Įkraunama...
Įkraunama...

Panašūs kvepalai 2

Buvau parsivezus Lou lou is Vokietijos.Tai man jie asmeniskai per stiprus , pasikvepinus kvapas kokias tris dienas laikydavosi, galva net svaigt pradedavo. Kas megsta stiprius kvapus tai tikrai patiks, nes jis toks astriai gaivus. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(pievutė @ 2009 01 14, 10:27)
Buvau parsivezus Lou lou is Vokietijos.Tai man jie asmeniskai per stiprus , pasikvepinus kvapas kokias tris dienas laikydavosi, galva net svaigt pradedavo. Kas megsta stiprius kvapus tai tikrai patiks, nes jis toks astriai gaivusax.gif

Mano nosiai jie visiskai ne astriai geivus. Man jie greiciau tarsi tirstas rukas. Kuris pakilo vos vos virs zemes.
Atsakyti
QUOTE(Levereti @ 2009 01 14, 10:29)
Padekit 4u.gif  Man labai idomu isbandyti LouLou kvapa,

Man tai labai saldus smilkalinių gėlių kvapas. Jau tik nepirk nepauosčius. Na, nebent miniatiūrą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Bitute32 @ 2009 01 13, 22:35)
O cia apie ka kita:
mano uosles manymu  biggrin.gif L'Artisan Poivre Piquant labai labai artimas kone 1x1 su Cerruti Image Woman  g.gif

Jokių panašumų nerandu, absoliučiai. Image išvis skystalas.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2009 01 14, 13:50)
Jokių panašumų nerandu, absoliučiai. Image išvis skystalas.

Aš čia kiek ne į temą: ar galėtumėte man, naujokei kvepalų pasaulyje, paaiškinti "skystalo" sąvoką parfumerijoje? Ačiū 4u.gif

O į temą, man pasirodė kai kurie Etro kvepalai panašūs į:
Etra - Issey Miyake Le Feu d'Issey
Musk - TBS White Musk (edt)
Heliotrope - Dior Hypnotic Poison
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rimaz: 14 sausio 2009 - 14:12
QUOTE(Rimaz @ 2009 01 14, 14:09)
Aš čia kiek ne į temą: ar galėtumėte man, naujokei kvepalų pasaulyje, paaiškinti "skystalo" sąvoką parfumerijoje? Ačiū 4u.gif

O kompoto sąvoka parfumerijoje jums aiški? Ar ir ją reikėtų patikslint? biggrin.gif
Man Image yra skystas limonadas lyginant su Poivre Piquant pipirais.
Atsakyti
Evah, ajajaiii kaip tu netolerantiškai atsakinėji. Kadangi esi senbuvė, ateis didžioji šlavėja Cikadelė ir išmoderuos tave bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2009 01 14, 14:56)
O kompoto sąvoka parfumerijoje jums aiški? Ar ir ją reikėtų patikslint? biggrin.gif
Man Image yra skystas limonadas lyginant su Poivre Piquant pipirais.

Kiek pamenu, prieš kurį laiką virė diskusija - kas gi yra kompotiniai kvepalai. Vienų parfumisčių aiškinimas buvo, kad tai - vos ne visas sarmų ir kristianų asortimentas, kitų - kad tai gėliniai-uoginiai rūžavi kvepalai. Kadangi kiek teko domėtis, jokio oficialaus "kompoto" sąvokos nėra, tai tiek kompoto, tiek skystalų sąvoka yra labai subjektyvi (persiprašau už necenzūrinį žodį)
Tai gal nereikėtų bet kokių ne nišinių kvepalų priskirti kompotams ir skystalams? smile.gif

Anyway, ačiū už paaiškinimą cool.gif
Atsakyti
O kas jums sakė, kad aš visus nenišinius kvepalus vadinu kompotais ir skystalais? Man konkretus Image yra skystalas ir basta, tokia yra mano subjektyvi nuomonė. Aš lygiai taip pat nišinius kvepalus galiu skystalu išvadint.
Gražu būtų, jeigu visos forume vien oficialiomis sąvokomis kalbėtų, naobettačiau, taip nebus.
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2009 01 14, 15:07)
Kiek pamenu, prieš kurį laiką virė diskusija - kas gi yra kompotiniai kvepalai. Vienų parfumisčių aiškinimas buvo, kad tai - vos ne visas sarmų ir kristianų asortimentas, kitų - kad tai gėliniai-uoginiai rūžavi kvepalai. Kadangi kiek teko domėtis, jokio oficialaus "kompoto" sąvokos nėra, tai tiek kompoto, tiek skystalų sąvoka yra labai subjektyvi (persiprašau už necenzūrinį žodį)
Tai gal nereikėtų bet kokių ne nišinių kvepalų priskirti kompotams ir skystalams? smile.gif

Anyway, ačiū už paaiškinimą cool.gif

Na aš nesu daug nišinių kvepalų uosčius, bet manau ir jų tarpe galima rasti kompotų ir skystalų.
Bent man labai paprasta su skystalu - pvz Guerlain alegorijos man yra skystalai smile.gif
Tų pačių Guerlain My Insolence, ne skystalas, bet kompotas.

Va čia toks mano asmeninis (čia tas pats keiksmažodiu virtęs žodis) supratimas pie skystalus ir kompotus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 14 sausio 2009 - 15:22
QUOTE(Evah @ 2009 01 14, 15:17)
O kas jums sakė, kad aš visus nenišinius kvepalus vadinu kompotais ir skystalais? Man konkretus Image yra skystalas ir basta, tokia yra mano subjektyvi nuomonė. Aš lygiai taip pat nišinius kvepalus galiu skystalu išvadint.

Niekas nesakė. Bet pareiškimas kažkaip keistai panašus pasirodė į Subjektyvios subjektyvią ir kategorišką nuomonę, kuri čia darniausiai yra aršiai puolama.

Papildyta:
QUOTE(Ferrari @ 2009 01 14, 15:21)
Bent man labai paprasta su skystalu - pvz Guerlain alegorijos man yra skystalai  smile.gif

Yra toks "naujadaras" - vasarkvapiai (nu tipo kveliukai-mylikukai, skirti naudoti vasarą, nes yra švelnūs ir gana nepretenzingi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Rimaz @ 2009 01 14, 15:32)
Niekas nesakė. Bet pareiškimas kažkaip keistai panašus pasirodė į Subjektyvios subjektyvią ir kategorišką nuomonę, kuri čia darniausiai yra aršiai puolama.

Kai rodosi žegnotis reikia biggrin.gif O kad neprirašiau švelninamųjų žodelių ir išsišiepusių smailikų tame poste, dar nereiškia, kad visus nenišinius kvepalus vadinu skystalais ir kompotais. Nesikabinėkit prie žodžių mirksiukas.gif
Atsakyti