o reikia jusu didziules pagalbos, gal turesite ir galesite skirti kelias minutes savo brangaus laiko man padeti, mes su vyru nusprendeme imti paskola savo bustui, apsistojome ties manchesterio, taciau neisivaizduojame kuri rajona mums pasirinkti, kiek domejausi lyg nemazai mamyciu gyvena wigan miesteli, prasau parasykite pora sakynuku, aisku kaip ir visur visokiu pilna taciau noreciau zinoti kaip su mokyklom kad patogus susisekimas butu, parduotuviu, gal kuriam rajone vyksta mamyciu ir vaikuciu susitikimai?labai aciu 4u.gif o gal is savo patirties pirkote busta, ar aplamai patenkintos sio miestu?
Atsakyti
Labas vakarelis 4u.gif
As pas jus taippogi su klausimuku uzklydau. Gal kas is jusu gyvenate Irlam rajone ar netoliese? O galbut is nuogirdu zinote ka apie sias apylinkes? Domina viskas kas susije su gyvenimu tame rajone, zmones,atstumai ir t.t.
Is anksto dekoju 4u.gif
Atsakyti
bigsmile.gif

Sveiki.

Ir mus domina kiek kainoja nuoma 2-3 roo kambariu, kur pigiau ? gal sale kokius maz.miesteli ira ?

aciu.
Atsakyti