QUOTE(kriziukas @ 2008 09 29, 13:28)
na dabar jau visai susibalamūtinau

kaip ir buvau nusprendusi pirkti Ferreti patalynę, bet kai paskaičiau kad ji nekokia, nebežinau ką daryti...
o ta Merkio merinosų vilnos ar tikrai gera? bet vasarą jau tokia neapklosi?
kažin kokie atsiliepimai būtų apie šilko patalynę?
maciau merkio kaldrytes su avies vilnos uzpildu. jos yra 3 storiu irr kazkaip jos apdorrotos, kad galima skalbti.buvau nustebusi ir beveik besigundanti nupirrkti, bet man nepatinka ismatavimai. nebent, jei pirkt jau didesnius ismatavimus.
o vat su tais silko uzpildais esu girdejusi, kad neva ir sildo ir vesina...bet taip nesitiki

svarbiausia, kad sildytu, nes kai silta ar karsta, galima tik su anklode uzkloti

labai laukiami komentarai siu patalu turetoju
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 29, 13:04)
gal vokietijoj ir geresni, cia pas mus ko gero lenkiskus pardavineja
vat itariu, kas pas mus padielkos jau eina, kaip ir su visa produkcija. bis ne i tema, bet kai tik pradeda prekiauti parduotuveje nauju produktu pvz.:sampunu, tai jo nugareleje etikete priklijuota buna be LT kalbos, LT kalba buna tik baltas lipdukas. preke isitvirtina, praeina kiek laiko, o jau ir ta priklijuota/originali etikete jau su LT kalba ir preke, deje, buna ne tokia kokybiska
beje uzejus i feretti.it psl. galima pastebeti, kad titulinis psl tik vokieciu kalba yra kazkoks kitoks

idomu kodel