Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

QUOTE (eglek @ 2004 03 15, 18:17)
TEA o ar neperšilta vaikučiui vasarą su ta vilnone
antklodėlė? Aš kaip tik ir galvojau pirkti mažyliui
vilnonę merinosų vilnos, bet jų yra įvairių storumų
tai turbūt vasarą reiktų tos pačios ploniasios o žiemai
įsigyti kitą storesnę? O kaip tu? ar išsiverti su viena?
GIEDRULKA aš kiek domėjausi tai kaip tik tose vilnonėse
ir nesiveisia tos erkutės, o dėl apvilkimo aš tai vilksiu...
man atrodo vistiek smagiau..
nestuke.gif

Is katru, Gerda, girdejai apie nesiveisima erkuciu vilnoje? Kai buvau Bauer'io patalynes pristatyme, tai man irgi makaronus kabino, kad erkutes nesiveisia, kad tik susigundytum ir pirktum. O kai pasitusem po alergologus, pasirode, kad erkutes veisiasi visuose pluostuose. Joms svarbiausia, kad butu ko valgyti, kitaip tariant, kad butu visokiu zmogaus pleiskaneliu, plaukeliu ir t.t. Vat ir iskilo man klausimas: sinteponine galima skalbti nors kasdien ir pakankamai aukstoj temp. (~60*C), o butent tokioj temp. erkutes zuva. Vilnones patalynes nepaskalbinesi daznai. Bet joje miegot tai tikru tikriausias kaifas rolleyes.gif As tai atsidziaugti negaliu. Ja uzsiklojus nei karsta, nei salta, nesutina - pats tas thumbup.gif Bandem viena nakti pamiegoti vilktoje - ne tas!
Bet mazam leliukui tai turbut reiketu vilkti. Vistiek maza ka: ar atpils, ar siuktels - visos anklodes tai neskalbsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 15 kovo 2004 - 23:01
Na, dar tu erkuciu as nesigincysiu, manau viska reikia priziuret ir nebus problemu. As antrajam isvaliau ta vilnone kaldryte Joglej (po pirmo kaip sakiau likus buvo).
Man tai drauge ja nupirko Kaune. Anksciau buvo firmine Litexo parduotuve Kaune Vilniaus g. Dabar nezinau kur butu galima tokia rasti.
Atsakyti
RITUKAS vaikišką merinosų vilnos, bet ji tokia plonytė
tai aš mačiau Kaune bazėj ir kainavo 50 Lt. Bet ji tokia
nestora aš pagalvojau, kad vasarai pats tas. O kuriam
sandėlį tai tikrai neatgaminsiu, bet ten kur visokios lovytės
ir vežimėliai.
Dar mačiau vaikiškų vilnonių, bet jau ten kažkokia kita vilna,
yra parduotuvėj prie Sodros (Mickevičiaus g-ej) tai tokia
plonesnė kainavo apie 80 Lt., o tokia storesnė apie 120 Lt.
Bet man asmeniškai tai ta už 50 Lt labai patiko, tokia plonytė
ir minkštutė... o dar mačiau pagalvėlė iš vilnos kažkur apie 70 Lt..
Sėkmės
Atsakyti
Firminė Litekso parduotuvė tebėra Kauno senamiestyje. Tik anksčiau buvo prie požeminės perėjos, o dabar reikia paėjėti toliau Vilniaus gatve ir kairėj pusėje (einant nuo Laisvės alėjos) bus šalutinė galvelė, kurioje persikėlė ta firminė parduotuvė. Na, aš kažkaip ją radau.
Atsakyti
O čia Litexo parduotuvė - tai ta kur daug visokių paltinių
medžiagų pardavinėja?Nežinojau, kad jie ir patalyne
prekiauja, aišku jei apie tą pačią parduotuvę kalbam...
Atsakyti
QUOTE (viksrelis @ 2004 03 15, 17:28)
O kas ieina?

