QUOTE(Inočka @ 2009 01 04, 13:10)
Vistiena, ale kiniškai.
Kiniskai paruosimas siek tiek kitoks, bet neturejau laiko, tai nusprendziau padaryti taip.

Vistienos krutinele supjaustyti plonomis juostelemis pamarinuoti 10 min. (sojos padazas, ryziu actas, cukrus, arbatinis saukstelis tarkuoto imbiero). Apvalioti krakmole ir kepti ant stiprios ugnies aliejuje (2 valg. saukstai), po kokiu 5 min. sudeti morkytes, bambuko uglius, konservuotus ananaso gabaliukus, ipilti 1 a.s. sojos padaziuko ir 2 valg. saukstai konservuotu ananasu sulciu, pakepinti kokias 5 min, pastoviai maisant.
Galima valgyti su ryziais, bet man ir taip skanu.

Kiniskai paruosimas siek tiek kitoks, bet neturejau laiko, tai nusprendziau padaryti taip.

Vistienos krutinele supjaustyti plonomis juostelemis pamarinuoti 10 min. (sojos padazas, ryziu actas, cukrus, arbatinis saukstelis tarkuoto imbiero). Apvalioti krakmole ir kepti ant stiprios ugnies aliejuje (2 valg. saukstai), po kokiu 5 min. sudeti morkytes, bambuko uglius, konservuotus ananaso gabaliukus, ipilti 1 a.s. sojos padaziuko ir 2 valg. saukstai konservuotu ananasu sulciu, pakepinti kokias 5 min, pastoviai maisant.
Galima valgyti su ryziais, bet man ir taip skanu.
jetau kaip dabar uzsimaniau, bet nustebau, kad medaus nedeta cia, kiniskuose patiekaluose kiek zinau medu deda, o i vistiena tai tikrai
