Įkraunama...
Įkraunama...

Viskas apie patalynę vaikams ir naujagimiams

QUOTE(Mur mur @ 2010 03 08, 17:37)
juk pati siuni, pasakyk, kiek kainuotu stai tokio, kaip auksciau mamyte idejo is ebejaus patalelio pasiuvimas. kad ir su paprastesniais audinukais, bet dekoracijas is audinuko prisiunant? padarant siek tiek jaukesnius patalelius, o ne tik siules gatavo spalvoto audinio susiunant?

juk mes tik diskutuojam, kas grazu, o kas ne...sakyciau verta atkreipti demesi ir pasinaudoti tuo, ir mamytems pasiulyti tokius jaukius patalelius uz patrauklesne kaina nei 200 ar 300lt smile.gif

taip siuvu pati rolleyes.gif
tik as iprastos patalynes nesiuvu - ka galit ir apziureti mano darbeliuose
bet toki komplekta galeciau pasiuti kad ir 30 % pigiau nei tame puslapyje nurodytomis kainomis rolleyes.gif bet kaip ir viena forumiete cia rase - LT sunku gauti grazu vienspalvi audini, bet kai pasiusiu koki grozi butinai parodysiu ka sugebu flirt.gif flirt.gif

va cia PVZ ka galima padaryti is vienspalviu paprastu audiniu , cia siuvau maziukei
man grazu, kitiem gal atrodo kitaip tongue.gif

PS .: atkreipkit demesi - kad tame komplekte neieina paklode , kuri sakyciau yra labiau reikalinga nei uzuolaidele rolleyes.gif
Atsakyti
Mes irgi ilgai ieskojom pataliuku, buvom nusprende Fereti pirkti, bet paskui pabandziau pati pasiuti.. Isejo ne ka prastesni.. Ir audini zinau koki parinkau (zinau kad lietuviskas, medvilninis, nedazys, nesiburbuliuos). O be to kiek sirdies idejau pati siudama...
Tikrai jei nors siek tiek siuvat, pabandykit pacios... Jei ne, galiu talkinti siuvant "lietuviskus fereti"...
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 03 08, 21:28)
Mes irgi ilgai ieskojom pataliuku, buvom nusprende Fereti pirkti, bet paskui pabandziau pati pasiuti.. Isejo ne ka prastesni.. Ir audini zinau koki parinkau (zinau kad lietuviskas, medvilninis, nedazys, nesiburbuliuos). O be to kiek sirdies idejau pati siudama...
Tikrai jei nors siek tiek siuvat, pabandykit pacios... Jei ne, galiu talkinti siuvant "lietuviskus fereti"...

kad Lietuvoj pirktas dar nereiskia kad lietuviskas, t.y. pagamintas LT mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 03 08, 18:11)
na taip, pasidalinti nuomonemis, bet tai kam taip peikti jei tokius pataliukus gali ipirkti didzioji dauguma mamyciu?

as manau ne tiek daug LT mamyciu gali sau leisti pirkti pataliuka uz 300 kai gal ir ne firminis,bet ne ka prastesnis kainuoja iki 100 lt  rolleyes.gif

300 lt kainuoja su visomis anklodemis ir pagalvelem smile.gif as paskaiciavau,kad pirkti gera audini ir tik pasisiuti uzvalkaliukus ir apsaugeles ne ka pigiau iseina. Pvz. mereskuotos juosteles 1 m kaina 10 lt.

Atsakyti
tikrai galima nupirkti ir pigesnes patalynes, kuri kokybe tikrai nera blogesne nei kitos. Tik reikia labiau pasidomet ir paieskot:)
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 03 05, 23:04)
na man tai patalai visai normalus, nei rekiantys nei ka
kalbant apie vaikiskus - vaikam juk tokie ir patinka
nespreskit uz juos  mirksiukas.gif

o jei viskas taip klaiku - tai galima ir pirkti kaip senais laikais- tik balta - kaip ligoninej  unsure.gif

man tai grazu - rysku spalvota linksma

beje pries komentuojant reiktu pasiziuret kokius audinius pati siulai  lotuliukas.gif
cia Gosui

