Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis-IV tema

QUOTE(linole @ 2008 12 28, 11:34)

Boruzka, tavo zylutei reikia ryskumo. Is vis, labai sunku gyvunus ar paukscius fotografuoti. Bent jau su muilinemis...  verysad.gif Bet man pauksteliu nuotraukos kazkas tai  wub.gif Nebent desines kiek pakirpciau.  g.gif

pas mane pagerinta muiline canon eos 450d laugh.gif o kad ryskumo reikia zinau, jei buciau stovejusi lauke gal spalvos butu ryskesnes g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 11:45)

o cia man zyle per kaledas pozavo  ax.gif fotkinau is toli pro stikla delto, taip spalvos isdegusios  verysad.gif

Išdegimų nematau, matau triukšmus smile.gif
Atsakyti
Gera pas tave muiline, Boruzka hihihi.gif norisi to paukstuko veiduko - bet cia jau kabinejuos tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 11:41)

drinks_cheers.gif irgi pagalvojau, kad sitie dalykai maisomi... ax.gif bet cia man tas triuksmas nemaiso... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 12:39)
pas mane pagerinta muiline   canon eos 450d laugh.gif

Aha, tuomet Tau reikalavimai dar labiau kyla. mirksiukas.gif biggrin.gif
4u.gif

P.S. Pas mane tai neisdege nei lasinukai, nei uodega. bigsmile.gif Lasinukai-sviesoki, bet manau, tikrai neisdege. g.gif Matyt jau kaip kieno monitorius rodo.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 28 gruodžio 2008 - 11:47
QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 11:41)

teisybe .. pasitikrinau, ISO - 1600 , galejau gerokai sumazinti blush2.gif

man isdeges lasinukas ir uodega g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 28 gruodžio 2008 - 11:44
Boruzka labai geras kadriukas su paukstuku, zinai kokias skanumynais jas prisivilioti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 12:43)
teisybe .. pasitikrinau, ISO - 1600 , galejau gerokai sumazinti  blush2.gif

tikrai ISO daugoka g.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2008 12 28, 12:43)
man isdeges lasinukas ir uodega  g.gif

Peršvietimai/išdegimai. (Peršvietimai/išdegimai - akinančiai balti, be jokios spalvinės informacijos lopai, atsirandantys dėl neteisingo ekspozicijos parinkimo esamoms apšvietimo sąlygoms.

Uodega net ne balta g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stikline: 28 gruodžio 2008 - 11:49
QUOTE(Stikline @ 2008 12 28, 11:48)
Peršvietimai/išdegimai. (Peršvietimai/išdegimai - akinančiai balti, be jokios spalvinės informacijos lopai, atsirandantys dėl neteisingo ekspozicijos parinkimo esamoms apšvietimo sąlygoms.

Uodega net ne balta  g.gif

nuo kvailumo vaistas vienas .. tik MOKYTIS blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2008 12 28, 11:42)
Gera pas tave muiline, Boruzka hihihi.gif  norisi to paukstuko veiduko - bet cia jau kabinejuos tongue.gif  biggrin.gif

fotiko batarke kraunasi .. man atrodo kazkur ir veiduko foto turiu biggrin.gif
Atsakyti
mano kaledinis bandymas, kai fotkinau atrode kad perteiksiu nuotaika, bet dabar ziurint atrodo per niuriai.

user posted image

ir dar fokusas kazkur nuleke i kaire zvakute g.gif doh.gif
Atsakyti
Sveikos mergaites.Su sventem jus 4u.gif Ale ziuriu,kad isidarbavot jus cia.O nuotrauku grazumas wub.gif Va as atsigausiu po visu svenciu ir bandysiu ka nors daryti.Nu bet tokiu graziu nuotrauku pridejot thumbup.gif
Atsakyti
Pirmiausia krenta i akis kreivokos tos zvakes... ax.gif triuksmo daugoka ir ryskumo reiktu daugiau.... g.gif
Atsakyti
Jolitana net ne i zvakute fokusas,o i kaire apatine puse.Ir ISO turbut uzkeltas,nes triuksmo daugoka. smile.gif
Atsakyti