Laba diena, noreciau pasiteirauti vilnieciu mamyciu, taip iseina, kad pagal nauja priemimo tvarka i darzelius 2013 m. prasyma rasyti savivaldybeje reikes po 2013.01.01 jei norime patekti i lopseli? ir rasyti maksimum i 5 darzelius-lopselius tegalima? Ar galima parasyti ir dabar darzeliuose, i kuriuos norime eiti?
Pagaliau issiaiskinau vis del to patekom
rytoi eisiu susipazynt su direktore.Linkiu visom kantrybes

QUOTE(Rukstite @ 2012 08 29, 07:50)
Tai vat patekom i darzeli Kastonas tik tiek ir gali pasakyt savildybeja daugiau jokios info neturi 

O tai kokios jums dar info reikia? Sužinojote, kad patekote į "Kaštoną", tai ir šuoliuojate pas jo direktorę į kabinetą aptarti visų detalių.
QUOTE(Nasturcija @ 2012 08 29, 09:35)
Ziurint i visa si bardaka ir elgesi su tevais norisi dideli GEDA Zuokui pasakyt.
reik ziureti pozityviai. kazkodel pagal rasomus komentarus darau prielaida, kad su tokia sistema, kad ir kokia ji bloga bebutu, i darzus pateko daugiau vaiku. Nebeliko "laukneseliu". Labai tikiu, kad kitais metais bus viskas tik geriau.
QUOTE(Mama A. @ 2012 08 29, 21:05)
Sveiki. Noreciau pasitikslinti, ar prisiskambinus i savivaldybe jie iskarto duoda informacija ar vaikas priimtas i darzeli ar ne. ar tik atvykus pas juos galima gauti norima info? Is anksto, dekoju 

Taip, galite ir telefonu gauti ta pacia informacija.
QUOTE(Bonifacija @ 2012 08 29, 23:52)
reik ziureti pozityviai. kazkodel pagal rasomus komentarus darau prielaida, kad su tokia sistema, kad ir kokia ji bloga bebutu, i darzus pateko daugiau vaiku. Nebeliko "laukneseliu". Labai tikiu, kad kitais metais bus viskas tik geriau.
As irgi uz sia sistema, tik reikia, kad ji isivaziuotu normaliai, tuomet viskas ir veiks puikiai

Merginos, paaiskinkit jus man, tai jei negavau JOKIU ziniu, vadinasi, 100 poc nepatekau, ar dar bandyt jiems skambinti?

QUOTE(Lionesss @ 2012 08 30, 10:21)
Merginos, paaiskinkit jus man, tai jei negavau JOKIU ziniu, vadinasi, 100 poc nepatekau, ar dar bandyt jiems skambinti?

Man irgi nieko neatsiunte, tai skambinau. Patvirtino, kad neprieme. Pasiskambinkit, bus ramiau

QUOTE(Rinne @ 2012 08 30, 10:31)
Man irgi nieko neatsiunte, tai skambinau. Patvirtino, kad neprieme. Pasiskambinkit, bus ramiau 

Nu tai gerai, neprieme, o kas toliau?

QUOTE(DomingoFaustas @ 2012 08 30, 11:32)
Nu tai gerai, neprieme, o kas toliau?
Juk sake kad bus galima internetu sekti savo vaiko eile darzelyje... Tai pagal viska tada vaikas jusu turejo atsistoti i kazkokia eile ir jus internetu prisijungusi turetumet matyti kelintoj vietoj jusu vaikas yra. Apie tai nieko neklausete? Nieko nesake?

man atrodo lyg nuo rugsejo 10d. sake turetu matytis
Paskambinau i savivaldybe. Iskart pasake, kad jei negavom pranesimo, greiciausiai nepateko. Paskui pagal pavarde bande dar ieskoti (o ji gana sudetinga
), na, lyg ir nerado. Klause, i koki darzeli esu padavus, o as jau ir neprisimenu, gal 10 buvo surasyta per kelis kartus
Siaip moteris, matosi, labai geranoriska, nebezino jos ten, kur detis, sake, per naktis dabar delios ta visa migracija ir neaiskumus, sake dar skambinti kita savaite, gal dar atsiras kokiu vietu. Labiau jos tikisi rugsejo vidury prastumdyti reikalus.
Mes nutarem visgi iki kitu metu bandyti privatu - bus matyt, kaip tempsim finansiskai. Gaila labai, bet taip metytis iki menesio vidurio ar dar ilgiau irgi neiseina - darbai

Mes nutarem visgi iki kitu metu bandyti privatu - bus matyt, kaip tempsim finansiskai. Gaila labai, bet taip metytis iki menesio vidurio ar dar ilgiau irgi neiseina - darbai

Man siandien labai graziai ir ramiai paaiskino, kad tie kurie siai dienai nepateko i darzeli, nuo rugsejo 10d. bus paskelbtos eiles ir naujo prasymo iki 2013m. pildyti nereikia, galioja paskutinis pateiktas.