Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(Auges @ 2008 12 14, 20:09)
user posted image

Skanaus  essen.gif


Šiandien išbandžiau šituos pyragaičius ne su varške, o su Dr.Oetkerio Tiramisų torto mase (vietoj varškės masės). Man daug labiau patiko thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bravada @ 2008 12 20, 11:37)
Labas rytas. Kvieciu kavos... vaisinu , tuo kas isejo biggrin.gif
  Tortas Rimma
2 pok varskes.
2 kiausiniai,
1,5 stiklines cukraus,
2 stiklines miltu,
1 a.s. sodos (negesintos),trup druskos, vanilinio cukraus.
 


Prasyciau nuomones kaip sis tortukas, nera sausas? Permirksta blynai? Labai jau gundaus pabandyt. Ir varskes pakuciai, tai cia kokie, nes ju ir 180 ir 250 gramu yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Muske @ 2008 12 20, 17:32)
Prasyciau nuomones kaip sis tortukas, nera sausas? Permirksta blynai? Labai jau gundaus pabandyt. Ir varskes pakuciai, tai cia kokie, nes ju ir 180 ir 250 gramu yra  g.gif

as varske dejau po 180 g.Ju nelaisciau, bet mano pertepime yra persiku gabaliukai. Tortas pastovejo suteptas per nakti.Man jis tikrai ne sausas, net vyro klausiau, ir tas sako kad ne sausas.. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Auges @ 2008 12 20, 18:25)
Šiandien išbandžiau šituos pyragaičius ne su varške, o su Dr.Oetkerio Tiramisų torto mase (vietoj varškės masės). Man daug labiau patiko thumbup.gif

Kaip jis atrodo? Sventem planuoju si desertuka smile.gif Labai jau jis ir puosniai ir skaniai atrodo smile.gif

QUOTE(bravada @ 2008 12 20, 18:46)
as varske dejau po 180 g.Ju nelaisciau, bet mano pertepime yra persiku gabaliukai. Tortas pastovejo  suteptas per nakti.Man jis tikrai ne sausas, net vyro klausiau, ir tas sako kad ne sausas.. g.gif

ananasini suvalgysim (dar liko daugiau nei puse doh.gif ) kepsiu sita smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 20, 14:29)
O jei as is tos teslos pabandyciau grubukus spec keptuvej kepti?  bigsmile.gif jau dabar ir glaju mokesiu pasidaryt zmoniska  lotuliukas.gif

Is kokios teslos??? g.gif
Aisku galima spec keptuvej,tik jus man papasakokit kaip ta glaju lygiai uztept,kad nebutu grubleti.Beje,padariau siandien egle,kreivoka gavosi,bet cia sakykim pasviro nuo vejo lotuliukas.gif ,apdrabsciau glajumi baisiai,kazko paskutiniu metu man nesekasi ka zmoniskai padaryt,matyt per daug uzsigriebiau doh.gif
Ir jei kepsiu dar nameli tada idesiu visa kurini su pakrypusiu nameliu(zakonas nesigaus grazus) ir uzvirtusia ant jo egle lotuliukas.gif lotuliukas.gif (taip man ir reikia)
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 20, 18:59)
Is kokios teslos??? g.gif
Aisku galima spec keptuvej,tik jus man papasakokit kaip ta glaju lygiai uztept,kad nebutu grubleti.Beje,padariau siandien egle,kreivoka gavosi,bet cia sakykim pasviro nuo vejo lotuliukas.gif ,apdrabsciau glajumi baisiai,kazko paskutiniu metu man nesekasi ka zmoniskai padaryt,matyt per daug uzsigriebiau doh.gif
Ir jei kepsiu dar nameli tada idesiu visa kurini su pakrypusiu nameliu(zakonas nesigaus grazus) ir uzvirtusia ant jo egle lotuliukas.gif  lotuliukas.gif (taip man ir reikia)

