Įkraunama...
Įkraunama...

Durys

QUOTE(Neeri @ 2010 10 29, 18:46)
Pasirodo, kad ne taip jau paprasta susirasti meistrus, kurie pagamintų tiesiog kokybiškas duris, mūsų durų paieškos prasidėjo prieš metus laiko, kadangi visos durys pas mus nestandartinių matmenų, praplatintom staktom ir kt., tai atkrito iš karto galimybė nusipirkimo gatavų durų, taigi po ilgų ieškojimų, kas pagamintų kokybiškas uosines duris prieš kokius 9 mėnesius radome meistrą ir štai prieš mėnesį jau turėjome pirmą durų partiją. Pasikaustėm iš karto geležine kantrybe , nes žinojome kiek teks laukti, tačiau sulaukus pamatėme, kad kokybė pateisino lūkęsčius ir dabar sekančių durų laukti iki ateinančios vasaros neatrodo jau taip baisu  ax.gif
O čia mūsų durukės.

na durys fainos thumbup.gif bet laukti puse metu, tai jau nesiryzciau g.gif
Atsakyti
Gal kas žinote, kur rasti pigias nestandartines duris, kurių kaina būtų kuo minimalesnė?
Reikalingos dvejos ąžuolo spalvos durys, kurių varčios aukštis 215 cm.
Kolkas minimaliausia siūloma kaina 800 Lt už vieną vnt.
Gal žinote kas kur pigiau?
Tiktų visiškai paprastos, laminuotos durys.

Labai dėkui už informaciją! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2010 11 01, 21:40)

jūs iš kokio miesto?

mums vnt kaina gavosi 755 Lt, tik aišku be įstatymo ir be rankenų
Atsakyti
Kaunietė aš.
Taip siutas ima, kad standartinės, pigiausios durys vos kelis šimtus kainuoja, o va nestandartinių pasirinkimas visiškai negailestingas piniginei doh.gif
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2010 11 01, 23:17)
Kaunietė aš.
Taip siutas ima, kad standartinės, pigiausios durys vos kelis šimtus kainuoja, o va nestandartinių pasirinkimas visiškai negailestingas piniginei  doh.gif

O ne paprasciau butu ta anga sumazinti?
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2010 11 01, 23:17)
Kaunietė aš.
Taip siutas ima, kad standartinės, pigiausios durys vos kelis šimtus kainuoja, o va nestandartinių pasirinkimas visiškai negailestingas piniginei  doh.gif

net ir standartines duris imanoma pritaikyti i nestandartines duru angas. Kokie Jusu angu matmenys? smile.gif
Atsakyti
Patarkite, kur Vilniuje uzsisakyti faneruotas duris, nebrangias ir kokybiskas?
Atsakyti
QUOTE(cic @ 2010 11 02, 00:17)
Kaunietė aš.

Na, ne iš kažkur ta kaina atsiranda... Pati pagalvokite: dėl jūsų vienų durų, kažkas turi
-skaičiuoti naują kainą
-perbrėžti gamybinius brėžinius, supirkti atitinkamas medžiagas
-atskirai staklės perprogramuojamos
-ir t.t. ir t.t.

Man tik klausimas kyla, kaip žmonės nesugeba atsistoti į kitų vietą ir į viską pažiūrėti iš jų pozicijos?

Papildyta:
QUOTE(alika @ 2010 11 02, 14:48)
Patarkite, kur Vilniuje uzsisakyti faneruotas duris, nebrangias ir kokybiskas?

O ką jūs laikote kokybiškomis? g.gif
Ar cheminis laminatas jums tinka?
Ar kokybiška, jei varčios (pati pagrindinė durų dalis) kraštai yra tiesiog užlenkta ir priklijuota fanera? Ar norite rimčiau: medžio masyvo (aišku, ne eglės, o ąžuolo ar uosio) krašto?
Durų vidus: norite pilnavidurių durų ar jums tinka tos vadinamos popierinės (kai viduje yra korys iš popieriaus padarytas; taip taip, būna ir tokių lotuliukas.gif )?
Ar išmatavimai yra standartiniai? Kaip aukščiau minėta, nestandartas yra visai kita kaina...
Atsakyti
QUOTE(klausiuke @ 2010 11 02, 18:32)
Durų vidus: norite pilnavidurių durų ar jums tinka tos vadinamos popierinės (kai viduje yra korys iš popieriaus padarytas; taip taip, būna ir tokių  lotuliukas.gif  )?

o kuo blogai durys su tuo koriu viduje? g.gif
aš tai žiūriu taip - jos lengvos, vyriai ilgiau laikys biggrin.gif o ir jei vaikai užsirakins, galėsiu tas duris išspirti hihihi.gif čia jau juokauju, bet aš tikrai nesuprantu, kuo blogai "popierinės" durys savo namuose?
Atsakyti
Normalios ir tos popierones durys, taip vadinamos koriukas, kartono korio uzpildas. Jei namai nera dregni-visai geras varijantas.
Aisku, MDP uzpildas geriau, medzio masyvo dar geriau. Kiekvienas renkasi pagal savo situacija, poreikius ir galimybes, nereikia taip kritiskai nurasyti schmoll.gif
Dar vienas niuansiukas. Vidus koriukas, o virsuje gali buti geros kokybes laminatas, prastos kokybes laminatas, faniera, arba silikonine fareruote, kas yra visai neblogai. Ir dregmes ir tvirtumo ir eksplotaciniu atzvilgiu. Faneruotos lengvo tipo durys-visai neblogas varijantas butui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(šešėlis @ 2010 11 02, 20:56)
o kuo blogai durys su tuo koriu viduje?  g.gif
aš tai žiūriu taip - jos lengvos, vyriai ilgiau laikys biggrin.gif o ir jei vaikai užsirakins, galėsiu tas duris išspirti hihihi.gif čia jau juokauju, bet aš tikrai nesuprantu, kuo blogai "popierinės" durys savo namuose?

Dar variantas noriu baltu klasikiniu duru, tai "popierines" prieinamiausios. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Iriska @ 2010 11 03, 20:52)
Dar variantas noriu baltu klasikiniu duru, tai "popierines" prieinamiausios.  mirksiukas.gif

O aplamai, ka jus visi turite mintyse sakydami "popierines", ar duru uzpilda, ar skyda?

Nes jau jei taip kalbeti "popierines" prieinamiausios tai cia neaisku. Popierines laminuotos, popierines faniera, popierines sintetine fanieruote.....
Baltos???-baltomis galima padaryti bet kurias is ju. Vieniems 200 Lt normalu, kitiems ir 800 Lt normali kaina.
Konkretumo truputuka prasyciau ax.gif
Atsakyti