Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

Aš pirkau Fereti- nesu patenkita schmoll.gif mokėjau "biešenus " pinigus bet jie to neverti. iš visų patalų naudojau tik pagalvėlę ir apsaugas- na dar pagalvės užvalkalus (papildomai dar mokėjau virš 100Lt papildomai apvilkt0 antklodė galima sakyt nenaudota. Su ja mano vaikutis iš pradžių šalo- vėliau kaito- trumpiau- niekad nėjo nutaikyt. Galutinis rezultatas- nuėjau ir nupirkau "intetinę" mamų siaubą... ir.... Kuo puikiausiai tiko. Dabar galvoju- gal per maža buvo ji tai antklodytei? ir vėl bandysim vilkt. mirksiukas.gif ir užklot.
Atsakyti
QUOTE(jurrrge @ 2008 09 11, 17:50)
Feriti pataliukai-geros kokybes, tik visur jie brangoki, net KAuno bazese su daline apsuaga kainuoja 285 Lt, as radau uz 223 Lt, parduotuveja "Ekologija ir mada vaikams"

didesnio Š.. nemačiau, sumokėjau milžiniškus pinigus ir dabar tik gabalais sušoko, kažkokia nesąmonė, nepasigaukit verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(kariatide @ 2008 09 20, 09:08)
o kokioj parduotuvej pirkot? ar internetu uzsisakinejot smile.gif?

aš irgi dabar norėčiau tą merkio gėrį pamėginti, bet vėl bijau tapti reklamos auka, doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 25, 01:29)
didesnio Š.. nemačiau, sumokėjau milžiniškus pinigus ir dabar tik gabalais sušoko, kažkokia nesąmonė, nepasigaukit  verysad.gif
Papildyta:

aš irgi dabar norėčiau tą merkio gėrį pamėginti, bet vėl bijau tapti reklamos auka,  doh.gif

Valio pagalvojau kad tik man vienai fereti nepatiko. irgi - dar kai nestuke.gif buvau visos kaip išprotėjusios juos gyrė- tai ir nusipirkau... Ir atseit skalbt skalbykle galima ir t.t.t. man 1 kartą atlaikė skalbimo- vėliau pagalvėlė sušoko. Apsaugos irgi kreivos šleivos patapo- nežinau net kaip reik prižiūrėėt juos kad jie būtų normalųs. Na antklodės nenaudojos- tai ji galima sakyt nauja.
O dėl Lietuviškų- vilnonių- irgi norėčiau- nežinau gal ir pasidovanosiu vaikučiui kalėdoms. Bet irgi bijau g.gif Nors kvilnoniais tai žmonės patenkinti... Tik bijau kad skalbiant netaptų per pus mažesni... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Klepesova @ 2008 09 25, 00:35)
Valio pagalvojau kad tik man vienai fereti nepatiko. irgi - dar kai  nestuke.gif  buvau visos kaip išprotėjusios juos gyrė- tai ir nusipirkau... Ir atseit skalbt skalbykle galima ir t.t.t. man 1 kartą atlaikė skalbimo- vėliau pagalvėlė sušoko. Apsaugos irgi kreivos šleivos patapo- nežinau net kaip reik prižiūrėėt juos kad jie būtų normalųs. Na antklodės nenaudojos- tai ji galima sakyt nauja.
O dėl Lietuviškų- vilnonių- irgi norėčiau- nežinau gal ir pasidovanosiu vaikučiui kalėdoms. Bet irgi bijau  g.gif  Nors kvilnoniais tai žmonės patenkinti... Tik bijau kad skalbiant netaptų per pus mažesni... lotuliukas.gif

