Įkraunama...
Įkraunama...

Nauja priėmimo į darželius tvarka

mes nepatekom i darza, aisku uzsirasem pries pusmeti, nzn ka toliau darysim, reiks eiti dar kazkur dometis.

kaimyne pries pusantru metu uzsirase, irgi nepateko ten pat.

tai zodzu, nieko normalaus nematau smile.gif o pirmenybe antriems vaikams yra, drauges nesiskunde, antri vaikai i ta pati darza eina.
Atsakyti
QUOTE(Kita mama @ 2011 08 20, 18:47)
Na, mamos, ir kaip ta nauja tvarka? Mes jau nesusidūrėm, bet įdomu, ar ji naudinga ir veikia, ar taip, kaip ir visos Lt reformos? Ar tiesa, kad broliai ir sesės nebetenka pirmenybės lankyti tą patį darželį? Girdėjau mamas taip kalbant.... Maždaug auginu pametinukus ir dėl bendros eilės teks vesti juos į skirtingus daržus, pvz. Gali taip būti? Man jau neaktulau, bet šiaip įdomu labai.

negirdejau, kad butu broliai/seserys neteke pirmenybes g.gif
Atsakyti
O gal žinote ar teikiamas koks prioritetas, jeigu šeimoje auga 3 mažamečiai vaikai?

Ir, beje, į kiek lopšelių galima užrašyti vaiką, jeigu esu užrašiusi dar į vieną darželį?
Atsakyti
Mes ir nepatekom doh.gif laukiam eileje, tik vieno nesuprantu ciut ne kas men reikia rasyt prasyma is naujo ir nuo kitos datos?????? doh.gif PVZ buvo prasymas parasytas nuo rugsejo 1, nepatekom, po 2 sav. paskambino kad perpildyti prasyma ir parasyti data nuo lapkricio 1 d., logiskai galvojant kaip tik vaika toliau nukelia. g.gif Gal kas ir susiduret???
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2011 09 26, 13:28)
Mes ir nepatekom doh.gif  laukiam eileje, tik vieno nesuprantu ciut ne kas men reikia rasyt prasyma is naujo ir nuo kitos datos?????? doh.gif PVZ buvo prasymas parasytas nuo rugsejo 1, nepatekom, po 2 sav. paskambino kad perpildyti prasyma ir parasyti data nuo lapkricio 1 d., logiskai galvojant kaip tik vaika toliau nukelia.  g.gif Gal kas ir susiduret???

nesusidurem, nereikejo perrasyt, kiek tikrindavau internete eile, puikiai stovejom eileje be perrasymu.. nepakliuvus i darza irgi perrasyt nereikejo, toliau stovejom eilej (visad internete tikrinau eile). bet mes issibraukem, kadangi rugsejo 6 diena berods pavaiksciojau po rajono darzeliu ir atsirado vietu, ten, kur nebuvom uzsirase, nes mamos atsisake. tad pasiule lankyti. super thumbup.gif cia bent jau Kaune
Atsakyti
QUOTE(agnmac @ 2011 09 26, 13:28)
Mes ir nepatekom doh.gif  laukiam eileje, tik vieno nesuprantu ciut ne kas men reikia rasyt prasyma is naujo ir nuo kitos datos?????? doh.gif PVZ buvo prasymas parasytas nuo rugsejo 1, nepatekom, po 2 sav. paskambino kad perpildyti prasyma ir parasyti data nuo lapkricio 1 d., logiskai galvojant kaip tik vaika toliau nukelia.  g.gif Gal kas ir susiduret???

neturit perrašinėt
Atsakyti
sveiko mamos,

gal galite man tundrai pasakyti,kur ziureti ar vaikas patenka i darzeli(Vilniuje) blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Mikė @ 2011 09 23, 13:47)
O gal žinote ar teikiamas koks prioritetas, jeigu šeimoje auga 3 mažamečiai vaikai?

Ir, beje, į kiek lopšelių galima užrašyti vaiką, jeigu esu užrašiusi dar į vieną darželį?

3 vaikai - jau daugiavaike seima, o dar ir mazameciai,tai tikrai yra didele galimybe patekti be eiles g.gif
Atsakyti
QUOTE(lyneea @ 2011 09 28, 16:16)
sveiko mamos,

gal galite man tundrai pasakyti,kur ziureti ar vaikas patenka i darzeli(Vilniuje) blush2.gif  blush2.gif  blush2.gif

Aš irgi nerandu kur pažiūrėti... unsure.gif
Atsakyti
i knygas sarasus darzelyje pas direktore smile.gif
Atsakyti
Tai, kad lygtais internete galima...
Atsakyti
QUOTE(body @ 2011 10 05, 09:53)
Tai, kad lygtais internete galima...

Reik zinot vaiko ID o ji pasako direktore, arba jei turit uzsirase kaip raset prasima i priemima 4u.gif
Atsakyti