Įkraunama...
Įkraunama...

Pilstomo alaus bačkutė

Alaus pilstymo irangos nuoma, alaus pardavimas Jusu sventems.

Galime pasiulyti "Svyturio", "Kauno", "Gubernijos" alu 30L arba 50L talpose.

Nuomojame pasirinkto gamintojo pilstymo-saldymo iranga.

Dirbame Kaune ir Kauno raj.

Detalesne informacija Tel. 868607463 arba el. pastu vytautas.liugaila@gmail.com
Atsakyti
Štai kokią svetainę man užrodė, gal kam pravers mirksiukas.gif
Atsakyti
mes uzsakinejom ragutyje drinks_cheers.gif thumbup.gif gera preke priimtina kaina drinks_cheers.gif
Atsakyti
o pvz keliu litru talpos reiketu jei planuojame 60zm?
Atsakyti
QUOTE(Garbaniukė @ 2009 11 13, 11:26)
o pvz keliu litru talpos reiketu jei planuojame 60zm?

sveikos:)
rekomenduoju svetaine www.pilstomasalus.lt , ten galima paimti su pilstymo iranga alaus:)
o kiek bus vyru, kokio amziaus zmones smile.gif?
siaip tokiam kiekiui reiktu maziausiai vienos statines 50 litru, nu bet gali ir daugiau. Jei balius ne viena diena smile.gif
Atsakyti
mes irgi is Ragucio uzsisakynesim alucio ir sidro..Gal zinot kiek sidras ten kainuoja..pvz. 30litru???? blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
mes uzsakinejom is ragucio bent jau kiek ieskojom tai ten buvo pigiausia ir dar alus kuri megstam.tik mums nepasiseke su iranga nes gavom sugedusia tai turejom problemu truputi aciu dievui tarp sveciu buvo barmenas ir viska sutvarke kitaip butume like be alaus.bet siaip tai tikrai ir kaina gera ir alus skanus.mes emem 50l tai mokejom apie 150lt tiksliai nepamenu kiek
Atsakyti
Alaus namuose Vilniuje galima alaus backuciu uzsisakyti su iranga
Atsakyti
Siaip tai Kalnapilio ir Tauro pilstomo alaus backutemis po 30 ltr galima nusipirkti ju firminese parduotuvese .kainos mazdaug nuo 80 iki 160 lt pagal rusi. Taip pat pas juos jau yra sidro SUN obuoliu pilstomo.
Jie taip pat duoda pompas, o kam reikia -tai ir visa iranga su saldymo iranga.
Taip kad galima ir Kalnapilio alu gerti per vestuves smile.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Mes greičiausiai imsim iš "Bravarijos"
Atsakyti
na, papasakok daugiau, nes apie bravarija negirdejau jokiu atsiliepimu... mirksiukas.gif
Atsakyti
Na, iš "Bravarijos" imti alų sugalvojo MB, nes jam ten skanus, o ir aš paragavau, man visai patiko drinks_cheers.gif
Pas juos galima rinktis berods iš keturių rūšių: ajerų-stipriausias, dar medaus (man jis kiek kartokas), baltas ir dar kažkokį turi. Imsim dvi statines po 30L, vieną švelnesnį, kitą stipresnį. Vienos statinaites kaina 129LT. Už užstatą jie duoda ir įrangą (užstatas berods 200LT, nepamenu tiksliai, nes prieš porą mėn šnekėjom). Bravarija Akropolyje yra Kaune ir Vilniuje, ir Šiauliuose. Jų puslapį geriau įmesiu:
http://www.bravaria.lt/index.php
Šiaip Kaune dar "Avilys" gamina alų, nepamenu tik jų kainų, bet atmetėm šį variantą dėl to, kad jis buvo brangesnis už "Bravariją". Gal ir kituose miestuose yra kokios alinės-bravorai, siulau ten paieškoti, nes alus paprastai pas juos buna skanesnis, nei pigesnis pilstomas alus gamintas gamykloj 4u.gif
Atsakyti