aha ir aš ant to bumo pataikiau doh.gif , man net skalbti nereikėjo, vienintelis kas fereti nieko tai apsaugos, storos tokios, bet ir tai tik viršugalvyje, o ne per visą lovytę, tai kitą galą apsidangsčiau likusiom apsaugom nuo vyresniojo vaiko doh.gif , mes su Mb turime kupranugario vilnos, nu tai labai patenkinti, tai labai vilioja ir vaikams kažką panašaus nupirkti
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 25, 01:39)
aha ir aš ant to bumo pataikiau  doh.gif , man net skalbti nereikėjo, vienintelis kas fereti nieko tai apsaugos, storos tokios, bet ir tai tik viršugalvyje, o ne per visą lovytę, tai kitą galą apsidangsčiau likusiom apsaugom nuo vyresniojo vaiko  doh.gif , mes su Mb turime kupranugario vilnos, nu tai labai patenkinti, tai labai vilioja ir vaikams kažką panašaus nupirkti

O tavo apsaugos dar sveikos??? blink.gif maniškė vos išmoko į jas įsitvert tuoj jos nebe tokios pasidarė- dabar kaip "atraitotos" tokios susisukusios.
O šiaip- iki skalbimo antro ilgai naudojau pagalvėlę super buvo į vežimą įsidėt... bet antrą kartą skalbiant sušoko pagalvė ir viskas... verysad.gif
Atsakyti
o ka jus manot apie kaldryte su silko uzpildu? ar tikrai sildo?

na, as is vienos pazistamos esu girdejusi, kad Feretti tikrai labai geros kokybes ir tikrai sildo leliukus, gal sakau, pradzioje stengesi gaminti kokybiskenes kaldrytes, kad uzsirrekomenduotu, o paskui falsivinti pradejo g.gif

issitraukiau vaiko avies vilnos uzpildo kaldryte is Merkio, tai man kazkaip pasirode ji tokia lb pusta, nelanksti ir kazkaip baisu butu leliuka kloti, didesniams vaikui nieko.

vis labiau pradedu galvoti apie pleduka is Lana care, kurio nereikia vilkti ir tikrai sildo. na, jei bus vesu, tai tada galima bus prikloti, kad ir paprastu adijaliuku g.gif
Atsakyti
Nepirkit niekas tos Feretti patalynės schmoll.gif Užvalkaliukų nesu turėjus, todėl tyliu, bet jau pati patalynė, tai š.... gabalas. Nereikėjo net skalbt - visa į guzus sušoko ir kai pagalvoju, kad dar tokius pinigus mokėjau. Va tau ir natūralus kukurūzų užpildas... Dabar reikia naują kažką pirkt, todėl mamytės nemėtykit pinigų... Gerai, kad nesusigundžiau dar ir užvalkalų nusipirkt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(agnemonas @ 2008 09 27, 13:16)
Nepirkit niekas tos Feretti patalynės  schmoll.gif Užvalkaliukų nesu turėjus, todėl tyliu, bet jau pati patalynė, tai š.... gabalas. Nereikėjo net skalbt - visa į guzus sušoko ir kai pagalvoju, kad dar tokius pinigus mokėjau. Va tau ir natūralus kukurūzų užpildas... Dabar reikia naują kažką pirkt, todėl mamytės nemėtykit pinigų... Gerai, kad nesusigundžiau dar ir užvalkalų nusipirkt  doh.gif

tai jau tikrai pinigų švaistymas,kažin kokybės inspekcija nesusidomėtu šitu klausimu g.gif , nes ta patalynė visai netinkama naudojimui doh.gif , o pardavinėja kaip nerealų stebuklą esu pikta labai ant reklamistų ir ant savęs, kad papuoliau doh.gif , o ta turginė patalynė kur pirkau didžiajam sūnui atlaikė 3 vaikus , išplauni su skalbimo matšina ir toliau naudoji kaip niekur nieko , taigi ne visada brangiau yra geriau verysad.gif , teko ir dabar išsitraukti senąją, o dabar labai rimtai svarstau apie vilną nu matysim kaip čia sugalvosiu, bet stengsiuisi ant reklamos neužsirauti doh.gif
Atsakyti
zinot, jei iseis, pabandysiu gauti tuos ferretti patalus is vokietijos. gal pas juos kokybe turetu buti geresne g.gif