Pirmiausei reike paskaityti ka parasiau anksciau o po to rasyti cia gosui doh.gif
KAD LIETUVOJE DAUK KAM GRAZU IR DAUK KAS PERKA TOKIUS SPALVOTUS AUDINIUS mirksiukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o po to iškarto priestarauti lotuliukas.gif Jei kitiems grazu tai nereiske kad man grazu(As sau pasisiunu tokius kokie man grazus O mamoms siunu tokius kokie joms grazūs ir kokiu jos praso) Jei tau grazu nereike pykti ant kitu kurioms negrazu tongue.gif Taip siulau ir spalvota ir nespalvota Naktibalda labai grazei paaiskino , apie pasiula ir paklausa mirksiukas.gif Niekas nepeike nes suprantu kiekvienam pagal kisenia Tikrai 300lt kai kam dideli pinigai ir renkasi tokius kokie pigesni
Papildyta:
QUOTE(Mur mur @ 2010 03 08, 17:37)
juk pati siuni, pasakyk, kiek kainuotu stai tokio, kaip auksciau mamyte idejo is ebejaus patalelio pasiuvimas. kad ir su paprastesniais audinukais, bet dekoracijas is audinuko prisiunant? padarant siek tiek jaukesnius patalelius, o ne tik siules gatavo spalvoto audinio susiunant?

juk mes tik diskutuojam, kas grazu, o kas ne...sakyciau verta atkreipti demesi ir pasinaudoti tuo, ir mamytems pasiulyti tokius jaukius patalelius uz patrauklesne kaina nei 200 ar 300lt smile.gif

Vien tik siuvinejimas kainuotu kiek doh.gif O jei iskirptum ir prisiutum manau tikrai ne kaip atroditu schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gosas: 10 kovo 2010 - 13:39
manau, kad jei reiktu siuti tai tikrai kaina iseitu nemaza...gal geriau nusipirkti geros ir kokybiskos
Atsakyti
QUOTE(inga_paslaptinga @ 2010 03 10, 19:38)
manau, kad jei reiktu siuti tai tikrai kaina iseitu nemaza...gal geriau nusipirkti geros ir kokybiskos

keistai mąstot, siūti gerą ir kokybišką brangu, o pirkti gerą ir kokybišką pigu, žinokit tas pats , o kitąkart net ir brangiau 4u.gif
Atsakyti
Betkokiu atveju siuti pigiau. Ir tikrai nera labai sudetinga pacioms pasisiuti.. Na o nerinuku metras tikrai ne 10 Lt kainuoja, galima rasti pigiau. Juolab vaikuskiems pataliukams tinka tik medvilniniai nerinukai. Jie ir pigesni...
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 03 13, 10:11)
Betkokiu atveju siuti pigiau. Ir tikrai nera labai sudetinga pacioms pasisiuti.. Na o nerinuku metras tikrai ne 10 Lt kainuoja, galima rasti pigiau. Juolab vaikuskiems pataliukams tinka tik medvilniniai nerinukai. Jie ir pigesni...

tikrai ne pigesni, tikri nėriniai kainuoja nemažai, juolab medvilniniai, bet žinoma ne 10lt/m 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rutami @ 2010 03 13, 12:11)

gerai ir kokybiskai siuvanti siuveja pusdykiai nesius,jei norint vaizda gauti panasu i fereti. as jau pasimokiau taupydama ant uzuolaidu siuvimo,kai pasikabinau uzuolaidas ir ciut aparpalio negavau, kaip taip galima audini sugadinti schmoll.gif

o del nerinuku tikrai yra ir uz 10 lt. ir uz 1,5 lt. metras ,cia jau pagal skoni mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(mama_gulbe @ 2010 03 08, 18:31)
taip siuvu pati  rolleyes.gif
tik as iprastos patalynes nesiuvu - ka galit ir apziureti mano darbeliuose
bet toki komplekta galeciau pasiuti kad ir  30 % pigiau nei tame puslapyje nurodytomis kainomis  rolleyes.gif bet kaip ir viena forumiete cia rase - LT sunku gauti grazu vienspalvi audini, bet kai pasiusiu koki grozi butinai parodysiu ka sugebu flirt.gif  flirt.gif 

va cia PVZ ka galima padaryti is vienspalviu paprastu audiniu , cia siuvau maziukei
man grazu, kitiem gal atrodo kitaip  tongue.gif 

PS .: atkreipkit demesi - kad tame komplekte neieina paklode , kuri sakyciau yra labiau reikalinga nei uzuolaidele  rolleyes.gif

Gražiai siuvi, aš ir kartais siuvuos bet pas mane kantrybės tam nėra ir iskas reiva šleiva išeina
Papildyta:
bet gal nuvarysiu į medžiagų parduotuvę pasižvalgyt...
Atsakyti