Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

seniai čia besilankiau, neturėjau bėdų, nesireiškiau, o dbr žiūrėkit, kas čia gali būt? sad.gif
user posted image
Atsakyti
gal jau vazonas per mažas?
Atsakyti
tiek prisiskaiciau apie ta pinigu medeli ir panorau ji nusipirkt ax.gif labai jau grazi gele thumbup.gif gal galit pasakyt mielos augintojos kiek kainuoja tas grozis,nes as pasidomejau internete jo kaina,tai radau su vazoneliu kad beveik 200 doh.gif kazkaip atrodo uzkelta kaina g.gif
Atsakyti
Viskas priklauso nuo dydžio..

Mažiukai visai medeliai kainuoja nedaug, nuo 5 iki 15 Lt.

Dideli, vešlūs kainuoja nemažai- nuo 80..iki..Teko matyt ypatingai gražių ermitažo oranžerijoje ir gerokai brangesnių, bet ten medeliai tikrai buvo įspūdingi.

Pati savo pirkau maximoje nukainuotą už 7 lt, prieš beveik tris metus..Nebuvo labai mažas, bet ir nedidelis. Dabar yra į ką pažiūrėt, gaila, kad fotoaparato neturiu - svetainės puošmena.
Šiaip verta augint pačiai nuo mažo - jei tinkamos sąlygos, auga greitai ir lengvai prisitaiko.
Atsakyti
labai aciu uz informacija,o tai as jau buvau issigandusi kad neipirksiu jo doh.gif ryt eisiu pasidairyt po parduotuves,gal rasiu savo pinigeliu medi biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif Ar galetu pinigu medelis augti vonioje? Labai noriu kokia nors gelyte pastatyti vonioje, bet nera langu joje, kaip tik turiu 3 pinigu medelius, ir galvoju gal viena isnesti i vonia, bet baisu, kad nenumirtu ... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(daivushkina @ 2009 02 18, 11:40)
Sveikos  4u.gif  Ar galetu pinigu medelis augti vonioje? Labai noriu kokia nors gelyte pastatyti vonioje, bet nera langu joje, kaip tik turiu 3 pinigu medelius, ir galvoju gal viena isnesti i vonia, bet baisu, kad nenumirtu ...  ax.gif

Be sansu, nebent planuoji pastoviai palikti ijungta sviesa vonioje. Joks augalas neauga tamsoj smile.gif Samanoms ir toms sviesos reikia smile.gif Pas mane ta pati problema, tai as vis ieskau tokios dirbtines nedideles gelytes su vazoniuku, kad atrodytu kaip visiskai tikra gele smile.gif Kol kas dar neradau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zivivi @ 2009 02 18, 11:49)
Be sansu, nebent planuoji pastoviai palikti ijungta sviesa vonioje. Joks augalas neauga tamsoj smile.gif Samanoms ir toms sviesos reikia smile.gif Pas mane ta pati problema, tai as vis ieskau tokios dirbtines nedideles gelytes su vazoniuku, kad atrodytu kaip visiskai tikra gele smile.gif Kol kas dar neradau  doh.gif

Ech.. unsure.gif Teks tada ir man kokios dirbtines paieskoti.. Man tie pinigu medeliai tokie nelepus atrodo, kad ir pagalvojau, kad vonioj gal irgi jam tiktu.. Na, ka padarysi.. ax.gif
Atsakyti
pas mus vonioj kaip tik po stoglangiu yra vietos gėlei arba krėslui tongue.gif bet tikriausiai krėslą statysime, nes ten visai šalia radiatorius pakabintas, tai jau nelabai gerai mastau.gif
---------
o kolegė vonioje tai nemažai gėlių turi, nes didelė vonia ir su langu ir stoglangiu thumbup.gif
-----------------
pinigų medų rekomenduoju mažiuką pirkti, maksimoj per kokią akciją taikyk. jis palyginti tikrai nelepus, tai labai smagu pažiūrėti, kai nusiperki už 6 litus, o po kelių metų pažiūri, kad va, jau toks kaip tavo ir 150 kainuoja blush2.gif juk iš principo tas dideles gėles perka firmos arba tokie žmonės, kurių namai žurnaluose puikuojasi ir kurie gal net ne patys tas gėles prižiūri smile.gif
Atsakyti
Įdomu, negi per porą metų tiek išaugtų, kad nuo 6 lt pasiektų 150lt......Maniškis pas mane porą metų gyvena, bet nepasakyčiau, kad labai pasikeitė.Tiesa, man sunkiai sekasi su juo,dažniausiai naujos šakos paauga paauga ir nupūna nuo pagrindo.Dabar nauja šaka skleidžiasi kaip tik, nebelaistau , gal gi nenupus. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 02 18, 12:23)
Įdomu, negi per porą metų tiek išaugtų, kad nuo 6 lt pasiektų 150lt......Maniškis pas mane porą metų gyvena, bet nepasakyčiau, kad labai pasikeitė.Tiesa, man sunkiai sekasi su juo,dažniausiai naujos šakos paauga paauga ir nupūna nuo pagrindo.Dabar nauja šaka skleidžiasi kaip tik, nebelaistau , gal gi nenupus. g.gif

žiūrint, kokioj parduotuvėj pirksi mirksiukas.gif mano iš mažo už 6 litus jau tikrai toks nemažas išaugo, tik gal ne per dvejus, o kokius trejus metus.
o monstera - pirkau už 4 litus, nes buvo neprekinės išvaizdos, kokių 3 lapų, o dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Aukso_dulkele @ 2009 02 18, 13:23)

Man lygiai tas pats su pinigų medžiu. Nusipirkau pakankamai vešlų, o po dviejų metų jis turi lygiai tris lapus. Nauji visi nupūdavo. Tai aš supykau už ožius, pastačiau į kampą ir kai prisimenu palieju. Sakiau, norės išgyvens iki pavasario, o tada eis į balkoną. Pernai jam ten patiko...
Atsakyti