Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(himalaia @ 2006 05 26, 20:10)
O mano tarpukojy parudavę... Kaip nusitrynę... Ypač toj vietoj, kur kojos susiliečia...

na manau mes ta pati turim omeny g.gif vat o mano mamai tas "nusitrynimas" issiplete ir pasidare nebe ten tik kur susuliecia kojos.. va to ir as bijau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 05 26, 11:47)
KITA PROBLEMA
nenoriu kurti naujos temos nes cia labai idmous reikalas nezinau ar mane suprasit, taciau yra taip kad ties kirksnimis (kazkur panasiai) mano koju oda  yra juoda blush-anim-cl.gif: ta prasme kad kai istempi ta oda atrodo normali, taciau kai ties ta vieta buna oda kaip ir susispaudus gaunasi juoda deme. Mano mamai ta deme yra isplitus dar toliau keliu link. Ir per maudymukai jai jau matosi, bijau ir as kad tas juodumas man neplistu. ta prasme ten nera deme tiesiog patamsejusi oda. Gal kuri esat pastebejus pas save taip? nes jauciuosi tokia vienintele... paziurejus kaip ten visokios zvaigzdes skeciojasi ir viskas ten joms sviesu grazu...

O tu viršsvorio neturi? g.gif
Gal pabandyk tempti balinamuoju kremu, kuris skirtas veidui? g.gif
Atsakyti
QUOTE(migliux @ 2006 05 27, 08:37)
O tu viršsvorio neturi?  g.gif
Gal pabandyk tempti balinamuoju kremu, kuris skirtas veidui?  g.gif

nea esu tikrai plona blush2.gif ir ten tas juodumas ne toje vietoje kur lieciasi koja su koja o vidinej slaunies pusej kur tera tik oda ir kuri kap sakant apgaubia bikini ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 05 26, 12:47)
As depiluoju epiliatorium, o kosmare :ax blush-anim-cl.gif: aisku tik krastelius, daugiau- skutu. Pas kosmetologe neturiu noro lankytis kas men ir mesti pinigus kaskart (nors ir naudinga) o ir oda prausiu tikrai ne su pacia minksciausia kempine, netgi su kietu sepetuku... nepadeda :ax

Aš tai visada su epilatoriumi nusidepiliuoju, na nebent jei kur skubu tai tada nuskutu, o po to jau depiliuot ne kas būna doh.gif , bet jei pastoviai su epilatorium tai nera nei labai skausminga nieko, na kartasi keli plaukeliai lieka tai tada su skustuvu nuskutu. pirma karta su epilatoriumi aišku nenudepiliuosi- skauda, o paskui kas karta vis po daugiau paiimi, ir gali nusidepiliuoti, labai puikiai.
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 05 27, 13:42)
nea esu tikrai plona  blush2.gif  ir ten tas juodumas ne toje vietoje kur lieciasi koja su koja o  vidinej slaunies pusej kur tera tik oda ir kuri kap sakant apgaubia bikini  ax.gif

Tai turbūt, kad apie tą patį šnekam. Man toks reiškinys nuo vaikystės jau, labai į galvą neimu, ką padarysi, bet tikrai nepastebėjau, kad plėstųsi. Man irgi mintis kilusi buvo kokiais balinamaisiais kremais tept, gal kada prisiruošiu. Ir dar mintis- įdegt gerokai, kad susilygintų odos spalva. Bet tada kaip kokiai fyfai reiktų vos ne mulatei būt doh.gif
Gal bandykit tiesiog labiau prižiūrėti tos srities odą? Pvz, pilinguot dažnai, padrėkint, žinoma, jei tai ne kokia dermatologinė liga. Bet nemanyčiau, nes man, pvz, ginekologė nėra nieko sakiusi, kad negerai kas...
Atsakyti
QUOTE(pipima @ 2006 05 25, 20:33)
o aš su pincetu  blush2.gif Po vieną plaukelį  rolleyes.gif Šiaip būtų visai gerai,bet kartais odą išberia  doh.gif Bet kadangi man ją beria ir nuo kremo,apie skustuvą net nekalbu  doh.gif ,tai kol kas šis variantas man pats priimtiniausias.Po pirmo karto ir nebeskauda,ir idealiai švaru,ir pinigų jokių nekainuoja,ir gėdintis kosmetologės kėdėje nereikia  ax.gif Su vašku namie ir nieko neišėjo  schmoll.gif

Po tavojo komentaro sugalvojau ir aš pabandyt lotuliukas.gif
Esu iš 'apželtukių' giminės taip kad laiko reikėjo sugaišt tam doh.gif Skausmo asmeniškai aš nejaučiu jokio, tik kantrybė va kelis kartus galvojau išseks, bet ne... sekmingai savo darbą atlikau lotuliukas.gif Poto kaip visuomet patepiau cinko tepaliuko ir pažiūrėsim už kiek laiko ataugs. Kas kiek maždaug laiko taip darai? Manau kai pradės atauginėt po kelis bus lengviau darbuotis, arba tik save taip optimistiškai guodžiu lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(himalaia @ 2006 05 27, 21:01)
Tai turbūt, kad apie tą patį šnekam. Man toks reiškinys nuo vaikystės jau, labai į galvą neimu, ką padarysi, bet tikrai nepastebėjau, kad plėstųsi. Man irgi mintis kilusi buvo kokiais balinamaisiais kremais tept, gal kada prisiruošiu. Ir dar mintis- įdegt gerokai, kad susilygintų odos spalva. Bet tada kaip kokiai fyfai reiktų vos ne mulatei būt  doh.gif
Gal bandykit tiesiog labiau prižiūrėti tos srities odą? Pvz, pilinguot dažnai, padrėkint,  žinoma, jei tai ne kokia dermatologinė liga. Bet nemanyčiau, nes man, pvz, ginekologė nėra nieko sakiusi, kad negerai kas...

na man ir nieko nera ginekologe sakiusi taciau kazkaip galvojau paklausti jos gal cia kaip isnaikinama blush2.gif juk paziurejus kaip visokios zvaigzdes ten vaiksto ir skeciojasi tai jom toli grazu to nera ir net pas kitas merginas kurios papludimy deginasi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Shindila @ 2006 05 28, 12:28)
na man ir nieko nera ginekologe sakiusi taciau kazkaip galvojau paklausti jos gal cia kaip isnaikinama  blush2.gif  juk paziurejus kaip visokios zvaigzdes ten vaiksto ir skeciojasi tai jom toli grazu to nera ir net pas kitas merginas kurios papludimy deginasi  blush2.gif

Na taip, man ir visada abydna kitom į klyną pažiūrėjus lotuliukas.gif
Ai, bet diedas įprato jau, nieko jam netrukdo, man irgi jau smile.gif
Bet panaikint kaip nors vistiek sutikčiau smile.gif
Atsakyti
as depiliuoju naudojant krema arba skutuosi... ax.gif bet kartais ziuri isberia smulkiais raudonais spuogiukais, kokius naudojat po depiliacinius kremus .. g.gif
Atsakyti
QUOTE(naaringiux @ 2006 07 09, 00:35)
as depiliuoju naudojant krema arba skutuosi...  ax.gif  bet kartais ziuri isberia smulkiais raudonais spuogiukais, kokius naudojat po depiliacinius kremus ..  g.gif

As tai nusiciupau Nivea for men sensitive. Vyras nenaudoja, man kaip tik.
Atsakyti
Oj mano bikini tik i miskus vaiskciot blush-anim-cl.gif: jau nebezinau kur detis raudoni spuogiukai ir visokie nudraskymai. mat as epiliuoju ir daznai iauga plaukeliai sad.gif jau galvoju apie kosmetini kabineta ax.gif
Atsakyti
Ar nuo depiliaciniu kremu iauga plaukeliai? g.gif
Atsakyti