QUOTE(ugne32 @ 2008 12 28, 14:29)
QUOTE(tasha @ 2008 12 25, 16:06)
Tada ant kitos lentutes susimulkinau svieziu baziliko, krapu, thyme (ciobrelis greiciausiai), dejau sauso prieskoniu misininio be druskos ir pipiriuku, bei truputuka cili milteliu, viska susimaisiau ant lentutes. Druskos nedeti!!!!!
Kodel druska deti tik pries kepima? kodel negalima, kad su ja marinuotusi?
QUOTE(ugne32 @ 2008 12 28, 14:29)
QUOTE(jovitae @ 2008 12 28, 17:06)
Kodel druska deti tik pries kepima? kodel negalima, kad su ja marinuotusi?
Druska sutraukia dregme, tada zuvyte iskepus nebus sultinga,be to prieskoniai geriau isigeria.
su medum kulseles
niam niam...
QUOTE(Srove @ 2008 12 27, 18:33)
Siandien mums buvo pietukai super, labai patiko, pusiau vokiski, nes jie megsta vietoj bulviu visokius kukulius bulvinius, tai ir as siandien pabandziau su jautienos krutinine ir slyvomis.Siulau pabandyti
500gr.jautienos krutinines, arba minksto kumpio
2 saukstai aliejaus
puse saukstelio garstyciu
50 gr.sviesto
2 saukstai vitanos soju padazo
sauksto cukraus
didelio svoguno
puse poro
2 skilteles cesnako
100gr.melynuju dziovintu slyvu
3 saukstai kedainiu pomidoru padazo tradicinio
jautienos sultinio magi kostilija kubelio
0,7ltr.vandens
iv.pipiru,pora lapeliu.
Jautiena supjaustom juostelem, supilam soja, alieju, garstycias,pipirus, cesnakus,lapelius ir palaikom pora val., po to gerai mesa rankomis ismasazuojam.I keptuve dedam sviesta, sukreciam jautiena ir kepam, kol truputi pradeda rausti mesyte, puode tuo tarpu jau verda sultinys ir i ji sukreciam mesa, o i likusius nuo mesos riebaliukus pakepam truputi svogunus su porais, dedam cukru ir pomidoru padaza ir uzverdam.I puoda su mesa sudedam morkas, slyvas ir troskinam apie 15 min. po to supilam keptuves turini ir dar 15 min patroskinam.Valgom su virtu bulviu kukuliais.Tiesa slyvas pries tai mirkiau saltam vandenyje valanda.

Fantastika
QUOTE(Otava @ 2008 12 28, 23:10)
Fantastika
Mes labai megstam jautiena
O ji taip greitai pasigamina, ar naudoja kokia brangesne mesa? Kumpiui jauciu tiek laiko neuztektu 
Uztektu, jei ir senesne mesa butu, reiktu tuomet ja supjaustyti riekutemis, gerokai pamusti, paskui pjaustyti juostelemis ir marinuoti, nepamirstant aliejaus, galima ir malto svoguno
Brilijantas slauneles jau kokios apetitnos
Vis ruosiuos nusipirkti kokiu granatu sulciu marinatui ir niekaip neprisiruosiu
Ui kai bulninius dabar suvalgyciau
stai musu vakariene;sriubytei,sultinio pora kubeliu,sviezio kopusto,morkos,ir keliu bulviu,krapai ir druska,.
balandeliai;ryzius isviriau ir sumaisiau su farsu,idejau pipiru,kiausini ir cesnako,susukau balandelius ir apkepiau,sudejau i puoda ir toskinau apie 1h uzpylusi sultiniu,uzdejau morku,svogunu ir krapu.baigiant troskintis dejau grietines,pomidoru padazo ir miltu sumaisytu su pienu.balandeliam kopusta troskinau mikrobangej virs 10 min,kopustas gavosi minkstutelis,tiesiog fantastika! lapai lengvai atsiskyre,labai dekinga tai ,kuri pasidalijo sia ideja,kiek reikedavo laiko sugaist kol kopusta isvirda
vau
buvo labai skanu 
Papildyta:
balandeliai;ryzius isviriau ir sumaisiau su farsu,idejau pipiru,kiausini ir cesnako,susukau balandelius ir apkepiau,sudejau i puoda ir toskinau apie 1h uzpylusi sultiniu,uzdejau morku,svogunu ir krapu.baigiant troskintis dejau grietines,pomidoru padazo ir miltu sumaisytu su pienu.balandeliam kopusta troskinau mikrobangej virs 10 min,kopustas gavosi minkstutelis,tiesiog fantastika! lapai lengvai atsiskyre,labai dekinga tai ,kuri pasidalijo sia ideja,kiek reikedavo laiko sugaist kol kopusta isvirda
vau Papildyta:











