Įkraunama...
Įkraunama...

---Saldūs receptai su nuotraukomis---

QUOTE(cipciukas @ 2008 12 30, 20:22)
Nepriestarausiu , nes 100 metu nebuvusi mazesniuose miesteliuose , gal ten ir yra  smile.gif


Pas mus irgi yra trys maximos, bet reiks apziuret kitose dvejose, nes ten neziurejau g.gif
Atsakyti
persiprasau visu labai ax.gif taciau, gal galite kuri imesti nuorda to tortuko su kondensuotu pienu ir graikiniais riesutais. Nebezinau kur ji maciau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Chilly @ 2008 12 30, 20:44)
persiprasau visu labai  ax.gif  taciau, gal galite kuri imesti nuorda to tortuko su kondensuotu pienu ir graikiniais riesutais. Nebezinau kur ji maciau  doh.gif


Sitas? CIA
Atsakyti
QUOTE(cipciukas @ 2008 12 30, 19:22)
Nepriestarausiu , nes 100 metu nebuvusi mazesniuose miesteliuose , gal ten ir yra  smile.gif

PAS MUS NEI VIENAM PS NERA,AS NEZLIBA lotuliukas.gif .,APIESKOJAU VISAS PARDES,NERA NIEKUR schmoll.gif
Atsakyti
KEPTI OBUOLIAI
Keturioms porcijos reikės:
4 laaaaaaaaaabai didelių obuolių
4 valg. š. smulkintų riešutų
4 valg. š razinų
200 gramų sviesto
citrinos sulčių
2 arbat. š. cinamono
šokolado

darbo eiga:
išpauti oboulio vidurį kartu su sėklomis,apšlakstyti obuolio vidų citrinos sultimis. sviestą sumaišyti riešutais ir razinomis,įberti cinamoną ,išspausti citrinos sulčių. ir visą tą košę sukimšti į obuolius. aš dar į visą tą masę įdėjau cukraus.
obuolius kepti apie 40 min. 220 laipsnių temperatūroje. prieš baigiant kepti apibarstyti tarkuotu šokoladu. skanaus!!!
nuotrauka labai nevykusi 4u.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo logika: 30 gruodžio 2008 - 22:14
QUOTE(rugegele23 @ 2008 12 30, 21:53)


Aha ax.gif dekui 4u.gif
Atsakyti
as tu serveteliu ivairiu dydziu esu macius ne karta sanitex'e,bent jau klaipedoje 4u.gif
Atsakyti
kokia grietinele perkate kuri issiplaka normaliai? pradejau daryt juoda miska, viskas pusiau nedadaryta padeta i saldytuva. nes grietinele MU neissiplaka blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 12 31, 00:00)
kokia grietinele perkate kuri issiplaka normaliai? pradejau daryt juoda miska, viskas pusiau nedadaryta padeta i saldytuva. nes grietinele MU neissiplaka blink.gif

Kokio riebumo, kiek %? Jei mažiau kaip 35 neišsiplaks schmoll.gif Na 30 gal dar dar...

Aš naudoju tik Pieno žvaigždžių 35 % riebumo grietinėlę. Visada puikiai išsiplaka thumbup.gif Būna geltonuose maišeliuose po 200 g. mirksiukas.gif Tokia, tik didesnės foto nerandu verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dalytė @ 2008 12 30, 23:00)
kokia grietinele perkate kuri issiplaka normaliai? pradejau daryt juoda miska, viskas pusiau nedadaryta padeta i saldytuva. nes grietinele MU neissiplaka blink.gif

naudok zemaitijos pieno 36 riebumo,pati geriausia plakimui,pirkti yra iki pardej,arba firminese zp parduotuvese,anksciau pirkdavau maksei,dabar nebera. sekmes!
Atsakyti
pagaliau ir as iskepiau Meduti pagal Cipciuko recepta 4u.gif

user posted image
Atsakyti
thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti