Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek depiliuojat bikinio sritį?-2dalis

QUOTE(Dasha @ 2006 11 27, 13:08)
maisai - braziliskas, kai palieka juostele, o prancuziskas - kai plikai  mirksiukas.gif

Oj, aciu, kad apsvietet drinks_cheers.gif
Atsakyti
Nesutinku biggrin.gif

Braziliskas - kai nuimami visi visi plaukeliai! Braziliska depiliacija

O prancuziskas - kai paliekama truputi plauku.

4u.gif

Ir dar va ka radau :

*Bikini terminology:

basic bikini refers to outside the panty line. Sonuose nuimami plaukeliai.
french bikini refers to an inch inside the panty line. Palieka 2.5 cm
mediterranean bikini refers to leaving a one inch strip of hair Tik 2.5 cm juostele.
brazillian bikini refers to complete removal of all hair. Visiksai nuimami plaukeliai.

Tai dabar nelabai suprantu kuo skiriasi prancuziska nuo tos viderzemio bikini depiliacijos..... g.gif Abiejose palieka po coli, tai ka.. vienoj skersai, o kitoj isilgai matuoja? biggrin.gif
Atsakyti
Siandiena antra karta dariausi depiliacija (po 3 sav pertraukos). Na jau buvo gerokai uzveseje rolleyes.gif
Per pirma karta buvo beprotiskas skausmas, o si karta jau zymiai maziau skaudejo, nebe taip baisu buvo ir zymiau greiciau. Bet kosmetologe sake, kad dar nemazai trumpuciu plaukeliu yra, neissivale visiskai. Na ka padarysi, kad Dievas, sioje vietoje plauku nepagailejo blush2.gif O siaip pastebejau, kad dabar plaukeliai minkstesni, gleznesni ataugo.
Atsakyti
QUOTE(Monada @ 2006 11 28, 18:07)
Tai dabar nelabai suprantu kuo skiriasi prancuziska nuo tos viderzemio bikini depiliacijos..... g.gif Abiejose palieka po coli, tai ka.. vienoj skersai, o kitoj isilgai matuoja?  biggrin.gif

Taigi prancūziškas, kai palieka juostą visur (ne tik ant gaktos), o viduržiemo- kai tik ant gaktos juostelė, o visur kitur plika biggrin.gif
Atsakyti
kaip manot, ar galime nupirkti koki uzsaldzianti tepaliuka ar geli vaistyneja? bigsmile.gif g.gif biggrin.gif tada salintumeme be kausmo, ar visai be skausmo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 11 28, 18:26)
Siandiena antra karta dariausi depiliacija (po 3 sav pertraukos). Na jau buvo gerokai uzveseje  rolleyes.gif
Per pirma karta buvo beprotiskas skausmas,  o si karta jau zymiai maziau skaudejo, nebe taip baisu buvo ir zymiau greiciau. Bet kosmetologe sake, kad dar nemazai trumpuciu plaukeliu yra, neissivale visiskai. Na ka padarysi, kad Dievas, sioje vietoje plauku nepagailejo  blush2.gif  O siaip pastebejau, kad dabar plaukeliai minkstesni, gleznesni ataugo.

Kur dareisi? 4u.gif
Atsakyti
man vyras tokius grazius dalykelius thumbup.gif padaro ten su peiliuku, kad ojojoj. kita karta net gaila, kad tik as ir jis tuos grozius mato blush2.gif wub.gif
o manes tai neberia niekad, nei su vasku nei su peiliuku, gal del to kad kas antra diena tvarkausi, jau iprato oda rolleyes.gif
Atsakyti
o aš su vašku bijau,porą kart kojas dariau,tai poto kaip suspardyta savaitę vaikščiojau,sakė arti kapiliarai ir todėl netinka,tai ir vargstu visur su peiliukais doh.gif
Atsakyti
Sveikos merginos 4u.gif
Norėjau pasiklausti, gal kas nors rekomenduotumėte kosmetologę Kaune šioms procedūroms?
Ačiū ax.gif
Atsakyti
Skaitau ir pavydžiu toms, kurios gali šitą problemą su peiliukais išspręst. Jei Jums to pakanka, galima teigti, kad nežinot, kas yra didelis kūno plaukuotimas. Juk kuo daugiau skuti, tuo geriau atauga. Kartais ir aš skutu, bet paskui kelias dienas nieko daugiau neveikiu, tik kasausi. (Bent turiu užsiėmimą)...

Šiaip man išsigelbėjimas- epiliatorius arba vškas. Turiu ir viena, ir kita. Su epiliatorium "neprieinu" labai arti jautriausių vietų, o su vašku visai kas kita. Turiu vašką kasetėje kurį reikia tirpinti karštame vandenyje arba specialiame inde ir skirtą veidui depiliuoti, kurį ištirpusį reikia tepti mentele ant odos. Man šis efektyvesnis. O su tuo kur kasetėje kažkaip nelabai... Jei kas moka juo naudotis, galiu perleisti (turiu ir juostelių, kurias reik uždėti ant vašku užteptos vietos).

Kiek žinau, laikui bėgant, galima visiškai išsinaikinti šitą augmeniją. Tik, žinoma ne skutant, o išraunant. Viena kosmetologė minėjo, kad nuolat ravint, tai galėtų užtrukti apie 2 metus. Patvirtinti negaliu, nes dėl per didelio skausmo depiliuojuos retai.

Dėl; nuskausminančių priemonių... Šiek tiek apšaldo menovazinas (nežinau, ar dabar jo galima nusipirkti). Nusipirkau ir lidokainą (jei teisingai parasiau pavadinimą). Šiaip jis skirtas ne tam, bet gal padės. Dar nebandžiau, tad nieko negaliu pasakyti.
Atsakyti
QUOTE(Klumpė @ 2006 12 06, 16:00)
Kiek žinau, laikui bėgant, galima visiškai išsinaikinti šitą augmeniją. Tik, žinoma ne skutant, o išraunant. Viena kosmetologė minėjo, kad nuolat ravint, tai galėtų užtrukti apie 2 metus. Patvirtinti negaliu, nes dėl per didelio skausmo depiliuojuos retai.

Oh man!!! tai aš turėjau jau 2 kartus apiplikti bigsmile.gif Deja... doh.gif Bet svajoti nedraudžiama biggrin.gif
Atsakyti
as ir panasiai.. biggrin.gif
kojas jau nzn kiek meteliu depiliuoju, o ne skutu blush2.gif
faktas tik tiek, kad nebeskauda.. bet plaukai kaip buvo taip ir yra, tik tiek kad silpnesni ir spjovus i skutima dingo iauginejimas mirksiukas.gif
Atsakyti