Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

Oas vel sulipdziau " Juodaji miska " , nesiausi i svecius , tai nebus pjuvio , kazkaip nefaina buvo prie stalo fotkinti blush2.gif

Kepiau 18 cm. formoje is puses normos :
Cia jau perpjauti biskvitai ,

user posted image

Isplakta grietinele su standikliu ( nes nuo vysniu skyscio ji pasileidzia ),

user posted image

Pacios saldytos vysnios , jau tepami sluosniai ,

user posted image
user posted image

Jau suteptas ,

user posted image

Virsu apipyliau lydytu sokoladu , puosiau sitom visnytem ,

user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Cia receptas"Juodasis miskas " , pagal Inocka . mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 27 gruodžio 2008 - 10:09
cypsiuk,juoda miskas jusu wub.gif ,bet recepto cia nera,tik foto smile.gif .kepsiu ji ir as naujiems metams.
Atsakyti
Juodasis miškas bigsmile.gif bis.gif bis.gif bis.gif

o dar su visas gaminimo procesas bigsmile.gif atrodo taip paprasta pasidaryt....
aš jo ir norėčiau Naujiesiems Metams, cipciuk jį irgi išvakaro gamint mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites, pataisau cipciuko nuoroda:
JUODAS MIŠKAS
Atsakyti
Jetau , labai atsiprasau , blush2.gif , Va jis " Juodasis miskas " pagal Inocka

Na ir reklama lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ....taip patariu is vakaro , bet galima ir ryte , pasakiskai skanus ( ypac biskvitas ) wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo cipciukas: 27 gruodžio 2008 - 10:37
Triufeliai
user posted image
Tešlai:
5 virtų kiaušinių tryniai
250g margarino
2 šaukštai grietinės
1 pakelis kepimo miltelių
2 stiklinės su kauou miltų
truputį druskos
vaflių

Glajui:
1stiklinė cukraus (jei nemėgstat saldžiai imat mažiau)
50g sviesto
4-5šaukštai pieno
2 šaukštai kakavos

Virtus kiaušinių trynius gerai ištrinti. Į grietinę sudėti kepimo miltelius, išmaišyti. Sumaišyti grietinę su kiaušiniais. Suminkyti kapotą margariną ir miltus. Į tešlą sudėti grietinę su tryniais, išminkyti. Formuoti triufelius braškės formos ir kepti +200lapsnių temperatūros orkaitėje kol apskurs. Į ištirpintą glajų merkti triufelį (triufeliai turi būti atvėsę, kitaip sutrupės!) ir volioti sumaltuose vafliuose.
Atsakyti
Tortas "napoleonas".Dar vienas is mano megstamu tortu kepu jau koki 100-aji karta.
Tesla perku bemiele sluoksniuota.Siam tortui sunaudojau 2 pakelius,t.y. 1kg teslos.
Kremas:0,5kg sviesto,
120g miltu,
350g cukraus,
citrinos rugsties,
2 kiausiniu tryniai(as ju nededu),
Sviestas istirpinamas puode,suberiami miltai ir maisoma,kol miltai pagels.Kitame puode uzvirinams pienas su cukrumi,kol cukrus istirps.
Uzplikome miltus,kiek pakaitiname(tik ne daug) ir atvesiname vis pamaisant.Suberiame rugstele ir jei dedame trynius,krema gerai issukame iki purumo.
As i krema dar dejau dziovintu spanguoliu,viena sluoksni pertepiau spanguoliu uogiene.Sonus aptepiau grietinele.



Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2008 12 27, 14:30)
Tortas "napoleonas".

Koks grazumelis wub.gif
Atsakyti
Daividija, kaip skanu
O kiek pieno dedi i krema. As kaz ko neradau recepte ax.gif Gal gali dar recepte paciame parasyti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Inočka: 27 gruodžio 2008 - 14:40
Merginos jus nerealios, vaje vaje, kaip jums pavydziu tu gabumu blush2.gif Saunuoles, kad lepinat save ir aplinkinius TOOOKIAIS kepiniais wub.gif


QUOTE(doviliuke21 @ 2008 12 23, 11:36)
O koks prieskoniu misinys?nes as ieskojau jau ne vienoj parduotuvej ir tokio dalyko kaip meduoliu prieskoniu nera..

Lenkijoj yra pirkti iv. firmu prieskoniu misiniu meduoliams ir meduoliukams thumbup.gif

QUOTE(davija @ 2008 12 26, 13:19)
Meduoliukus kepiau pagal tris receptus:nerytės,cipciuko ir bea(seniau tokius ir tekepdavau). Tai reziumuojant man patys pačiausi ir pagal tešlos darymą, taip kaip ji kočiojas ir skonį patys pačiausi gavosi pagal Nerytės receptuką. Darydamą pagal cipciuką susimoviau su tuo cukraus deginimu, gavos ne granulės o gabalai, kurie niekaip man neištirpo, todėl gal tešlą perkaitinau doh.gif o pagal bea, trūkumas, kad reikia tešlą šaldyt.

labai malonu, kad patiko, mano meduoliukai irgi ne karta buvo isgirti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 27 gruodžio 2008 - 14:55
mergaitės, ar darant graikiškų riešutų tortą būtinai reikia imti kondensuotą pieną, ar jo negalima pakeisti rududu?
ir dar kvailas klausimas, ar verdant kondensuotą pieną reikia atidaryti dėžutę?
dėkui
Atsakyti