QUOTE(coliukasv @ 2009 01 19, 16:58)
o tuos sluoksniuotiems sumustinukams duona supjaustyti mažais ar tiesiog dideliais lakštais patį kepalą pan kaip biskvitą at mažais gabaliukais iškart..?
Pirkau ketvirti juodos duonos,rodos "marcios",tada ja supjausciau ne riekutem,bet,kad butu dideles riekes(kaip biskvita),ir sutepiau.
QUOTE(jurginėlis @ 2009 01 19, 17:50)
daividija,
gal galima būtų salotų su lašiša receptuką
salotos su marinuota lasisa(labai skanios nors nuotraukoj taip ir neatrodo).
Aciu Mintibutei,jos deka prisimarinavau lasisos.Sviezia lasisa smulkiai supjaustyta ir pamarinuota acto,druskos,cukraus,cesnaku,svogunu,pipiru,lauro lapu,vandens marinate.
Salotos:.lasisa,virtos bulves,marinuotas agurkas,raudonasis svogunas,kiausiniai,majonezas.
Aciu,mergaites uz pagyrimus,bet viskas SM ir kitu forumu deka,prisirankiojau ideju,pasidariau sarasa ka darysiu ir viskas