O pas kokius endokrinologus lankotes Klaipedoje gal zinot gera ... beje kaip jums su menstruacijomis ? kiek zinau su hipofunkcija jos tampa trumpos ir negausios ...
man tai kazkiek sutrumpejo jos ...
QUOTE(lucero @ 2009 01 28, 15:26)
O pas kokius endokrinologus lankotes Klaipedoje gal zinot gera ... beje kaip jums su menstruacijomis ? kiek zinau su hipofunkcija jos tampa trumpos ir negausios ...
Manau, kad čia jau nuo organizmo priklauso
O kaip su kontracepcija? Noriu pradėt gert, bet bijau, kad vėl hormonai išsibalansuos...Dabar lyg ir gerai jaučiuos
Klaipėdoje lankausi pas Navicką
Reikes pagalvoti apie Navicka , nors esu girdejus ir geru ir blogu atsiliepimu .... as tai nevartoju jokiu kontraceptiku , bet nuo pms tuoj nuprotesiu , ziaurus jis man
beje kaip jums su menstruacijomis ? kiek zinau su hipofunkcija jos tampa trumpos ir negausios ...
QUOTE(Betukas @ 2009 01 28, 16:04)
Manau, kad čia jau nuo organizmo priklauso
Kadangi man du cezariai, tai dabar mmm gausios, bet trumpos
O dar ir operacija šituos dalykus įtakoja? Man nei po CP, nei pradėjus vartoti tiroksiną niekas nepasikeitė.
Neseniai grįžau po skydliaukės echoskopijos. Diagnozė "tiroidito požymiai, g.b. autoimuninis". Kaip vadinasi tyrimai, kurių pagalba išsiaiškinama, koks ten tas T. (tikriausiai ATPO? ir dar FT3 galima išsitirti... o ką dar?)? Rytoj eisiu pas endokrinologę, iki tol norisi kuo daugiau sužinoti.
atpo tyrimas parodo tiroidita
QUOTE(lucero @ 2009 01 28, 17:52)
Ačiū
. beje kaip jums su menstruacijomis ? kiek zinau su hipofunkcija jos tampa trumpos ir negausios ...
man buvo visaip, dazniausiai ilgos ir negausios, bet vartoju kontraceptikus. Dabar nutraukiau, tai buvo baisiau baisumo
QUOTE(lucero @ 2009 01 28, 17:52)
O man atpo nedarė, tai kaip gydytoja tada galėjo nustatyti tiroiditą jei tyrimas nedarytas?
QUOTE(pandorita @ 2009 01 28, 17:45)
O dar ir operacija šituos dalykus įtakoja? Man nei po CP, nei pradėjus vartoti tiroksiną niekas nepasikeitė.
Aha, įtakoja
popuri tau matyt mate is ehochoskopijos tiroidito vaizda....
Gal
, jei tai matosi
Na, aš dar nieko nežinau šioj srity