QUOTE(zebra @ 2008 12 19, 23:15)
Rugegele23, turiu dar klausimeli tau. kokioje formoje tu kepei biskvita savo torciukui? (kur su graikiskais riesutais). as greiciausiai irgi sita siandien darysiu
Labas rytas. Kvieciu kavos... vaisinu , tuo kas isejo
Tortas Rimma
2 pok varskes.
2 kiausiniai,
1,5 stiklines cukraus,
2 stiklines miltu,
1 a.s. sodos (negesintos),trup druskos, vanilinio cukraus.
Isplakam kiausinius su cukrumi ,druska, vaniliniu cukrum ir soda(negesinam).Tada imaisom varske, gerai ismaisom, ir tada sudedam miltus( issijotus).Isminkom tesla. leidziam truputi pastoveti.Tesla padalinam i 7-8 dalis. Iskociojam ant miltais pabarstyto pavirsiaus . Apipjaunam leksteles pagalba ir kepam ant KEPTUVES. Ugnis vidutine.Apkepam is abieju pusiu, kada perversi pajausit pacios.as kepiau ant teflonines, tai nieko netepiau.Iskepam visus lakstus.
Jie kol karsti irgi galima graziai aplyginti krastus.Iskociojau , plonai, taip kaip meducio tortui.
o pertepam tai kokiu norim kremu pasigaminusios(ka tuo metu turim)
Kita karta gaminsiu is puses normos. man per daug lakstu liko.
Tortas Rimma
2 pok varskes.
2 kiausiniai,
1,5 stiklines cukraus,
2 stiklines miltu,
1 a.s. sodos (negesintos),trup druskos, vanilinio cukraus.
Isplakam kiausinius su cukrumi ,druska, vaniliniu cukrum ir soda(negesinam).Tada imaisom varske, gerai ismaisom, ir tada sudedam miltus( issijotus).Isminkom tesla. leidziam truputi pastoveti.Tesla padalinam i 7-8 dalis. Iskociojam ant miltais pabarstyto pavirsiaus . Apipjaunam leksteles pagalba ir kepam ant KEPTUVES. Ugnis vidutine.Apkepam is abieju pusiu, kada perversi pajausit pacios.as kepiau ant teflonines, tai nieko netepiau.Iskepam visus lakstus.
Jie kol karsti irgi galima graziai aplyginti krastus.Iskociojau , plonai, taip kaip meducio tortui.
o pertepam tai kokiu norim kremu pasigaminusios(ka tuo metu turim)
Kita karta gaminsiu is puses normos. man per daug lakstu liko.
O koks tortukas
Noriu! Jautaip skaniai skaniai skaniai ir gražiai gražiai gražiai atrodo
QUOTE(Reff @ 2008 12 20, 09:20)
Rugegele23, turiu dar klausimeli tau. kokioje formoje tu kepei biskvita savo torciukui? (kur su graikiskais riesutais). as greiciausiai irgi sita siandien darysiu 
As dariau 22 cm skersmens formoj
Papildyta:
QUOTE(bravada @ 2008 12 20, 10:37)
Na tikrai kaip skaniai atrodo
Labai gražus ir skanus tortukas. Atrodo toks aukštas.
QUOTE(pirasa @ 2008 12 20, 13:33)
Labai gražus ir skanus tortukas. Atrodo toks aukštas.
aciu mergaites.
Noriu issikepti, visu jusu isgirta ananasini torciuka, taciau kepant biskvitas man sutruko, ir kepe beveik valanda, isemus is orkaites jis subliusko, ir jis toooks saldus
vienu zodziu, as buvau nusirasius tik produktus, ir dariau, kaip visada, baltymus plakiau iki standziu putu, o trynius su cukrumi, gal cia ir buvo mano klaida, nes paskui paskaiciau eiga, kad nereikia kiausiniu atskirti, ir dar vandens reikia ipliti
kaip jus manot? vistiek labai jo noriu, reiks bandyt antra karta
QUOTE(Nerytė @ 2008 12 19, 12:01)
O sakyk, ar meduoliukai nesukietėja pastovėję? Tarkim jeigu kepčiau šiandien-rytoj iki Kalėdų išsilaikytų skanučiai?
QUOTE(pembroksiuke @ 2008 12 20, 13:26)
Noriu issikepti, visu jusu isgirta ananasini torciuka, taciau kepant biskvitas man sutruko, ir kepe beveik valanda, isemus is orkaites jis subliusko, ir jis toooks saldus
vienu zodziu, as buvau nusirasius tik produktus, ir dariau, kaip visada, baltymus plakiau iki standziu putu, o trynius su cukrumi, gal cia ir buvo mano klaida, nes paskui paskaiciau eiga, kad nereikia kiausiniu atskirti, ir dar vandens reikia ipliti
kaip jus manot? vistiek labai jo noriu, reiks bandyt antra karta 
Reikejo daryti pagal recepta,ten parasyta,kad kiausinius plakti su vandeniu.
labai geras sitas biskvitas,panasu as kepiau sampaniniam tortui,irgi visada geras gaudavosi,toks purus purus.
RiMami,atrodo tu kepei grybukus,sakyk,kaip tu tuom glajum teplioji.Nu issikepiau as kepureles ir kotukus,bandziau suklijuot,tai toks sh..gavosi,nelipo,nelygiai apsitepliojo,meciau as tuos grybys i sali,ir daugiau sakiau nedarysiu.
QUOTE(daividija @ 2008 12 20, 16:08)
Reikejo daryti pagal recepta,ten parasyta,kad kiausinius plakti su vandeniu.
labai geras sitas biskvitas,panasu as kepiau sampaniniam tortui,irgi visada geras gaudavosi,toks purus purus.
RiMami,atrodo tu kepei grybukus,sakyk,kaip tu tuom glajum teplioji.Nu issikepiau as kepureles ir kotukus,bandziau suklijuot,tai toks sh..gavosi,nelipo,nelygiai apsitepliojo,meciau as tuos grybys i sali,ir daugiau sakiau nedarysiu.
O jei as is tos teslos pabandyciau grubukus spec keptuvej kepti?
QUOTE(Vaivaiva @ 2008 12 20, 16:02)
O sakyk, ar meduoliukai nesukietėja pastovėję? Tarkim jeigu kepčiau šiandien-rytoj iki Kalėdų išsilaikytų skanučiai?
sitiem eduoliai kaip tikri senoviniai meduoliai, kuo ilgiau stovi tuo skanesni