Įkraunama...
Įkraunama...

Alternatyvus, netradicinis stilius... Ką manote?

Kaip jau pastebejote mieste dazniausiai pastebimi nauji paaugliu stiliai. Ar esate girdeje apie naujus ju stilius, apsirengima, sukuosenas ir pan? kaip i tai reaguojate ir kokiu jums stiliai ne prie sirdies? blush2.gif
Atsakyti
mane labiausiai šiurpina emo ir 15mečiai pankai (nors šis stilius nėra naujas)....

man gaila mergaičių išdarkytų veidų, vaikinų, į kuriuos žiurint ne iš karto susivoki, mergina tai ar vaikinas ... Juodos akys, veidas nusagstytas auskarais... nu kur tėvai būna, kai vaikai taip išsidažo ir eina į gatves??? dar tos šukuosenos, kūdlų kamuolys kažkoks... kaip paskui ten viską išsišukuot doh.gif g.gif schmoll.gif
Atsakyti
O man jie žavūs smile.gif Geriau nei soliariumo rūdys ir sijonai šiknos nedengiantys.

Pati dar ne mamytė ir greitai nebūsiu, bet manau net paskatinčiau savo vaiką. smile.gif
Atsakyti
kaip tai kaip reaguoju blink.gif blink.gif manau elgiuosi taip, kaip ir kiekvienas dorovingas asmuo. pamatau kažką, kas ne toks kaip aš ir pradedu klykti, šventinti šventu vandeniu ir bandau atvesti į doros kelią. vdrug kažkas kitoks bus?! blink.gif blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dukryte @ 2008 12 14, 21:54)
Kaip jau pastebejote mieste dazniausiai pastebimi nauji paaugliu stiliai.  Ar esate girdeje apie naujus ju stilius, apsirengima, sukuosenas ir pan?  kaip i tai reaguojate ir kokiu jums stiliai ne prie sirdies? blush2.gif

Apie ka mes cia kalbame? g.gif
Kas tie nauji stiliai? Pankai, gotai, metalistai, reperiai, banglai, skinai, vadinamieji rastamanai ar hardcoreriai, etc. tikrai nebenauji. Emo is naujesniu, bet jau praeinantis. Dabar jie i kazkoki kita mutuoja hihihi.gif

As uz saviraiska, kas kaip nori tas taip tegu ir vaiksto. Ir kokia gali but reakcija? Na pasiziureciau jei labai intriguojanciai atrodytu ir tiek. Ir vaikui leisciau,jei tik nuo to laimingas pasijustu.
Papildyta:

Oi Makaroncike lotuliukas.gif lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
kiti saow ta neformaluji stiliu moka graziai pateikti , na o kiti grynai is sawes dergiasi rolleyes.gif
Atsakyti
Nu prie ko cia neformatas? blink.gif Daznai tas vadinamasis "formatas" is saves "pasistengia" issidergt lotuliukas.gif
Atsakyti
kokiu tik tu stiliu nera. bet tuom ir idomu, kad ne visi vienodi. i savo vaiko pasirinkima stengsiuos ziuret tolerantiskai... nors, jei atvirai, nelabai man tie visi pankai, gotai, skinai prie sirdies cool.gif
Papildyta:
QUOTE(cerol @ 2008 12 15, 00:49)
kiti saow ta neformaluji  stiliu moka graziai pateikti , na o kiti grynai is sawes dergiasi  rolleyes.gif

butent drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(cerol @ 2008 12 15, 01:49)
kiti saow ta neformaluji  stiliu moka graziai pateikti , na o kiti grynai is sawes dergiasi  rolleyes.gif

o tai kada dergtis iš savęs, jei ne paauglystėje ? ir kas čia tokio? kai pajunti, kad jau suradai save, kažkokią normalią savo išraiška, tai persirengi, išsiveri auskarus ir varai į darbą biggrin.gif makiažas nusivalo, skylės užgija, plaukai atauga, nematau ko čia pergyvent dėl tų jaunuolių.
Aš kai dabar prisimenu kaip paauglystėje rengiausi, tai juokas ima. Ne vieną bobulytę pašiurpinau, ir mamą mokyklos koridoriuose susistabdžiusi direktoriaus pavaduotoja yra prašiusi mane perrengt. Tiesa labai taktiškai, ir aišku nieko jai nesigavo lotuliukas.gif Na bet suaugus taip nebesirengiu, pakvailiojau kol buvo laikas, tai bent smagu prisimint.
Nemanau, kad į paauglių stilius reikia reaguoti kaip nors kitaip, nei šypsena mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Gazelle @ 2008 12 14, 22:40)
Apie ka mes cia kalbame?  g.gif
Kas tie nauji stiliai? Pankai, gotai, metalistai, reperiai, banglai, skinai, vadinamieji rastamanai ar hardcoreriai,  etc. tikrai nebenauji. Emo is naujesniu, bet jau praeinantis.  Dabar jie i kazkoki kita mutuoja  hihihi.gif

Dėl naujumo drinks_cheers.gif Sprendžiant pagal mano dukrą, emo mutuoja į japoniškos animacijos gerbėjus lotuliukas.gif

O atsakant į klausimą - labai džiaugiuosi, žaviuosi ir skatinu, perku šmutkeles, kurias net pati ne visuomet drįsta nešioti lotuliukas.gif Tiesa, man būtų smagiau, jeigu dukrytė būtų "teisinga" metalistė, kaip tėtis ir mama, bet nevalia jaunimui brukti savo seniokiškų vertybių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kusachius @ 2008 12 15, 10:24)
skylės užgija,

ia noreciau pataisyti.Deja, skyles neuzgyja, taigi jei turi daug piercingo tai ishsiverus auskarus ir praejus paauglystej, tikrai gali grauzatis del to uzpult smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo GinCherry: 15 gruodžio 2008 - 10:55
QUOTE(GinCherry @ 2008 12 15, 12:54)
ia noreciau pataisyti.Deja, skyles neuzgyja, taigi jei turi daug piercingo tai ishsiverus auskarus ir praejus paauglystej, tikrai gali grauzatis del to uzpult smile.gif

na mano draugė buvo pati sau prasibadžiusi lūpą ir nosį, tai kai nustojo vertis auskarus, per keletą metų užgijo skylutės, liko dar maži "nefunkcionalūs" randeliai, bet jau nepersiveria ten niekas. Tai pagal ją ir nusprendžiau, kad užgija... ax.gif
Atsakyti