Įkraunama...
Įkraunama...

Pinigų medis, 10

Vaziuosiu ieskot lotuliukas.gif O naujienas pranesiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 06 04, 20:56)
nu nezinau, bet maniškis matosi, kiek per diena priaugo, šis preparatas tinka visiems augalams kaip sakė tik orchidėjoms ir dar kazkam n, bet vienu zodziu kai augalas stovi vietoj  tada laistoma šiuo preparatu, kas 10 dienųvienu zodziu aš pirkau vilniuj šeškinėj  prie iki parduotuvės yra zalia stotele  ten radau, o kitos kituose miestuose tikiuosit rasit ir nepamirškit pasisakyti, kaip jums seksis

reikes ir man pabandyti, nes maniskis stovi jau puse metu ir ne is vietos
Atsakyti
Na bet kažin ar verta taipp augala "prievartaut" jeigu pats neauga , gal jis augs augs, o paskui ims ir numiros išsekes...
Atsakyti
Na manau viena kart nepakenks, o kaip ti isjundins 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(GRAŽINA25 @ 2009 06 04, 18:24)
nėra už ką

o jis tinka visom gelem ar tik piniguociui g.gif
Atsakyti
Visom 4u.gif As nusipirkau ir paliejau su juo, kitas nupurskiau ax.gif
Atsakyti
na laukiam kip tau seksis. as irgi kai tik prisiruosiu tai nusipirksiu smile.gif
Atsakyti
o kokiu budu sitas grazuolis dauginasi?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 12345as: 07 birželio 2009 - 12:27
QUOTE(12345as @ 2009 06 07, 13:26)
o kokiu budu sitas grazuolis dauginasi?

Lengviausiai padauginti kero dalimis. Augala isskirstyti i keleta daliu, kad kiekvienas sakniagumbis turėtu po viena lapa. ax.gif
Galima ir saka ikisti i zeme ir reiketu laukti,kol ta saka uzaugintu sakniagumbi. ax.gif
Galima ir lapa ikisti i zeme ,bet labai labai ilgai tektu laukti,kol tas lapas uzaugintu sakniagumbi, kuris uzaugina saknis ir lapus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(:)Vitalija:) @ 2009 06 04, 09:02)
Vazono aukštis ir šakų nusvirimas nieko bendro neturintys tarpusavyje dydžiai. Piniguočio šakos svyra - natūralu. Medelis pats paskaičiuoja kokio dydžio šakas užauginti, kad jos nelūžtų.

Jungiuosi ir as i jusu bureli. ax.gif
Vis paskaitineju temele, o dabar prireike jusu konsultacijos. Pas mane auga ir labai graziai vesi pinigu medelis. thumbup.gif Tik vat neaisku ka daryti su nusvyrusomis sakomis? Yra 3 nusvyre sakos ir jos tarsi atsiskiria nuo paties krumo. Ar galima jas nupjauti - nepakenksiu medeliui? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(~saulyte~ @ 2009 06 08, 22:12)
Jungiuosi ir as i jusu bureli.  ax.gif
Vis paskaitineju temele, o dabar prireike jusu konsultacijos. Pas mane auga ir labai graziai vesi pinigu medelis.  thumbup.gif Tik vat neaisku ka daryti su nusvyrusomis sakomis? Yra 3 nusvyre sakos ir jos tarsi atsiskiria nuo paties krumo. Ar galima jas nupjauti - nepakenksiu medeliui?  blush2.gif

As tai nepjauciau schmoll.gif Man gaila butu biggrin.gif Mano beveik visos nusvyre sakos ir visai graziai atrodo wub.gif
Nors jei nupjautumet namanau,kad pakenktumet tik tiek,kad gaila tu saku butu blush2.gif ,o beto jei kitos nusvirtu ka tada darytumet? bigsmile.gif
Atsakyti
Mano pinigiuotis dvi sakeles leidzia thumbup.gif .Maciau kaip kaimyne persodinejo pinigiuoti ir buvau nustebinta,i vazona ibere centu smile.gif .Sako tada busi turtingas biggrin.gif
Atsakyti