Stilius
Pavyzdziai Google
QUOTE(GinCherry @ 2008 12 15, 10:54)
ia noreciau pataisyti.Deja, skyles neuzgyja, taigi jei turi daug piercingo tai ishsiverus auskarus ir praejus paauglystej, tikrai gali grauzatis del to uzpult 

sutinku kad zymes lieka,bet tikrai ne tokios kad grauzatis uzpultu

Zinot,ko as uzvis labiausiai nekenciu tuose visuose stiliuose?
standartu.
jei tu skinas-butinai turi kazka sumusti,nes visi skinai taip daro.
jei pankas-gerti,elgtis kuo labiau issaukianciai,vulgariai netgi,zodziu darkytis,nes gi koks tu pankas jei nerodai visiems savo uzpakalio.
regiukai-rukyti zole,nes be zoles nebus regio.
todel zmogus,anot jaunimo budamas "formalu" isties yra zymiai neformalesnis nei tie,kurie priklauso tiems "stiliams".
standartu.
jei tu skinas-butinai turi kazka sumusti,nes visi skinai taip daro.
jei pankas-gerti,elgtis kuo labiau issaukianciai,vulgariai netgi,zodziu darkytis,nes gi koks tu pankas jei nerodai visiems savo uzpakalio.
regiukai-rukyti zole,nes be zoles nebus regio.
todel zmogus,anot jaunimo budamas "formalu" isties yra zymiai neformalesnis nei tie,kurie priklauso tiems "stiliams".
Kadangi ne mano vaikai tai tegu vaiksto kaip nori
Del savo vaiko nesu garantuota. Nezinau ar leisiu ar ne
Pati iki siol turiu auskara antakyje
Jei iki to laiko kol vaikis nores koki auskara isisverti as turesiu saviski tai keistokai bus jei vaikui neleisiu pati turedama
O kai paaugle buvau tai ir juodai melynus plaukus turejau ir apsikirpus kaip bernas vaiksciojau
Prisiveriau auskaru i ausis (ir jusu siaubui tris skyles su adata prasiveriau, nes pries tai tik dvi turejau salonines). ir galu gale auskara antakyje isimeciau (sita tai salone). Po to praejo noras maistauti ir baigesi visi kvailiojimai

Del savo vaiko nesu garantuota. Nezinau ar leisiu ar ne

O kai paaugle buvau tai ir juodai melynus plaukus turejau ir apsikirpus kaip bernas vaiksciojau

žiūriu labai tolerantiškai
dauguma stilių man labai patinka, vienas jų EMO: kažkokio žavesio turi. Kartais net pačiai norisi kažko EMIŠKO
kiti irgi patinka
man iš viso patinka originalūs, stilių turintys žmonės
kartais pamatau kokią paauglę ir pagalvoju: "bliamba, kaip fajna, kaip įdomiai ir išradingai suderinti atrodo nesuderinami dalykai"

dauguma stilių man labai patinka, vienas jų EMO: kažkokio žavesio turi. Kartais net pačiai norisi kažko EMIŠKO

kiti irgi patinka

man iš viso patinka originalūs, stilių turintys žmonės

kartais pamatau kokią paauglę ir pagalvoju: "bliamba, kaip fajna, kaip įdomiai ir išradingai suderinti atrodo nesuderinami dalykai"

QUOTE(Malena @ 2008 12 16, 16:26)
As i stiliu ir isvaizda labai tolerantiskai reaguoju,va i elgesi ne visada.
Va va pritariu - Don't judge the book by its cover

QUOTE(buda @ 2008 12 16, 18:36)
Zinot,ko as uzvis labiausiai nekenciu tuose visuose stiliuose?
standartu.
standartu.
Nemanau, kad visi elgesi taip, kaip mano zmones kad tokio ar anokio stiliau zmones taip elgesi. Cia greiciau musu nuostata, kad visi pankai, regiukai ir pan elgesi butent taip ar anaip.

