QUOTE(6663 @ 2009 01 03, 16:09)
Ir as

Siandien idaryta jautienos nugarine.
0,5 jaut. nugarines
sultinio magi kostilija kubeli
2 did. ropiniai svogunai
150gr,jaut. farso
150gr.salto rukymo sonines
3 skilteles cesnako
2 saukstai kedainiu tradicinio pomidoru padazo
1 nubrauktas sauktas cukraus
1 stikline raudono vysniu vyno
sviesto 100gr.
Nugarine supjaustyti, deti i maiseli, pamusti, patepti garstyciomis.Ant vienos puses deti idara, kita puse uzdengti, krastus uzlenkti ir apristi siulu.(Idarui su maisytuvo pjaustykle susmulkinti svoguna, kuri sudeti i farsa, taip pat sudeti salto rukymo pakepta sonine su trupuciu svoguno, isminkyti)Jautiena kepti ant sviesto, kol gerai apskrunda.
Pakepta jautiena sudeti verdanti sultini, kad nevisai apsemtu ir troskinti pridengus, kol gerokai apmazeja vandens.Tuo tarpu keptuveje, kur kepe jautiena, pakepti cesnakus, svoguna gerokai, pilti soja, pomidoru padaza ir vyna ir pamaisant pavirti apie 3 min. supilti ant mesos, dar siek tiek pavirti, kol sutirsteja viskas ir skanaus.
