Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

O mes niekaip neissirenkam. Atrodo pasiula didele, bet durininkams krizes nera biggrin.gif
Kainos nevaikiskos, uzsakymo terminai kaip per pika. Kur gi vilniuje galima nusipirkt duris????? verysad.gif
Aigiptas labai brangu ir labai ilgai laukt, Vitukas brangoka ir ilgai laukt..
Kazkaip man ranka nekyla moketi ~1500 uz duris ir laukt menesi laiko:/
Atsakyti
user posted image
man labai grazu drozinetos . O kaip jums ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pempe1: 23 rugsėjo 2009 - 18:53
QUOTE(pempe1 @ 2009 09 23, 19:50)
user posted image
man labai grazu  drozinetos . O kaip jums ?

Man irgi grazu, tik ziurint koks namu stilius, moderniame name tikrai tokios durys netiktu schmoll.gif O va, pavyzdziui,rastiname namuke thumbup.gif
Atsakyti
Sveiki, o gal žinote ar galima užsisakyti vidaus duris , bet su savo mediena g.gif
Atsakyti
QUOTE(acuktuvaz @ 2009 09 23, 19:31)
O mes niekaip neissirenkam. Atrodo pasiula didele, bet durininkams krizes nera biggrin.gif
Kainos nevaikiskos, uzsakymo terminai kaip per pika. Kur gi vilniuje galima nusipirkt duris????? verysad.gif
Aigiptas labai brangu ir labai ilgai laukt, Vitukas brangoka ir ilgai laukt..
Kazkaip man ranka nekyla moketi ~1500 uz duris ir laukt menesi laiko:/

jei daro paval individualų užsakymą individualiems matmenims ir iš medžio masyvo, tai keturios savaitės normalu, tiek laiko technologiškai džiovina medį...
sukontaktuok su wenge durys, nėra brangininkai
Papildyta:
QUOTE(pempe1 @ 2009 09 23, 19:50)
man labai grazu  drozinetos . O kaip jums ?

pempe, žiūriu vis reklamuojat reklamuojat tuos medžio gamintojus, o kontaktų nenurodot. geriau rašykit, kaip su jais kontaktuot normaliai. dirbiniai gražūs, o aplinkinės neva paslėptos reklamos mus nervina cool.gif
rėžkit tiesiai šviesiai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žanė: 25 rugsėjo 2009 - 17:58
kur jums rodau jie tik i skandinavija gamina ir veza didelius kiekius . Sako Lietuvei su nestandartais per daug laiko uzsigaista, dauguma nori pigiai ir greitai, o jie darbais apsikrove. As suradau kas man grazu ir parodziau ax.gif kas galit laukti 2 menesius prasom klauskit nurodysiu kontaktus.
Atsakyti
kaip manot ar dera šviesios grindys ir tamsios durys g.gif sudėjo bute šviesias grindis, ir dabar mastau kaip čia priderinus tamsias duris, nes man labai gražu tamsios..ar nesipjaus tarpusavy
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gera_lengva: 05 spalio 2009 - 09:47
QUOTE(gera_lengva @ 2009 10 05, 10:38)
kaip manot ar dera šviesios grindys ir tamsios durys g.gif sudėjo bute šviesias grindis, ir dabar mastau kaip čia priderinus tamsias duris, nes man labai gražu tamsios..ar nesipjaus tarpusavy

mes irgi galvojam tamsias durys statytis,grindys sviesios,tarpusavy nesipjaus,gaunas didelis kontrastas,bet tai labai grazu,jei butas yra sviesus, puikiai tiks tamsios durys
Atsakyti
QUOTE(gera_lengva @ 2009 10 05, 11:38)

pas mane yra sviesios grindys(tokios kaip balintas linas) ir tamsokos durys(laiptai taip pat tokios spalvos kaip durys), o sienos sviesios-atrodo neblogai.
Papildyta:
QUOTE(Diax @ 2009 09 23, 14:44)
Antroj eilėj antros nuo dešinės pusės  bigsmile.gif Tik tamsios  rolleyes.gif

va pas mane ir tokios pat
Atsakyti
QUOTE(gera_lengva @ 2009 10 05, 10:38)

PAs mus taip sudeta. PAtikek, jega! thumbup.gif Nors del skonio nesigincijama..
Atsakyti
Sveikos,

gal kas gali patarti, kur Vilniuje galima užsisakyti staktą durims, nes duris, tai turiu, o vat staktą reikia ir pagal spalvą atitaikyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Neandartaliete @ 2009 10 05, 18:11)
Sveikos,

gal kas gali patarti, kur Vilniuje galima užsisakyti staktą durims, nes duris, tai turiu, o vat staktą reikia ir pagal spalvą atitaikyti  ax.gif

badyk www.nestandartas.lt
As is cia duris uzsakineju, rekomendavo pazistama. Kainos palyginus su didziaja dalim juokingos.
Atsakyti