Kaip jau pastebejote mieste dazniausiai pastebimi nauji paaugliu stiliai. Ar esate girdeje apie naujus ju stilius, apsirengima, sukuosenas ir pan? kaip i tai reaguojate ir kokiu jums stiliai ne prie sirdies?

mane labiausiai šiurpina emo ir 15mečiai pankai (nors šis stilius nėra naujas)....
man gaila mergaičių išdarkytų veidų, vaikinų, į kuriuos žiurint ne iš karto susivoki, mergina tai ar vaikinas ... Juodos akys, veidas nusagstytas auskarais... nu kur tėvai būna, kai vaikai taip išsidažo ir eina į gatves??? dar tos šukuosenos, kūdlų kamuolys kažkoks... kaip paskui ten viską išsišukuot
man gaila mergaičių išdarkytų veidų, vaikinų, į kuriuos žiurint ne iš karto susivoki, mergina tai ar vaikinas ... Juodos akys, veidas nusagstytas auskarais... nu kur tėvai būna, kai vaikai taip išsidažo ir eina į gatves??? dar tos šukuosenos, kūdlų kamuolys kažkoks... kaip paskui ten viską išsišukuot

O man jie žavūs
Geriau nei soliariumo rūdys ir sijonai šiknos nedengiantys.
Pati dar ne mamytė ir greitai nebūsiu, bet manau net paskatinčiau savo vaiką.

Pati dar ne mamytė ir greitai nebūsiu, bet manau net paskatinčiau savo vaiką.

QUOTE(Dukryte @ 2008 12 14, 21:54)
Kaip jau pastebejote mieste dazniausiai pastebimi nauji paaugliu stiliai. Ar esate girdeje apie naujus ju stilius, apsirengima, sukuosenas ir pan? kaip i tai reaguojate ir kokiu jums stiliai ne prie sirdies? 

Apie ka mes cia kalbame?

Kas tie nauji stiliai? Pankai, gotai, metalistai, reperiai, banglai, skinai, vadinamieji rastamanai ar hardcoreriai, etc. tikrai nebenauji. Emo is naujesniu, bet jau praeinantis. Dabar jie i kazkoki kita mutuoja

As uz saviraiska, kas kaip nori tas taip tegu ir vaiksto. Ir kokia gali but reakcija? Na pasiziureciau jei labai intriguojanciai atrodytu ir tiek. Ir vaikui leisciau,jei tik nuo to laimingas pasijustu.
Papildyta:
Oi Makaroncike

Nu prie ko cia neformatas?
Daznai tas vadinamasis "formatas" is saves "pasistengia" issidergt

kokiu tik tu stiliu nera. bet tuom ir idomu, kad ne visi vienodi. i savo vaiko pasirinkima stengsiuos ziuret tolerantiskai... nors, jei atvirai, nelabai man tie visi pankai, gotai, skinai prie sirdies 
Papildyta:
butent

Papildyta:
QUOTE(cerol @ 2008 12 15, 00:49)
kiti saow ta neformaluji stiliu moka graziai pateikti , na o kiti grynai is sawes dergiasi 

butent

QUOTE(cerol @ 2008 12 15, 01:49)
kiti saow ta neformaluji stiliu moka graziai pateikti , na o kiti grynai is sawes dergiasi 

o tai kada dergtis iš savęs, jei ne paauglystėje ? ir kas čia tokio? kai pajunti, kad jau suradai save, kažkokią normalią savo išraiška, tai persirengi, išsiveri auskarus ir varai į darbą

Aš kai dabar prisimenu kaip paauglystėje rengiausi, tai juokas ima. Ne vieną bobulytę pašiurpinau, ir mamą mokyklos koridoriuose susistabdžiusi direktoriaus pavaduotoja yra prašiusi mane perrengt. Tiesa labai taktiškai, ir aišku nieko jai nesigavo

Nemanau, kad į paauglių stilius reikia reaguoti kaip nors kitaip, nei šypsena

QUOTE(Gazelle @ 2008 12 14, 22:40)
Apie ka mes cia kalbame?
Kas tie nauji stiliai? Pankai, gotai, metalistai, reperiai, banglai, skinai, vadinamieji rastamanai ar hardcoreriai, etc. tikrai nebenauji. Emo is naujesniu, bet jau praeinantis. Dabar jie i kazkoki kita mutuoja

Dėl naujumo

O atsakant į klausimą - labai džiaugiuosi, žaviuosi ir skatinu, perku šmutkeles, kurias net pati ne visuomet drįsta nešioti

QUOTE(kusachius @ 2008 12 15, 10:24)
skylės užgija,
ia noreciau pataisyti.Deja, skyles neuzgyja, taigi jei turi daug piercingo tai ishsiverus auskarus ir praejus paauglystej, tikrai gali grauzatis del to uzpult

QUOTE(GinCherry @ 2008 12 15, 12:54)
ia noreciau pataisyti.Deja, skyles neuzgyja, taigi jei turi daug piercingo tai ishsiverus auskarus ir praejus paauglystej, tikrai gali grauzatis del to uzpult 

na mano draugė buvo pati sau prasibadžiusi lūpą ir nosį, tai kai nustojo vertis auskarus, per keletą metų užgijo skylutės, liko dar maži "nefunkcionalūs" randeliai, bet jau nepersiveria ten niekas. Tai pagal ją ir nusprendžiau, kad užgija...