O ieina:
1.Anklode 110x130cm
2.Pagalve 40x60cm
3.Anklodes uzvalkalas 110x130cm
4.Pagalves uzvalkalas 40x60cm
5.Paklodele 90x145cm
6.Apsauga 360x25cm
7.Uzuolaideles 200x155
Atsakyti
Merinosu anklodes ir Merkys gamina - neatsikrsi nuo Bauer'io. O dar tokiu anklodziu pilni Gariunai - lenku gamybos. Bet lietuvisko man geresnes pasirode. Nors ir brangesnes.
Atsakyti
'Litekso' vilnoniu antklodeliu dar pigiau galite rasti paciam fabrike, Kaune, berods, Draugystes gatveje. Be to, nelabai seniai jie skelbe ispardavima savo firminej parduotuvej Kestuciog.5a.
Man labai patinka "Kurimos" frotiniai patalynes uzvalkalai vaikams. Ypac smagu, kad jie nera tokia vesus kaip medvilniniai,- maziau rizikos, kad perkeliant vaika i lovyte jis pabus. Tiesa, jie brangoki,- komplektas (uzvalkalas antklodei ir pagalvelei) kainuoja 39lt. Bamperiu, uzuolaideliu ir paklodziu jie nesiuva,. bet situ irgi buna frotiniu lenkisku thumbup.gif
Atsakyti
AŠ PATI MIEGU BAUER PATALYNĖJE. NEPAMAINOMAS DALYKAS. LABAI NORIU IR VAIKELIUI NUPIRKTI. IR VIS NEAPSISPRENDŽIU. AR PIRKTI BAUER ( PAKLOTAS, PAGALVĖ IR KALDRYTĖ KAINUOJA APIE 1000 Lt.)AR KĄ NORS PANAŠAUS PVZ. LIETUVIŠKĄ. KAŽKOKIĄ VILNONĘ MAČIAU PREKIAUJA "KURIMOJE". PRAŠAU PADĖTI APSISPRĘSTI. MAN ATRODO, KAD ANT TŲ BAUER PREKIŲ LABAI DIDELIS ANKAINIS BŪNA UŽDĖTAS. IŠ KO TADA JIE DARO TOKIAS DIDELIAS PREZENTACIJAS?

KIEK ŽINAU VILNONIŲ PATALYNIŲ VILKTI NET IR KŪDIKIAMS NEREIKIA. PATS TAS KAIFAS IR YRA KAI PATALYNĖ YRA NEVILKTA.

AR TA LIETUVIŠKA MERINOSŲ PATALYNĖ YRA BALTOS SPALVOS AR RUSVA
?
Atsakyti
Jolka kur mačiau merinosų vilnos antklodėlę
(ten turbūt nelietuviska) tai buvo balta.
O koks skirtumas?
Atsakyti
QUOTE (jolkaa @ 2004 03 18, 16:49)
AŠ PATI MIEGU BAUER PATALYNĖJE. NEPAMAINOMAS DALYKAS. LABAI NORIU IR VAIKELIUI NUPIRKTI. IR VIS NEAPSISPRENDŽIU. AR PIRKTI BAUER ( PAKLOTAS, PAGALVĖ IR KALDRYTĖ KAINUOJA APIE 1000 Lt.)AR KĄ NORS PANAŠAUS PVZ. LIETUVIŠKĄ. KAŽKOKIĄ VILNONĘ MAČIAU PREKIAUJA "KURIMOJE". PRAŠAU PADĖTI APSISPRĘSTI. MAN ATRODO, KAD ANT TŲ BAUER PREKIŲ LABAI DIDELIS ANKAINIS BŪNA UŽDĖTAS. IŠ KO TADA JIE DARO TOKIAS DIDELIAS PREZENTACIJAS?

KIEK ŽINAU VILNONIŲ PATALYNIŲ VILKTI NET IR KŪDIKIAMS NEREIKIA. PATS TAS KAIFAS IR YRA KAI PATALYNĖ YRA NEVILKTA.

AR TA LIETUVIŠKA MERINOSŲ PATALYNĖ YRA BALTOS SPALVOS AR RUSVA
?

Sutinku thumbup.gif Neapsakomas malonumas miegoti nevilktoje. Niekada nebuciau patikejusi, jeigu pati nemiegociau thumbup.gif
Sita kur mes turim "Merkio" tai viens prie vieno Bauer. Spalva naturalios vilnos (gelsva). Kaina pacios didziausio (200x220) 300 Lt. Bet "Merkys" vaikiskos berods negamina sad.gif
Atsakyti
Frotinę mačiau pirkt, o flanelinės vaikiškos-neee..
Kur jūs čia tokių gerų vietų kur parduoda randat?
Man pačiai flanelinė labai miela atrodo, jau buvau
sumąsčius tokią pasiūt..bet gražios flanelės neradau... unsure.gif
Atsakyti