Įkraunama...
Įkraunama...

Skydliaukės hipofunkcija (tiroiditas)

Aha , su šventėm mergytės , būkit stiprios ir mylėkit ir būkit mylimos smile.gif
Meskiniuk , ramybės , juk geri tik 0,50 neturetu del to permust sirdute , gal kazkas kitkas itaka padare , gal pries sventinis jaudulys ar pervargimas ?wink.gif
laikykites smile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lucero: 24 gruodžio 2008 - 19:37
QUOTE(lucero @ 2008 12 23, 14:45)
Aha nukrypom i S temas biggrin.gif o jum merginos nebuna kartais sunku kvepuot , man ziuriu karts nuo karto taip sunku kvepuot , ikvept , lyg kaklas butu uzsmaugtas koks biggrin.gif

Man taip būna ir gana dažnai doh.gif

user posted image
Atsakyti
Kalėdos – stebuklų metas.
Tekrinta baltos snaigės, atnešdamos Jums gražią viltį ir tikėjimą.
Tekrykštauja sniego jūroje linksmi ir laimingi vaikai, priversdami mus pagalvoti,
kad vis dėlto gyventi norisi.
Tesiaučia pūga, pasėdama kiekvieno namuose santarvę ir gerumą.
Tedovanoja Jums Kalėdų Senelis džiaugsmą glėbiais, sveikatą maišais,
o liūdesiui lai nepalieka vietos.

Sveikinu su Šv. Kalėdom.

user posted image
Atsakyti
su swentem merginos thumbup.gif linkiu jum daug daug sweikatos 4u.gif 4u.gif 4u.gif ir turtingo kaledu senelio biggrin.gif
Atsakyti
sveikinu su Kaledom wink.gif
radau nebloga puslapi gal ir kitom su tiroiditu pravers http://thyroid.about...s/a/stories.htm
Atsakyti
Su šv. Kalėdom!
kad sveikatos būtų sklidini ąsočiai ir visokio gero, visko būtų sočiai!
user posted image
Atsakyti
Man tai kazkaip taip nelabai sventes , ta prasme niekur nevykau , nes skauda galva , raumenis , sedziu siltai namie smile.gif o kaip Jus jauciates ?
Atsakyti
4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 25, 21:00)
Man tai kazkaip taip nelabai sventes , ta prasme  niekur nevykau , nes skauda galva , raumenis , sedziu siltai namie smile.gif  o kaip Jus jauciates ?

As tai jauciuosi puikiai. Dar va sveciu visos kruvos laukiame biggrin.gif - bus visa savaite, tikiuosi nepabos hihihi.gif
Atsakyti
o mano mazoji labai serga tai tokios ir swentes verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lucero @ 2008 12 25, 21:00)
Man tai kazkaip taip nelabai sventes , ta prasme  niekur nevykau , nes skauda galva , raumenis , sedziu siltai namie smile.gif  o kaip Jus jauciates ?

Merginos, su šventėmis! 4u.gif

Ir aš namie sėdžiu, stengiuos nepersivalgyt, nesinori priaugt antsvorio, kurį taip sunku numesti... unsure.gif
Atsakyti
Aha , as jau per Kucias pasijutau persivalgiusi nuo tu 12 valgiu smile.gif
Atsakyti