QUOTE(Žemyna_mėlynakė @ 2010 10 28, 11:19)
Sveikos mielosios 
As pas Jus su tokiu klausimu: pasidariau kalendoriu su PS (nustatymai buvo kaip A4 formato lapo), išsisaugojau kaip JPG...
Vakar mėginau atsispausdinti ir man jį atspausdino labai mažiuką
Patarkit ką daryti, kaip atspausdinti, kad kalendorius būtų A4 formato?
Ačiū
As pas Jus su tokiu klausimu: pasidariau kalendoriu su PS (nustatymai buvo kaip A4 formato lapo), išsisaugojau kaip JPG...
Ačiū
QUOTE(Editukass @ 2010 11 08, 08:22)
Sveikos mielosios 
Patarkit ką daryti, kaip atspausdinti, kad kalendorius būtų A4 formato?
Ačiū
Ačiū
Gal DPI ne 300 nustatymuose?
QUOTE(Žalia Rūta @ 2010 11 08, 11:13)
Gal DPI ne 300 nustatymuose?
300, bet buvau paciam spausdintuve nenustaciusi, kad spausdintu ant viso lapo... Bet dabar jau gerai
QUOTE(Irmavi @ 2010 10 28, 14:32)
Va dar toks savotiškas kalendorius, šįsyk ofisui...
atradau klaidą šiame kalendoriuje raudonai turi būti Liepos 6, o ne 5 diena:mirksiukas:

Dar vienas tinklelis LT ir EN kalbomis png formatu. Yra ir psd failas, kad galima būtų redaguoti mėnesių ir savaičių pavadinimus.
Siunčiames is cia
Sveikos,
norejau paklausti, radau forume kad galima pasidaryti kalendoriu su nuotraukomis is sios nuorodos - http://www.hp.com/hho/hp_create/
Gal kuri galite man paaiskinti kaip issaugoti sau i kompiuteri ta failiuka, kai jau pasidarai kalendoriu.
Jei kas gales paaiskinti, labai lauksiu zinuciu
norejau paklausti, radau forume kad galima pasidaryti kalendoriu su nuotraukomis is sios nuorodos - http://www.hp.com/hho/hp_create/
Gal kuri galite man paaiskinti kaip issaugoti sau i kompiuteri ta failiuka, kai jau pasidarai kalendoriu.
Jei kas gales paaiskinti, labai lauksiu zinuciu
QUOTE(simsi @ 2010 11 10, 11:15)

Dar vienas tinklelis LT ir EN kalbomis png formatu. Yra ir psd failas, kad galima būtų redaguoti mėnesių ir savaičių pavadinimus.
Siunčiames is cia
labai ačiū
Sveikos
jei pati pasidaryciau visa kalendoriau elektronine versija kur butu geriausia ir nebrangu jy atspausdint? Gal kas nors galetu patart
jei pati pasidaryciau visa kalendoriau elektronine versija kur butu geriausia ir nebrangu jy atspausdint? Gal kas nors galetu patart
QUOTE(eglys @ 2010 11 11, 16:18)
Sveikos
12 lapu uz 20 lt - cia daug? Jei ne, galiu duoti kontaktus