Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka

QUOTE(Vardenė @ 2011 01 21, 16:27)
Jouuu, o po to dėl tų kitų dovanotų dovanėlių negali pagal gyvenamąją vietą pakliut, net jei užrašei vaiką nuo gimimo. Jei jau nusižengiate įstatymams, tai bent nesireklamuokit taip džaiugsmingai.

Pritariu! Kaip ir maniskis, uzrasem tik gimusi, sake jog 10, o dabar stebuklingai jau 71 tapo doh.gif Ir paaiskinimu tam itikinamu nesuranda! Atseit jis tik i uzrasu knygele buvo uzrasytas 10 bash.gif Be to sese jau prades lankyti si rudeni, pagaliau sulauke eiles, tai kaip ir pirmenybe broliui, bet ir jos nepaiso. Oi kaip prasosi dovaneliu,bet spyga gaus!
Papildyta:
QUOTE(Lolita2 @ 2010 10 18, 15:10)
g.gif keista, man darzelio direktore aiskino, kad negalima i du ar daugiau darzeliu uzsirasyti, nes automatiskai isbrauks is pirmojo.

Mums irgi taip aiskino g.gif Bet cia Klaipedoj, sakau gal sistema kita?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo julijajak: 17 gegužės 2011 - 22:44
QUOTE(jalo @ 2011 02 18, 12:25)
Sakykit, o siemet irgi reikia kartoti prasymus i darzelius? ar tai buvo tik praeitu metu isimtis?

Reikėjo mirksiukas.gif
QUOTE(paslydau @ 2011 04 12, 14:13)
galima i du darzelius uzsirasyti. jei uzsirasysit i trecia, is pirmojo automatiskai busit isbraukti.

Žinoma kad galima...Ties vienu apsiriboti manau neverta na nebent didelė tikimybė kad esate pirmi eilėse, bet ir tai jei ateis tėveliai su priklausoma lengvata ir pirmumu tai jus gali persikelti toliau...Tad keliuose darželiuose užsirašyti verta ir patikimiau 4u.gif
QUOTE(SuperMeska @ 2011 04 12, 15:30)
Gal kas nors zino, kaip yra su gyvenamosios vietos patvirtinimu. Mes buta nuomojames ir uzsirasant i darzeli uztenka nuomos sutarties. O tarkim jei vaikas patenka i darzeli, ar tada reikia kazkokiu papildomu pazymu ir pan? Ar jie tikrina registre?

Priklausomai nuo pačio daržčlio reikalavimų...Bet šiaip tūrėtų priimti pagal GYVENAMĄ VIETĄ, ne deklaruojamą.... mirksiukas.gif schmoll.gif
Aišku man asmeniškai teko susidurti ir priešingoje situacijoje...Deja... unsure.gif
Atsakyti
sveikos, o tas prasymas i darzeli kur reikia pakartotinai parasyti iki birzelio 1mos dienos, ar jis laisva forma rasomas ar yra kokia forma? aciu 4u.gif
Atsakyti
Direktorė duoda jau paruoštą formą, reikia tik pagrindinius duomenis įrašyti ir viskas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 05 23, 09:51)
Direktorė duoda jau paruoštą formą, reikia tik pagrindinius duomenis įrašyti ir viskas mirksiukas.gif

aciu, o dar klausimas ar kokiu papildomu dokumentu jie prAso ar uztenka tu kur pristatyti pateikiant prasymus g.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2011 05 23, 12:13)
aciu, o dar klausimas ar kokiu papildomu dokumentu jie prAso ar uztenka tu kur pristatyti pateikiant prasymus  g.gif

na jeigu prieš užregistruojant vaikutį į eilę (pirmą kartelį) būvo direktorei duota gimimo liudijimo kopija ankščiau tai nereikės nieko neštis papildomai..( bent man nereikėjo ) mirksiukas.gif
Papildyta:
pažiūrėjau jūsų profilyje yra daugiau nei 2vaikučiai tai gerai būtų pasiimti ir kitų vaikučių gimimo liudijimu kopijas, darželio lankymo lengvatai gauti ir parašyti dar papildomai prašymuką mirksiukas.gif Žinoma jeigu nebūvo to padaryta iki šiol.. mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo 0rchideja: 23 gegužės 2011 - 13:03
Aš skambinausi pasitikslinti iki kada reikia patvirtinti, tai sakė nebūtina raštiškai rašyti, pasižymėjo. Tiesa dar buvau užsukus, tai sakė tikrai užrašyta, kad norim lankyti, tiesa šansų pakliųti 0 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(0rchideja @ 2011 05 23, 14:58)
na jeigu prieš užregistruojant vaikutį į eilę (pirmą kartelį) būvo direktorei duota gimimo liudijimo kopija ankščiau tai nereikės nieko neštis papildomai..( bent man nereikėjo ) mirksiukas.gif
Papildyta:
pažiūrėjau jūsų profilyje yra daugiau nei 2vaikučiai tai gerai būtų pasiimti ir kitų vaikučių gimimo liudijimu kopijas, darželio lankymo lengvatai gauti  ir parašyti dar papildomai prašymuką mirksiukas.gif Žinoma jeigu nebūvo to padaryta iki šiol.. mirksiukas.gif

labai aciu uz atsakyma 4u.gif gim.liudijimai visu vaiku priduoti, o del lengvatu turbut rasysiu jei tikrai pakliusim g.gif
Papildyta:
QUOTE(Angele @ 2011 05 23, 15:30)
Aš skambinausi pasitikslinti iki kada reikia patvirtinti, tai sakė nebūtina raštiškai rašyti, pasižymėjo. Tiesa dar buvau užsukus, tai sakė tikrai užrašyta, kad norim lankyti, tiesa šansų pakliųti 0 doh.gif

reiks gal tikrai pirma pasiskambint mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Angele @ 2011 05 23, 14:30)

Aš nepasitikėčiau žodiniu patvirtinimu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(matuke @ 2011 05 23, 07:11)
sveikos, o tas prasymas i darzeli kur reikia pakartotinai parasyti iki birzelio 1mos dienos, ar jis laisva forma rasomas ar yra kokia forma? aciu  4u.gif

Pranesimo forma yra cia http://www.darzeliai.tk/ prie Formu ir dokumentu ax.gif

Pernai kai nunesem, tai direktore nesuprato kas cia ir nustebo smile.gif O siemet jau zino ir su tevais net i kalbas neina be to dokumento, kas neatnes, tai isbrauks 4u.gif
Atsakyti
oi kaip gerai, kad užtikau šią temelę,reikės bėgti pirmadienį, su prašymais į darželį, taip ir būčiau nesužinojusi, kad reikia iki birželio 1 dienos pristatyti.
Atsakyti
skaitau ir nesuprantu unsure.gif atsiprasau,eigu pasikartosiu.
girdejau,kad reikia rasyt papildomai prasyma,kad priimtu i darzeli.nuejau i darzeli,kur rasem prasyma,tai direktore pasake,kad nerekia.nuo nauju metu iki sios dienos mes nuvaziavom is 30 i 36 vieta.sake tikimybes dar yra ,kad pakliusim.nieko papildomai rasyt nereikia.kur man tiksliau suzinot?aciukas 4u.gif
Atsakyti