Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

QUOTE(Roze22 @ 2010 03 05, 10:31)
Mes tik sia savaite idejome tokias duris, cia kazkas neseniai jii parekomendavo supermamoj. Apskambine kelis zmones ji ir pasirinkome. Kadangi ir man labai patiko kaip padare, ir siaip toks malonus vyrukas galiu parekomenduot Sigitas 865550474. Musu katilines durys irgi i tambura iseina, todel darem jas su tokia medzio plokste is tamburo puse, graziau atrodo.  4u.gif

pas mus i katiline is holo iejimas ka patartumet daryti?nes planuojame madzio masyvo duris,tai ne kaip ziuresis vienos priesgaisrines durys interjere
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2010 03 05, 22:41)
pas mus i katiline is holo iejimas ka patartumet daryti?nes planuojame madzio masyvo duris,tai ne kaip ziuresis vienos priesgaisrines durys interjere

nu va butent kad i katiline medzio masyvo det g.gif nepatarciau.

pabandykit ta varianta kad is vienos puses metalas (katilines puses), o is kitos mes dejom medzio plokste.
ir interjeras nesugadintas ir reikalavimus atitinka mirksiukas.gif
Atsakyti
o jeigu ta pati medzio masyva is katilines puses matalu apkaustyt
Atsakyti
QUOTE(zmzramas @ 2010 03 05, 23:45)
o jeigu ta pati medzio masyva is katilines puses matalu apkaustyt

rita ra gerai sako, kad ant priesgaisriniu duru uzsukt plokste, kad butu tokia pat spalva kaip ir kitu duru.
O koks skirtumas kad metalu apkaustysit? Juk nuo to jos priesgaisrines netaps. Be to, ziurint kaip toli nuo peciaus stoves, bet metalas gali kaist.
Tiesa, priesgaisrines rankenos ne itin dailiai atrodo wink.gif
Atsakyti
QUOTE(arabas333 @ 2010 03 06, 11:19)
rita ra gerai sako, kad ant priesgaisriniu duru uzsukt plokste, kad butu tokia pat spalva kaip ir kitu duru.
O koks skirtumas kad metalu apkaustysit? Juk nuo to jos priesgaisrines netaps. Be to, ziurint kaip toli nuo peciaus stoves, bet metalas gali kaist.
Tiesa, priesgaisrines rankenos ne itin dailiai atrodo wink.gif

pas mus butent toks variantas, is katilines puses durys metalines, o is tamburo puses
uzdeta plokste, nes metalines durys nekaip atrodys jeigu jos iseina i svetaine.
Atsakyti
QUOTE(Roze22 @ 2010 03 08, 18:14)
pas mus butent toks variantas, is katilines puses durys metalines, o is tamburo puses
uzdeta plokste, nes metalines durys nekaip atrodys jeigu jos iseina i svetaine.

o staktas taip pat uzdenget ar palikot?
Atsakyti
Jo jo... aš irgi čia pasiskaičiau, tai puoliau savo durų tvarkyt.
https://sites.google...indigodurys/ese
Atsakyti
QUOTE(Ugn9 @ 2010 03 10, 17:43)
Jo jo... aš irgi čia pasiskaičiau, tai puoliau savo durų tvarkyt.
https://sites.google...indigodurys/ese

kaip tvarkyt? kaimynu medzius druska barstyt lotuliukas.gif ? kad jokiu streliu nebutu...
kazkaip gabaliukas kinieciu filosofijos istrauktas is konteksto juokingai atrodo. jau geriau lietuviska pasaga laimei, ar sermuksnio sakele virs staktos nuo piktu zmoniu pasikabinti mirksiukas.gif vis sava ir suprantama.
Atsakyti
o įdomu kaip žinot kad masyvo durys "nesuvaikščios", nes jau ne pas vienus gamintojus matėm duris, kurios beicuotos tamsiai, o krašteliai išlindę šviesios medienos (duru kaina apie 1000, tikrai ne pigiausios) g.gif , kaip suprantu čia nepakankamai išdžiovinta mediena būna...
Atsakyti
QUOTE(arabas333 @ 2010 02 27, 10:21)
Bet spyna tikrai deda ne abloy, o kinietiska pakaitala, ant kurio bus parasyta 2014 ar 2018, priklausomai ar WC ar su serdele spyna wink.gif
4u.gif

Suintrigavote, man kaip tik istate spynas su uzrasu ABLOY 2018 ir 2014. Butu idomu suzinoti, kokia istikruju tu spynu kilme ax.gif
Atsakyti
suzinojau, kad mano meistras spynas ima is spynu pasaulio, jie ten tais abloy prekiauja. o gal kas pasakytu, kur yra tikrojo abloy parduotuve, jei sita specializuota (mano akimis) tokiu neturi...
Atsakyti
QUOTE(zuikulis @ 2010 03 11, 20:19)
suzinojau, kad mano meistras spynas ima is spynu pasaulio, jie ten tais abloy prekiauja. o gal kas pasakytu, kur yra tikrojo abloy parduotuve, jei sita specializuota (mano akimis) tokiu neturi...

Kaina pasidomekit. Tikrasis Abloy korpusas ne 15Lt kainuos.
Kazkada domejausi tais vidaus duru spynu korpusais.
Tikrasis Abloy buvo su uzrasu "Abloy 2018" ir plastikiniu liezuviu, o kinietiskas analogas tiesiog "2018" ir metaliniu liezuviu. O dabar gal ir nesuprasi, kur originalas...
Gal tas pats Abloy Kinijoj gaminasi arba licencija pardave?
Is kitos puses, koks skirtumas? Nu isleke liezuvis, nuejai uz 15Lt kita korpusa paemei ir per 10 min pakeitei....
Papildyta:
QUOTE(lairam @ 2010 03 04, 10:26)
Kur geriausiom kainom galima nupirkti priesgaisrines duris, kurios butu statotos is garazo i katiline ir is garazo i tambura. reik dvieju vienetu. Popieriu nereik  4u.gif . Gal neseniai kas pirkote?

Tokioms durims reikia sertifikato su atitikimu EI60 reikalavimams. Kitais turesit problemu su gaisrininkais. Siuo atveju nera nei vieno gaminio Lietuvoje, atitinkancio EI60 ir tuo paciu padengto medzio plokste. Variantas: pirkti EI60 duris, priduoti nama, veliau nukabinti duris ir jas faneruoti ar dengti plokstemis. Kitaip bus problemu.
Atsakyti