Įkraunama...
Įkraunama...

Vestuvinių suknelių salonai

QUOTE(Renna @ 2005 08 08, 15:22)
Tai gal suknelę labai anksti pavasarį išsirinkai?

O aš ėjau per patį įkarštį.... Matyt, pardavėjos nuvargusios buvo....  mirksiukas.gif
O klausiau aš normaliai.....
Sako, kad fiestoj laba gražios suknelės, tik kainos nemažos.... Iki ten taip ir nenuėjau....  biggrin.gif

na taip, suknelę jau kovo mėn buvau išsirinkusi...
dėl Fiestos, tai... schmoll.gif jie ten patys apačioje tas sukneles siūna Gal ir gražios, bet kokybė tai schmoll.gif
na bet kiekviena renkasi ten kur nori 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 08 08, 14:56)
na taip, suknelę jau kovo mėn buvau išsirinkusi...
dėl Fiestos, tai...  schmoll.gif  jie ten patys apačioje tas sukneles siūna Gal ir gražios, bet kokybė tai  schmoll.gif
na bet kiekviena renkasi ten kur nori  4u.gif

fiestoj is tiesu nieko gero ir as nemaciau, bet man ir malonume nepatiko
Atsakyti
o man Malonume patiko, net ir pamerges dvi sukneles išsinuomavo
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 08 08, 14:05)
Na nežinau, toks jausmas kad apie skirtingus salonus kalbame, nors iš tikrųjų apie tą patį.
Su mano suknele viskas buvo ok, nors ir ne kartą nuomota, aptarnavimas liuks ir išvis neturiu jokių priekaištų.
Gal kaip klausiama, taip ir atsakoma...

kodel kaip klausiama taip ir atsakoma?
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2005 08 08, 16:14)
kodel kaip klausiama taip ir atsakoma?

na gal grubiai ką nors paklausė tai taip ir atsakė, o gal mėnulio fazė ne ta buvo...
na žodžiu, nesigilinkime ax.gif
Atsakyti
QUOTE(vIKIs @ 2005 08 08, 16:20)
na gal grubiai ką nors paklausė tai taip ir atsakė, o gal mėnulio fazė ne ta buvo...
na žodžiu, nesigilinkime  ax.gif

na aišku nesigilinkime.... drinks_cheers.gif (bet grubiai tikrai neklausiau blink.gif )

Kiekviena tikriausiai giname savo saloną, kur suknelę išsinuomojom..... mirksiukas.gif
Man patiko Elegancijoj.....
Atsakyti
QUOTE(Renna @ 2005 08 08, 16:53)
na aišku nesigilinkime....  drinks_cheers.gif (bet grubiai tikrai neklausiau  blink.gif )

Kiekviena tikriausiai giname savo saloną, kur suknelę išsinuomojom.....  mirksiukas.gif
Man patiko Elegancijoj.....

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Man asmeniškai irgi tik Elegancija, ji mane išgelbėjo iš keblios padėties ir dabar turiu labai gražią suknelę ir neskauda galvos... thumbup.gif Ir tik 500Lt... biggrin.gif
Malonumas man schmoll.gif Jau šimtą kartų sakiau, atsiprašau kad pasikartosiu, ten vertinamos tik daug už suknelę galinčios mokėti, nes man net nedavė matuotis kai paprašiau iki 700Lt kainuojančias sukneles parodyti... g.gif
Atsakyti
man irgi asmeniškai malonume nepatiko, o žinau kad kitom labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif už tai man patiko svajonei( gal dėl to, kad tik ten gavo mano norimos suknelės, o viskas kitas man buvo nesvarbu), o kitom ne. Čia yra kiekvieno asmeninė nuomonė. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuliak @ 2005 08 08, 23:47)
ten vertinamos tik daug už suknelę galinčios mokėti, nes man net nedavė matuotis kai paprašiau iki 700Lt kainuojančias sukneles parodyti... g.gif [/color][/font]

mano suknelė 650 kainavo, argi čia daug??? o aptarnavimas thumbup.gif
Atsakyti
O as galiu i Fiestos puse stoti - nors ten neissinuomavau, bet aptarnavimas geriausias is visu. Kelias sukneles matavausi, viena tikrai labai grazia, nauja (su etikete), tai paskui ta pacia ir antra karta leido uzsideti, su kitomis palyginti. Ir sukneliu kainos ne taip jau ir kandziojasi - ta labai prabangi suknele pirmai nuotakai 1500 kainavo (jau buvo uzsakyta), man - antrai - butu 100 kainave (cia dar be derybu). Kitos sutinku, ne tokios grazios, pasirinkimas gana skurdokas, bet del aptarnavimo tai 100 proc liuks
Atsakyti
Aš Malonumu buvau patenkinta, tiek aptarnavimu, tiek suknele. thumbup.gif Salonas šalia Topo centro tai schmoll.gif schmoll.gif Bobeloks dvi sėdi megzdamos ir laukia jaunamarčių, biggrin.gif tik kas nors įžengia tai iš kart pradeda siūlyti "savo grožybes" biggrin.gif
"Gabrielė" gana jaukus salonas, tik pasirinkimas menkas(bent jau prieš metus toks buvo)
Atsakyti