o sakykit, negi niekas nebandet pataleliu su silko uzpildu?
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 09 28, 22:05)
tai jau tikrai pinigų švaistymas,kažin kokybės inspekcija nesusidomėtu šitu klausimu  g.gif , nes ta patalynė visai netinkama naudojimui  doh.gif , o pardavinėja kaip nerealų stebuklą esu pikta labai ant reklamistų ir ant savęs, kad papuoliau  doh.gif , o ta turginė patalynė kur pirkau didžiajam sūnui atlaikė 3 vaikus , išplauni su skalbimo matšina ir toliau naudoji kaip niekur nieko , taigi ne visada brangiau yra geriau  verysad.gif , teko ir dabar išsitraukti senąją, o dabar labai rimtai svarstau apie vilną nu matysim kaip čia sugalvosiu, bet stengsiuisi ant reklamos neužsirauti  doh.gif

drinks_cheers.gif
sakyciau tik foto nepaprastai graziai atrodo

esu macius ir paciupinus ferreti melynos spalvos komplektuka - apsaugeles ir pataliukai
tai kai matai gyvai ir is arti tikrai nieko ypatingo - tik tiek kad grazu
bet tiek $ neverta schmoll.gif

gal vokietijoj ir geresni, cia pas mus ko gero lenkiskus pardavineja g.gif
Atsakyti
na dabar jau visai susibalamūtinau doh.gif kaip ir buvau nusprendusi pirkti Ferreti patalynę, bet kai paskaičiau kad ji nekokia, nebežinau ką daryti... doh.gif
o ta Merkio merinosų vilnos ar tikrai gera? bet vasarą jau tokia neapklosi? g.gif

kažin kokie atsiliepimai būtų apie šilko patalynę? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kriziukas: 29 rugsėjo 2008 - 12:29
QUOTE(kriziukas @ 2008 09 29, 13:28)
na dabar jau visai susibalamūtinau doh.gif  kaip ir buvau nusprendusi pirkti Ferreti patalynę, bet kai paskaičiau kad ji nekokia, nebežinau ką daryti...  doh.gif
o ta Merkio merinosų vilnos ar tikrai gera? bet vasarą jau tokia neapklosi? g.gif

kažin kokie atsiliepimai būtų apie šilko patalynę? ax.gif

maciau merkio kaldrytes su avies vilnos uzpildu. jos yra 3 storiu irr kazkaip jos apdorrotos, kad galima skalbti.buvau nustebusi ir beveik besigundanti nupirrkti, bet man nepatinka ismatavimai. nebent, jei pirkt jau didesnius ismatavimus.

o vat su tais silko uzpildais esu girdejusi, kad neva ir sildo ir vesina...bet taip nesitiki g.gif svarbiausia, kad sildytu, nes kai silta ar karsta, galima tik su anklode uzkloti smile.gif
labai laukiami komentarai siu patalu turetoju mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(mama_gulbe @ 2008 09 29, 13:04)

gal vokietijoj ir geresni, cia pas mus ko gero lenkiskus pardavineja g.gif

vat itariu, kas pas mus padielkos jau eina, kaip ir su visa produkcija. bis ne i tema, bet kai tik pradeda prekiauti parduotuveje nauju produktu pvz.:sampunu, tai jo nugareleje etikete priklijuota buna be LT kalbos, LT kalba buna tik baltas lipdukas. preke isitvirtina, praeina kiek laiko, o jau ir ta priklijuota/originali etikete jau su LT kalba ir preke, deje, buna ne tokia kokybiska sad.gif

beje uzejus i feretti.it psl. galima pastebeti, kad titulinis psl tik vokieciu kalba yra kazkoks kitoks blink.gif idomu kodel g.gif
Atsakyti