QUOTE(juraciux @ 2008 12 16, 20:10)
Po to praejo noras maistauti ir baigesi visi kvailiojimai 

Nemanau, kad plauku spalvu ar ilgiu kaitaliojimas, auskaru verimas yra maistavimo budas... cia dazniausiai teveliai mano apie savo vaikus... o as manau, kad tai yra isbandymu ir saviraiskos metas... na zinoma, tokia cia ta ir saviraiska, bet vis tiek, paauglyste - eksperimentavimu metas.

nors nesu senute, bet jauciu labai dideli skirtuma tarp savo laiku mokyklos, ir dabartines... Apranga man artima sritis, bet kai pavaikstineju tarp -iolikiniu, pasidaro nejauku...
Esu tolerantiska, suprantu, kad vieni yra pilkos pelytes, kiti maistininkai is prigimties... Bet nieko nera baisiau, kai paauglis "isdarko" save. Man atrodo, kokiam stiliui zmogus bepriklausytu, reikia vistiek laikytis kazkokiu bendru taisykliu, svarbiausia, kad nebutu vulgarumo, o asmenybiu visada reikia
Bet paaugliai nori viska isbandyt, tad jiems ribu nera

Esu tolerantiska, suprantu, kad vieni yra pilkos pelytes, kiti maistininkai is prigimties... Bet nieko nera baisiau, kai paauglis "isdarko" save. Man atrodo, kokiam stiliui zmogus bepriklausytu, reikia vistiek laikytis kazkokiu bendru taisykliu, svarbiausia, kad nebutu vulgarumo, o asmenybiu visada reikia

Bet paaugliai nori viska isbandyt, tad jiems ribu nera

Reaguoju normaliai, kartais su sypsena, kartais nebuna labai malonus akiai vaizdelis, bet tada ir neziuriu
Susiduriu kasdien su studentais, kurie yra meninikai, tai visko prisiziuriu
Truputi neramu, kai matai grandine nuo ziedo ausyje iki ziedo nosyje - juk galima ir netycia uzsikabinus susizalot, nu bet zmogui reikia taip save isreikst - tebunie
As pati nebuvau anei problemiska paaugle, anei save isreiskianti aprangos ar makiazo pagalba... Greiciau jau ta "pilka pelyte"
Vat studiju metais kur kas labiau paeskperimentavau rubais ir makiazu. Piercingas manes kazkaip nesudomino
O vaikis mano tai kol kas neeksperimentuoja (jam 13), nors buvo uzsimanes plaukus nusidazyt zaliai, buciau leidus, jei butu labai norejes, bet kazkaip pavyko atkalbet, dabar pats nebenori. Kur kas labiau mane jaudina paaugliskas elgesys, jei tik apranga ar makiazas keltu tevams problemas, daug tevu butu kur kas tolerantiskesni

Susiduriu kasdien su studentais, kurie yra meninikai, tai visko prisiziuriu

As pati nebuvau anei problemiska paaugle, anei save isreiskianti aprangos ar makiazo pagalba... Greiciau jau ta "pilka pelyte"

QUOTE(Makarončikė @ 2008 12 14, 22:34)
kaip tai kaip reaguoju
manau elgiuosi taip, kaip ir kiekvienas dorovingas asmuo. pamatau kažką, kas ne toks kaip aš ir pradedu klykti, šventinti šventu vandeniu ir bandau atvesti į doros kelią. vdrug kažkas kitoks bus?!

ir as ir as

Reguoju normaliai, nemaiso, nes ne pati taip atrodau. Jei jiem gerai, tai kodel gi ne? Pati paauglystej buvau repere, nesiojau puses metro plocio kelnes, kepures ir t.t. Tevams nepatiko, bet nedraude. Is kriksto tevu daugiau priekaistu isgirsdavau nei is savo tevu.
Turejau ir dredus, vis dar tebeturiu 5 auskarus vienoj ausy, tatuiruote, kuria pasidariau su mamos leidimu 15 metu. Dbr atrodo normali esu.
Nors repa vis dar klausau, bet rengiuos moteriskai. 
Kaip su mano vaikais bus nzn. Turbut toleruosiu saviraiska.
Anksciau ar veliau is to saves parodymo isaugama nors susidomejimas stiliumi lieka.

Kaip su mano vaikais bus nzn. Turbut toleruosiu saviraiska.