Srove skanu saltiena, as irgi nesu bandzius virti... reiks virsui paskaitineti intrukcijas
QUOTE(Briliantas @ 2008 12 30, 14:23)
saunuoles mergaites, o ka mastot Naujiems?
Mes turim stirnienos, tai zadam kepti su darzovem, tiksliai dar nezinau kaip. Uzkandziams bus sumustinukai su rukyta lasisa ir ikrais, bei mazorela su pomidorais ir baziliku

Sveikos, naujamečiui šįvakar kepiau pyragėlius su daržovių įdaru.
Supjaustyti maždaug pusę kopūsto ne itin didelio, sutarkuot 3 morkas, supjaustyti 2 svogūnus. Į keptuvę įpilti apie porą šaukštų aliejaus, viską uždengus troškinti, pagardinti prieskoniais, jei reikia, įpilti šiek tiek vandens, ragauti. Čia įdaras, atrodo va šitaip:

Bemielės atšildytos tešlos lakštus pakočioti, pjaustyti į keturias dalis, dėti įdaro, kraštus užlenkt ir apspaust šakute, aptepti kiaušinio plakiniu, pabarstyt sezamu ir pašaut į 150 laipsnių orkaitę. Kepti apie 20min.

Skanaus
Skanūs ir karšti ir šalti, patiekti su sultiniu
Supjaustyti maždaug pusę kopūsto ne itin didelio, sutarkuot 3 morkas, supjaustyti 2 svogūnus. Į keptuvę įpilti apie porą šaukštų aliejaus, viską uždengus troškinti, pagardinti prieskoniais, jei reikia, įpilti šiek tiek vandens, ragauti. Čia įdaras, atrodo va šitaip:

Bemielės atšildytos tešlos lakštus pakočioti, pjaustyti į keturias dalis, dėti įdaro, kraštus užlenkt ir apspaust šakute, aptepti kiaušinio plakiniu, pabarstyt sezamu ir pašaut į 150 laipsnių orkaitę. Kepti apie 20min.

Skanaus

QUOTE(drugelis. @ 2008 12 30, 15:25)
nu ir grazuoliaiiiiiiiiiii

pyrageliai

Okokie fainuoliukai pyragiukai

is vakaro supjausciau gabaliukais vistienos file, primeciau prieskoniu vistienos ir palikau marinuotis per nakti......tada sumoviau ant iesmeliu vistiena, paprika, svogunas ir viskas i orkaite kokiai 40 min....salia bus padazas is - majonezas, kecupas, cesnakas ir siek tiek degtines....labai skanu ir silta ir salta

QUOTE(Briliantas @ 2008 12 31, 12:10)
Pamačiau, apsiseilėjau nors tik ką po pietų

O aš norėčiau tokius iešmelius orkaitėj kiap nors ant grotelių, ne skardoj kept, su grilium paskrudint gale.. kaži ar pavyktų, kaip manot??

QUOTE(drugelis. @ 2008 12 30, 23:25)
kokie grazuoliai

QUOTE(Briliantas @ 2008 12 31, 11:10)

Srove, neisbrokijau, adreso neparasei, tai neuslaukus pati issiviriau

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 31, 15:03)
Pamačiau, apsiseilėjau nors tik ką po pietų 
O aš norėčiau tokius iešmelius orkaitėj kiap nors ant grotelių, ne skardoj kept, su grilium paskrudint gale.. kaži ar pavyktų, kaip manot??

aciukas
manau, kad pavyktu, o kodel gi ne....

skardoj tai vistiek kaip ir savo sultyse kepa, juk nulaša riebaliukas koks, o va su grotelėm ar nebus per sausi mąstau...

QUOTE(S.N.A.S @ 2008 12 31, 15:08)
skardoj tai vistiek kaip ir savo sultyse kepa, juk nulaša riebaliukas koks, o va su grotelėm ar nebus per sausi mąstau... 

mano sitie buvosudeti virs skardos,kaip saslai kepe...nera sausi...