Gal truputi skystesni glaju reiketu daryt? g.gif
Atsakyti
Riesutinis pyragiukas
125gr.margarino
4 kiausiniai
druskos ant saukstelio galo
200gr.cukraus
200gr.smulkiai sumaltu riesutu(turi buti beveik kaip miltai)
50 gr.stambiai pakapotu riesutu
120gr.miltu
puse pakelio kepimo milteliu
juodo sokolado 150gr.
margarina, trynius, cukru mediniu saukstu sukti iki purumo, imaisyti smulkius ir stambius riesutus.Miltus sumaisyti su kepimo milteliais sudeti imase, sulauzyti smulkiai sokolada ir ji sudeti.Baltymus isplakti iki standumo ir atsargiai sumaisyti su mase, sudeti i forma ir kepti 50 min. 180temp.Kai padariau mase, galvojau kad gausis nesamone, bet isejo skanus sokoladiskai riesutinis, nesausas pyragiukas.Labai greit pasidaro.
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2008 12 20, 17:14)
Gal truputi skystesni glaju reiketu daryt? g.gif

dariau skystesni,pradejo varvet,galvos nukrito doh.gif Nu zodziu ne man grybukus kept,oi ne schmoll.gif
Atsakyti
Gal galit padėti-noriu padaryti elementarų tortą su pertepimais ant gatavų torto padų. Noriu paklausti, iš ko išmikseriuot pertepimą-ką ten dėti apart grietinės. Žinau, kad paskui ant to pertepimo galima dėti smulkintus riešutus, vaisiu, bet kaip patį pertepimą padaryti? Jeigu turit minutėlę laisvo laiko, parašykite-ačiū iš anksto.
Atsakyti
Gali nedeti nieko tik grietinele, butinai 36% zemaitijos , jos buna pirkti IKI , MAXIMOSE pardese , kad butu dar standziau iplak dideliam (450g.) indeliui du pokiukus standiklio .

Arba yra pirkti jau paruosti kremo milteliai thumbup.gif , prie cukraus , zele , kepimo milteliu ir t.t toje vietoje padeti , tai reikes i juos ipilti pieno ir isplakus dar dadeti 80g. minksto sviesto ir dar paplakti ( ant pokiuko viskas paaiskinta ), as juos naudoju , super geras daikciukas thumbup.gif ir skanus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 21, 00:05)
Gali nedeti nieko tik grietinele, butinai 36% zemaitijos , jos buna pirkti IKI , MAXIMOSE  pardese , kad butu dar standziau iplak dideliam (450g.) indeliui du pokiukus standiklio .

Arba yra pirkti jau paruosti kremo milteliai thumbup.gif , prie cukraus , zele , kepimo milteliu ir t.t toje vietoje padeti , tai reikes i juos ipilti pieno ir isplakus dar dadeti 80g. minksto sviesto ir dar paplakti ( ant pokiuko viskas paaiskinta ), as juos naudoju , super geras daikciukas  thumbup.gif  ir skanus  wub.gif

cipciukas, dėkui tau labai. Dar turiu vieną klausimėlį-o kur tie standikliai padėti parduotuvėse ir kas tai yra? Čia irgi pieno skyriuj būna?
Atsakyti
QUOTE(pembroksiuke @ 2008 12 20, 15:26)
Noriu issikepti, visu jusu isgirta ananasini torciuka, taciau kepant biskvitas man sutruko, ir kepe beveik valanda, isemus is orkaites jis subliusko, ir jis toooks saldus  blink.gif  vienu zodziu, as buvau nusirasius tik produktus, ir dariau, kaip visada, baltymus plakiau iki standziu putu, o trynius su cukrumi, gal cia ir buvo mano klaida, nes paskui paskaiciau eiga, kad nereikia kiausiniu atskirti, ir dar vandens reikia ipliti  blush2.gif  kaip jus manot? vistiek labai jo noriu, reiks bandyt antra karta  tongue.gif

del eigos bijau ka sakyti. kiek dariau pgl aprasyma, tai viskas gavosi, tik saldumu ir man jis per saldus... as vis nusuku siek tiek cukraus... o kazi jei vietoj 250 g, deti kokius 200 g ar net dar maziau g.gif kazi nieko blogo?
o siaip tai anasinis tortas man buvo stipriai per saldus ir per riebus ax.gif
Atsakyti