Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

QUOTE(Nattele @ 2009 08 20, 11:36)
Labai gerai isgirsti nuomoniu, nes kai renkiesi kraiteli dar nesusidurus su vaiku auginimu, sunku nuspresti, kai toks gausus pasirinkimas smile.gif

Papildyta:

O kuo skiriasi su silko ir silko kamuoliuku uzpildu?

sakyciau reikia klausti gamintoju, kokie privalumai vieno ar kito. vel gi, reik atkreipti demesi, kas naturaliau (jei aktualu naturalumas). gal tie silko kamuoliukai kaip nor chemiskai buna apdorojami ir pan. zinau, kad jau yra vilnones kaldrytes su vilnos kamuoliukais. jas galima skalbti. man asmeniskai sukelia itarimu, ar tikrai tik naturaliu budu buvo pagaminti tie vilnos kamuoliukai. bet cia vel gi tik pamastymai.
Atsakyti
QUOTE(Nattele @ 2009 08 20, 11:36)
O kuo skiriasi su silko ir silko kamuoliuku uzpildu?

Neisivaizduoju g.gif
Atsakyti
mes turime feretti visa patalyne,su viskuom kazkur apie 500lt.kainavo,aisku as gal buciau pirkusi ir pigesne bet kadangi musu lelius anksciau sumaste pasirodyti tai si reikala sutvarke tevelis,ir tikrai nesigailim nes ji mums labai patinka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(janneta @ 2009 08 20, 22:29)
mes turime feretti visa patalyne,su viskuom kazkur apie 500lt.kainavo,aisku as gal buciau pirkusi ir pigesne bet kadangi musu lelius anksciau sumaste pasirodyti tai si reikala sutvarke tevelis,ir tikrai nesigailim nes ji mums labai patinka thumbup.gif

mes irgi pirkome Feretti patalynes komplektuka, apsaugeles, pagalve ir antklode, kainavo apie 300lt.dar pirkome atskirai baldakima irgi Feretti kaina 80lt., bet esu patenkinta kokybe, o ir labai didelis graziu spalvu pasirinkimas thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Mes pirkom dar pries gimdyma du komplektukus Feretti patalynes ,kartu su apsaugelem . Patenkinta tikrai esu , naudojames iki dabar , nenusiskalbe , spalvos irgi ryskios thumbup.gif
Atsakyti
na del ferreti kokybes nezinau bet kad rinktis is ko tai tikrai nera, ir tos spalvos tokios negrazios, bent jau man, kazkiap nzn schmoll.gif
Atsakyti
As pirmam savo vaikui irgi pirkau Feretti visa komplekta. tik deja nesu patenkinta antklode pacia. Antkoledes viduje esantis krakmolas susimusa i kruveles ir nieko su tuo negaliu padaryti. bandziau isskalbti, galvojau gal pageres, bet deja nieko nepadejo. Naudojome gal apie 8 men ta antklode ir viskas. tai tos antklodes nebegalesiu nauduoti dabar laukiamam antram vaikeliui. na ir tikrai gaila, nes nepigiai gi uz pilna komplekta mokejome verysad.gif dabar jau tikrai Feretti anklodes nepirksiu anra karta. stai tokia man patirtis ir mano nuomone.

Atsakyti
QUOTE(romaneta @ 2009 09 28, 21:08)
As pirmam savo vaikui irgi pirkau Feretti visa komplekta. tik deja nesu patenkinta antklode pacia. Antkoledes viduje esantis krakmolas susimusa i kruveles ir nieko su tuo negaliu padaryti. bandziau isskalbti, galvojau gal pageres, bet deja nieko nepadejo. Naudojome gal apie 8 men ta antklode ir viskas. tai tos antklodes nebegalesiu nauduoti dabar laukiamam antram vaikeliui. na ir tikrai gaila, nes nepigiai gi uz pilna komplekta mokejome  verysad.gif  dabar jau tikrai Feretti anklodes nepirksiu anra karta. stai tokia man patirtis ir mano nuomone.

ir as pirkau Feretti, bet man jie nelabai patiko. NA kaldra tai kaip ir nieko, ir ten juk ne krakmolas, o kaip raso kazkoks kokoso pluostas blush2.gif Bet patiems uzvalkaliukams tai spalvu trukumas. Dabar naudojames labai spalvingais Tavo sapno pataliukais. ir kaldryte. MAn jie sakyyciau kur kas mielesni ir svarbiausia daug pigesni thumbup.gif
Atsakyti
na vat ir as dabar jau nusiteikusi is Tavo sapnas vaikeliui kaldrute pirkti smile.gif

Atsakyti
patalyne naujagimiam? g.gif as tai sutinku su anglu rekomendacijom, kad nei kaldros, nei pagalves kudikiui iki metu nereikia, taip sumazinama "cot death" ir uzdusimu tikimybe. maniskis 6 men, neturi nei pagalves nei kaldrytes, klojam, paklodem ir adijaliukais su skylutem "cellular blanket", o jei spardosi labai, kisam i sleeping bag'a.
Atsakyti
Labas 4u.gif , tai pasirodo MB neklydo sakydamas, kad fereti tik garsiai skamba o kokybes geriau ieskoti lietuviskose prekese, o jau kainos tu FERETI tai ka as zinau, du komplektai lietuviski iseitu doh.gif ir dar kokie. Visa laime kad yra info is pirkusiu mamyciu, o taio gal ir as buciau susizavejus tuo ,, LENKISKU FERETI,, doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
gal kuri naudojat litekso vilnonius pledukus vaikams g.gif kažin kaip kokybė?
http://www.liteksas....m...&page_id=27
Atsakyti