Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

QUOTE(perlixike @ 2008 11 05, 23:10)
bet tada 6 daliu iseina pigiau nei 3  g.gif ar gali tiek kainos skirtis?

gali mirksiukas.gif , bet rekomenduočiau dar gerai pagalvoti dėl fereti kaldrytės doh.gif , gaidys, o ne antklodė doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 06, 01:33)
gali  mirksiukas.gif , bet rekomenduočiau dar gerai pagalvoti dėl fereti kaldrytės  doh.gif , gaidys, o ne antklodė  doh.gif

man labiau uzvalkaliuku ir apsaugeles reiketu, ta kaldryte man visai nebutina, bet jei uz ta pacia kaina, tai kodelgi ne smile.gif nors trumpam biggrin.gif
Atsakyti
Gal kas galit patart 4u.gif
Mano vaikas beveik metinukas, jau reikėtų ir pagalvėlės miegui. Norėčiau vilnonės ar iš kokių kvėpuojančių medžiagų. Gal žinot kur Vilniuj rasti?
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 06, 00:33)
gali  mirksiukas.gif , bet rekomenduočiau dar gerai pagalvoti dėl fereti kaldrytės  doh.gif , gaidys, o ne antklodė  doh.gif

Ir aš esu labai nusivylusi Feretti antklode, nes kai išploviau, o ploviau pagal instrukciją, tai visas užpildas taip sušoko į kraštus, kad vietose tik medžiaga liko, o užpildo nė kvapo schmoll.gif . Neverta tos kainos, už kurią pirkau. Bet aš pirkau Vaikutyje ir tik paklodės nebuvo, bet tikrai mokėjau mažiau nei www.agu.lt
Atsakyti
As visa patalyne dukrytei pirkau is Hobbyhall katalogo.Labai patiko kokybe ir kaina. Ypac visi uzvalkaliukai,medziaga stora,neblunka tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(saigma @ 2008 10 08, 10:51)
Internetiniam jų psl. neradau tai ką prikau, tai nufotografavau ax.gif
user posted image
Pagalvytė iš merinosų vilnos, tai ji labai švelni, o paklotėlis 50% merinosų ir 50% avių vilnos. Kaldrytė kaip ir pagalvėlė 4u.gif
Aišku bijau prisišnekėti, bet dukrytė tikrai geriau miega thumbup.gif Mažiau blaškosi ir keliasi tik kartą per naktukę (kai ankščiau keldavosi po kelis sykius  doh.gif )
Paklotėlis lovytėje dar didokas tai perpus sulenkus įtiesiu, tada ir kampas mažesnis tarp pagalvės ir čiužinio.

kazka panasaus maciau parduotuveje riki2 siauliuose
Atsakyti
labai super vaikam yra patalynes "Nemuno baldai" naujoje atidarytoje pardeje Kaune , kokybe labai gera minksta , nenusiskalbe , mes jau ne pirma tokia turime ir labai patenkinti , o jau mamytem ir teveliam tai wub.gif wub.gif , ir labai super ranksluostukai mazieisiem ismaudzius o spalvytes wub.gif , tai ir dovana super artejanciom sventem smile.gif kaskaip tai as pasinesiau 4u.gif
Atsakyti
o as uz fereti pataline man ji nereali wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Naktibalda @ 2008 11 05, 23:33)

Ko cia stebetis, akd feretti S......juk ant ipakavimo net gamintojo adresiuko ,a r kokios imones neparasyta...niekad nesusimastet, kad tai gali buti tiesiog pirkeju mulkinimas ir gera reklamine kompanija.... g.gif As ant ipakavimo raau tik uzrasa FABRIK BY FERTTI...ar ne keista????Gal nemokejau ieskoti,
tinklapyje taip pat -jokio kontaktinio adresiuko g.gif nieko g.gif
o vaikiukams geriausios yra sintetines kaldros ir pagalves:
jas galima lengvai iskalbti
nesiveisia jokie GYVIAI
nedirgina vaiko odos
lengvi ir silti

tik uzvalkaliukus medvilninius pirkit thumbup.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(joljo @ 2008 12 04, 20:58)
Ko cia stebetis, akd feretti S......juk ant ipakavimo net gamintojo adresiuko ,a r kokios imones neparasyta...niekad nesusimastet, kad tai gali buti tiesiog pirkeju mulkinimas ir gera reklamine kompanija.... g.gif As ant ipakavimo raau tik uzrasa FABRIK BY FERTTI...ar ne keista????Gal nemokejau ieskoti,
tinklapyje taip pat -jokio kontaktinio adresiuko g.gif nieko g.gif
o vaikiukams geriausios yra sintetines kaldros ir pagalves:
jas galima lengvai iskalbti
nesiveisia jokie GYVIAI
nedirgina vaiko odos
lengvi ir silti

tik uzvalkaliukus medvilninius pirkit thumbup.gif
user posted image

www.feretti.it tongue.gif
Atsakyti
as jau gal kartosiuosi, bet del Feretti suabejojau, kai tiek nusiskundimu. kadangi vezama is Lenku sandeliu, tai manau, kad tos tikros Feretti kokybes neliko. dar patys pirmi uzvezimai, rinkoje uzsitvirtinti, gal ir buvo super (kaip ir su visom prekem). smile.gif
Atsakyti
Labai ieškau baldakimo su meškiukais. Galėčiau atsiusti foto, konkrečiai kokio reikia. Mat vieną gavome dovanų labai anksti, blush2.gif o paskui sužinojome, kad laukiame dvynukių, tad reikia ir antro tokio pačio. Nepykite, 4u.gif gal mes čia ne į temą, bet labai reikia.
Atsakyti