Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

Laba,

mes irgi turime isigije Feretti pataliuka ir pagalvele parduotuveje „Nukas", Alytuje. Sia patalyne esame patenkinti, pataliukas lengvas, bet vaikutis po juo nesala ir kaip viena mama sioje temoje pastebejo, miegodamas vaikutis neatsikloja, nes patalelis gerai priglunda prie kunelio. Pagalvele pradejom naudot tik nuo 5,5 men. thumbup.gif
Tiesa, radau čekį-pirkom 2007 m. kovą, mokėjom 130 Lt
Atsakyti
As pirkau vaikuty, "Feretti" firmos, kaina apie 150 - 160 lt (be paklodeles, uzvalkaliukas kaldrytei ir pagalvytei) ir esu labai patenkinta! Tikrai puiki kokybe thumbup.gif
Atsakyti
Gal gali mamytes patarti kurios augina didesnius vaikucius ir maziukus pataliukus pakeite i didesnius,labai noriu merginai nupirkti gera kaldryte 150-215,bet nerandu savo mieste verysad.gif Gal kartais zinot kur internetu galima uzsisakyti g.gif
Atsakyti
[quote=jovitah,2007 11 15, 23:44]
Gal gali mamytes patarti kurios augina didesnius vaikucius ir maziukus pataliukus pakeite i didesnius,labai noriu merginai nupirkti gera kaldryte 150-215,bet nerandu savo mieste verysad.gif Gal kartais zinot kur internetu galima uzsisakyti g.gif
Mano dukrytei 4,5 metai jau nuo rugsejo pradejau galvoti apie antklode domejausi ilgai todel nusprendziau pirkti Finlayson nezinau ar gerai parasiau pardes yra tik kaune ir klaipedoje sios anklides yra antialergiskos nupirkau viengule uz jau mokejau nemazai 317 lt berods bet labai jau patiko pamiegojau 1 nakti pati su ja tai rytojaus diena su vyru nusipirkom dvigule pirkom kaip sau prastesne vidutines klases sumokejom 337 lt bet gera miegot tikrai. tik vienas patarimas kadangi mergaitei pirkau liukso klases tai virsus satininis biski slysta is uzvalkalo tada velku uzvalkala kurio skyle yra is sono is viskas buna ciki. kaune parduotuve yra molo centre
Atsakyti
Vis ziuredavau i Ferreti pataliukus ir seile varvindavau.Kazkaip gaila buvo tiek pinigiuku uz patalyne moketi.Paskui pagalvojau, kad pirksi viena nepatiks, paskui kita, o kai viska sudesi, tai gausis tas pats.Nulekiau ir nusipirkau biggrin.gif Atsidziaugti negaliu thumbup.gif Ir leliukas toks angeliukas joje atrodo heart.gif
Atsakyti
Mamytes, o kaip jums sekesi skalbti fereti kaldrytes? Kaip jas skalbiat?
Mat man nelaime nutiko. Isskalbus visas uzpildas susivele, zodziu, viso gero kaldryte. Bet cia gal del to, kad skalbiau skalbimo masinoje su silpnu grezimu (mano masinoje nera programos be grezimo).
Pasidalinkit, kaip jums sekesi skalbti. Ketinu vel tokia pat antklodele isigyti, mat si mums tiko, o vat vilnonems mazylis alergiskas.
Atsakyti
Mes taip pat turime Ferreti. Patys patalai - kaldrytė ir pagalvė tikrai fainučiai, ir užvalkalai gražūs, tik jau pasiuvimo koybė schmoll.gif - užtenka išversti į kitą pusę - baisu, net siūlai nenukarpyti... Pati pasiuvimo koybė užkliuvo - neadekvati kaina už tokią kokybę (na, čia trikotažo gaminių kokybė tai profesinė liga, todėl ir užkliuvo)...
Atsakyti
QUOTE(BaltairJuoda @ 2007 12 31, 01:22)
Mes taip pat turime Ferreti. Patys patalai - kaldrytė ir pagalvė tikrai fainučiai, ir užvalkalai gražūs, tik jau pasiuvimo koybė  schmoll.gif  - užtenka išversti į kitą pusę - baisu, net siūlai nenukarpyti... Pati pasiuvimo koybė užkliuvo - neadekvati kaina už tokią kokybę (na, čia trikotažo gaminių kokybė tai profesinė liga, todėl ir užkliuvo)...

ta ferreti patalyne tai irgi is tokios pacios medvilnes kaip ir paprasta lietuviska

as tai nelinkusi leisti tokiu pinigu patalynei- mazam kudikeliui liuksiskai tinka ir lietuviski flaneliniai patalioukai - minkstuciai svelnuciai ir lengvai skalbiami ir kaina gaunas 50 -60 LT

a del kokybes tai pilnai sutinku - ten gi konvejeriu varo - tai ir nenukarpo tu siulu..visasd kai perki tai paskui imi zirkles ir apkarpineji siulu kuokstus doh.gif
geriau jau pati pasisiuciau

va pavyzdizu ikaip padariau nuo fereti nusiziurejus blush2.gif
user posted image
ir pagalvytei uzvalkaliukas
user posted image
Atsakyti
Mes turim Fereti patalynę, kol kas tai patenkinta esu, užvalkaliukai labai gerai skalbiasi
Atsakyti
QUOTE(Šypsenėlė24 @ 2008 01 16, 12:01)
Mes turim Fereti patalynę, kol kas tai patenkinta esu, užvalkaliukai labai gerai skalbiasi

o aš jau pasidariau nebepatenkinta schmoll.gif , užvalkaliukai labai susiskalbė ir dabar yra tikrai negražūs - spalvos nubluko, kažkoks pūkelis pasidarė doh.gif , žodžiu, užvalkaliukų jų daugiau nepirksiu verysad.gif . nebent blogai skalbia mano mašina? nes visus dukrytės drabužėlius ir patalynę užstatau 30 arba 40laipsnių g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simasta: 16 sausio 2008 - 10:55
QUOTE(simasta @ 2008 01 16, 10:49)
o aš jau pasidariau nebepatenkinta  schmoll.gif , užvalkaliukai labai susiskalbė ir dabar yra tikrai negražūs - spalvos nubluko, kažkoks pūkelis pasidarė doh.gif , žodžiu, užvalkaliukų jų daugiau nepirksiu verysad.gif . nebent blogai skalbia mano mašina? nes visus dukrytės  drabužėlius ir patalynę užstatau 30 arba 40laipsnių  g.gif

Na nežinau g.gif Nes mano tai tikrai nei nubluko, nieko
Atsakyti
QUOTE(Diana.Z @ 2007 11 15, 15:14)
As pirkau vaikuty, "Feretti" firmos, kaina apie 150 - 160 lt (be paklodeles, uzvalkaliukas kaldrytei ir pagalvytei) ir esu labai patenkinta! Tikrai puiki kokybe  thumbup.gif

Is kur tokios kainos? Parodoje Vaiku salis komplektukas (uzvalkaliukas kaldrytei ir pagalvytei) kainavo 79t, o vakar ziurejau parduotuvej Prie Vaiku Miesto, kaina buvo 89 Lt mirksiukas.gif
As uz visa 5 elementu komplekta mokejau ne pilnus 200lt(Lenkijoje), o pas mus kaina nuo 230LT pvz. vaikams.eu ax.gif
Atsakyti